You are on page 1of 3

DEGA E GJUHS DHE LETRSIS GJERMANE ORARI I PROVIMEVE AFATI I QERSHORIT 2013 SEMESTRI I

1. Gjermanishte praktike I/ Gjuh gjermane I 2. Hyrje n gjuhsin gjermane/ Hyrje n gramatikn e gjuhs gjermane 3. Hyrje n letrsin gjermane 3. Hyrje n letrsin gjermane 4. Gjuh shqipe I 5. Gjuh e huaj I - Gj. angleze I - Gj. frnge I - Gj. italiane I
Sadije Rexhepi Milote Sadiku Vjosa Hamiti

06. 06.2013 10:00 51 05. 06.2013 10:00 51 11. 06.2013 10:00 51 03. 06.2013 10:00 53 08. 06.2013 10:00 51 07. 06.2013 10:00 51 07. 06.2013 10:00 40 07. 06.2013 10:00 39

Albulena Blakaj Naim Kryeziu Haki Hysenaj Mihrie Maloku Valbona Berisha Gani Hoxha

SEMESTRI II 1. Gjuh gjermane II/ Gjermanishte praktike II 2. Gramatik e gjuhs gjermane 3. Letrsi gjermane nga Mesjeta deri te Iluminizmi/ Letrsi gjermane e shek. 16-18 4. Gjuh shqipe II 5. Teori e letrsis 6. Shkrim akademik (Z) 7. Ortografi (Z) 8. Gjuh e huaj II (Z) - Gj. angleze II - Gj. frnge II - Gj. italiane II

Sadije Rexhepi Milote Sadiku Vjosa Hamiti Albulena Blakaj

12. 06.2013 10:00 51 24.06.2013 10:00 51 13.06.2013 10:00 51

Haki Hyseni Naim Kryeziu Sadije Rexhepi Blert Ismajli Mihrie Maloku Valbona Berisha Gani Hoxha

22. 06.2013 10.06.2013 06. 06.2013 19.06.2013

10:00 10:00 10.00 12:00

51 51 53 53

15. 06.2013 10:00 51 15. 06.2013 10:00 40 15. 06.2013 10:00 39

SEMESTRI III 1. Gjuh gjermane III/ Gjermanishte praktike III 3. Fonetik dhe fonologji e gjuhs gjermane/ Fonetik 4. Letrsi gjermane: Sturm und Drang dhe Klasika 5. Gjuhsi e prgjithshme 6. Pasqyrimi i historis gjermane n letrsi (Z) 7. Qytetrim gjerman (Z) 8. Vepra t zgjedhura t letrsis moderne (Z) 9. Argumentim dhe diskutim (Z) 10. Hyrje n teknikn e puns shkencore (Z) 11. Lexim dhe kuptim i teksteve (Z) SEMESTRI IV 1. Gjuh gjermane IV/ Gjermanishte praktike IV 2. Morfologji 3. Letrsi gjermane e Romantizmit/ Letrsi gjermane: Romantizmi dhe Biedermeier und Vormrz 4. Shkrim akademik 5. Prkthim gjermanisht-shqip 6. Gjermanishtja e ekonomis (Z) 7. Analiz e gabimeve gjuhsore (Z) 8. Letrsia pr fmij dhe t rinj (Z) 4. Gjuh latine (Z) 5. Lexim dhe kuptim i teksteve letrare (Z) 6. Psikologji (Z)

Blert Ismajli Katharina Ertle Blert Ismajli

19.06.2013 10:00 21.06.2013 10:00 11.06.2013 10:00 14. 06.2013 14:00 13.06.2013 12:00 12.06.2013 10:00 20.06.2013 12:00 25.06.2013 10:00 26.06.2013 12:00 17.06.2013 16:00

51 53 51 76 120 53 120 53 53 51

Albulena Blakaj

Sedat Kui Albulena Blakaj

Sadije Rexhepi Albulena Blakaj

(Teuta Abrashi) Katharina Ertle

Naser Mrasori Katharina Ertle

Blert Ismajli Katharina Ertle Teuta Abrashi Naser Mrasori Albulena Blakaj

24.06.2013 10:00 51 17. 06.2013 10:00 51 21.06.2013 12:00 53

Sadije Rexhepi Naim Kryeziu Katharina Ertle Katharina Ertle Naim Kryeziu Sabri Aliu Naser Mrasori

06. 06.2013 04.06.2013 27.06.2013 26.06.2013 07.06.2013

10.00 10.00 12:00 10:00 10.00

53 53 51 53 53

04.06.2013 12:00 53 16. 06.2013 10:00 76

SEMESTRI V 1. Gjuhsi e prgjithshme 2. Leksikologji 3. Letrsi gjermane prej Realizmit deri te Republika e Weimar-it 4. Analiz e teksteve letrare (Z) 5. Gjuha dhe shoqria (Z) 6. Shkrim kreativ (Z) 7.Gjermanishtja pr qllime akademike (Z) SEMESTRI VI 1. Sintaks (D) 2. Gjuh gjermane III (D) 3. Metodik (D) 4. Letrsi gjermane pas vitit 1945 (D) 5. Letrsi gjermane III (D) 6. Linguistik aplikative pr msimin e gjermanishtes si gjuh e huaj (Z) 7. Didaktik e gramatiks dhe analiz e gabimeve (Z) 8. Prkthim i teksteve letrare (Z) 9. Shkrim Kreativ (Z) 10. MBROJTJA E DIPLOMAVE

Sedat Kui Milote Sadiku Naser Mrasori

28.06.2013 06.06.2013 08.06.2013 15.06.2013 25.06.2013 25.06.2013 24.06.2012

16:00 10:00 10:00 10:00 12:00 10:00 12:00

76 51 53 53 52 53 51

Naser Mrasori Teuta Abrashi Teuta Abrashi Katharina Ertle

Teuta Abrashi Vjosa Hamiti Milote Sadiku Naser Mrasori Naser Mrasori Teuta Abrashi

25.06.2013 24.06.2013 12.06.2013 22.06.2013 22.06.2013 17.06.2013 19.06.2013 20.06.2013 21.06.2013 28.06.2013 28.06.2013

10:00 10:00 10:00 10:00 10:00 12:30 12:00 10:00 10:00 11:00 16:00

53 51 53 53 53 52 51 53 53 Bibl SLZ

Katharina Ertle

Albulena Blakaj Katharina Ertle a) GJUHSI b) LETRSI

Vrejtje: Terminet nuk mund t ndryshohen pa lejen e Dekanatit! Prof. ass. dr. Teuta Abrashi, shefe e Degs