You are on page 1of 1

Presentaci La Xarxa de Productes de la Terra s una agrupaci voluntria dens locals dmbit comarcal impulsada i coordinada per Diputaci

de Barcelona, amb la finalitat denfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la terra i el mar de la demarcaci de Barcelona. La Xarxa treballa amb ms de 1.000 empreses daquest mbit, productores i elaboradores. Amb lobjectiu que les empreses amplin els seus contactes comercials i obrin noves possibilitats de negoci la Xarxa Productes de la Terra organitza la II Jornada de Networking Empresarial. 3 Esmorzar de Networking

1 Recepci

2 Taula rodona

4 Contactes programats

Destinataris La jornada va adreada duna banda a empreses de la Xarxa i de laltra a empreses compradores de productes alimentaris locals i de qualitat.

Data i lloc de celebraci 2 de juliol de 2013, al Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (Montalegre, 5, al barri del Raval de Barcelona).

Programa La Jornada tindr lestructura segent: - 9.00 a 9:30 Recepci i lliurament de documentaci - 9:30 a 9:45 Benvinguda institucional - 9:45 a 11.00 Taula rodona La innovaci en el sector alimentari local i de qualitat com a factor clau per a la millora de la competitivitat o Moderador: Pep Palau, gastrnom i creador del Frum Gastronmic o Teresa Valls, responsable de lempresa El Pastoret de la Segarra o Ferm Puig, xef del Restaurant Ferm Puig o Toni Massans, director general de la Fundaci Alcia o Josep Ametller, responsable de Casa Ametller - 11.15 a 11.45 Esmorzar amb productes de la terra - 11.45 a 12.00 Com fer contactes eficaos? - 12.00 a 14.00 Contactes programats entre les empreses - 14:00 a 15:00 Contactes lliures entre les empreses Inscripcions Per dur a terme la inscripci (gratuta) cal omplir el formulari que trobareu a http://www.networking.cat abans del 21 de juny de 2013 Les places sn limitades, es prioritzaran els assistents en base a la recepci de la inscripci i a la tipologia dempresa. Dies abans de la jornada rebreu confirmaci electrnica de la vostra participaci.

Asistencia tcnica: