1. Asadar, imagineaza-ti ca vezi in fata ochilor un DESERT intins.

In acest desert se afla un CUB Noteaza-ti pe o foaie de hartie raspunsurile pentru urmatoarele intrebari: Ce-ti trece prin minte cu privire la acest cub? Cum arata cubul? Este transparent sau opac? Cat de mare este cubul? Din ce este confectionat cubul? Este un material moale sau tare? Unde anume se afla in imensitatea desertului? In aer sau pe nisip? 2. In acelasi desert, in afara de cub, exista si o SCARA. Descrie pe aceeasi foaie de hartie scara, raspunzand urmatoarelor intrebari: Unde este pozitionata scara fata de cub? (aproape, departe etc) Cat de mare este scara? Are trepte multe sau putine? Este friabila, se poate rupe usor sau este solida si bine facuta, putand sustine greutatea mai multor persoane? 3. Acum, pe langa cub si scara, imagineaza-ti ca exista in desert si un CAL Raspunde in scris urmatoarelor intrebari legate de existenta acestui cal in desert. Ce fel de cal este? Foloseste cateva cuvinte care iti vin in minte pentru a-l descrie. Ce face calul? Cum se comporta? Este legat, sau umbla liber? Unde este pozitionat calul fata de cub si scara? 4. Imagineaza-ti ca la un moment dat vezi in acelasi desert si NISTE FLORI / O FLOARE. Noteaza pe hartie raspunsurile pentru urmatoarele intrebari: Ce gandesti in acest moment despre aceste flori? Ce sentimente iti inspira? Unde se afla florile fata de cub? Este o singura floare sau sunt mai multe flori? 5. Gandeste-te acum ca in desert vine o FURTUNA Noteaza pe hartie raspunsurile urmatoarelor intrebari:

De multe ori realitatea ti se pare dura si nedreapta. In cazul in care cubul este plasat pe nisip denota faptul ca esti o persoana cu picioarele pe pamant. a prietenilor si a familiei. scrie dinspre care din cele 4 elemente s-a pornit furtuna. In cazul in care cubul este transparent… inseamna ca esti o persoana transparenta. Care sunt cele 2 elemente care supravietuiesc? INTERPRETARE RASPUNSURI 1. cum? 6. scara. florile. aratandu-te in fata celorlalti. flori. Ceea ce gandesti despre cub este de fapt ceea ce gandesti despre tine insuti. Afecteaza furtuna in vreun fel cubul. In cazul in care cubul pluteste sau este in aer inseamna ca esti o persoana visatoare. flori sau dinspre niciuna? Daca da. scara? Daca da. idealista. scara. . cal. Nu iti place sa umbli cu ascunsizuri si esti o persoana directa. Ai spirit practic si simtul realitatii. Imagineaza-ti acum ca furtuna distruge aproape tot in desert cu exceptia a 2 elemente din cele 4 enumerate mai sus: cub.Cat de aproape este furtuna de cub? Crezi ca o sa dureze mult sau este doar o furtuna trecatoare? Este o furtuna mare sau o furtuna mica? A cuprins tot desertul sau doar o portiune? Porneste cumva furtuna dinspre cub. cal. bine ancorata in realitate. CUBUL te reprezinta pe TINE insuti. sincera si deschisa. exact asa cum esti. avand tendinta de a trai mai mult in interiorul tau si in imaginatie. calul.

2. Daca scara se poate rupe cu usurinta inseamna ca prieteniile pe care le legi sunt friabile. Nu iti place sa vorbesti mult despre tine si sa dezvalui prea multe lucruri despre propria persoana. felul in care vizualizezi cubul este si el important. cauzate de motive sau circumstante. cu atat mai mare este egoul tau. Ai o rezerva fata de ei care vine fie din neincredere. Pe de alta parte. 3. atunci esti o persoana ce are tendinta de a fi superficiala. . atunci esti o persoana profunda. Dimensiunea (marimea) cubului este relevanta pentru egoul tau. In cazul in care scara este departe de cub inseamna ca iti place sa pastrezi o anumita distanta fata de prieteni. SCARA reprezinta PRIETENII tai. putand trece proba timpului. cu atat mai multi prieteni ai. Daca vezi doar partea sa plana. dezamagire sau din teama de a nu fi ranit sau poate nu consideri existenta prietenilor in viata ta ca fiind atat de importanta.In cazul in care cubul este opac si nu poti vedea prin el… inseamna ca esti o persoana discreta si rezervata. Vezi dincolo de suprafata. CALUL reprezinta PARTENERUL tau de viata sau ce tip de partener ti-ai dori in viata ta. Daca scara este solida inseamna ca prieteniile pe care le legi sunt si ele solide. Se pot strica la un moment dat tot din cauza circumstantelor sau a motivelor. In cazul in care cubul este facut dintr-un material solid si puternic… inseamna ca esti o persoana puternica. Cu cat cubul imaginat de tine este mai mare. Cu cat scara este mai aproape de cub. cu o mare putere de intelegere. Ai tarie interioara si nu te lasi doborata cu una cu doua. a distantei sau a dificultatilor. Cu cat are mai multe trepte scara.In cazul in care cubul este confectionat dintr-un material moale… inseamna ca esti o persoana emotionala si sensibila. Daca vezi cubul in 3 D. El reprezinta asadar partenerul ideal. cu atat esti mai apropiata de prietenii tai. dar si maniera ta de a fi si de a te purta intr-o relatie si fata de acest partener.

Totodata. Distanta dintre cub si cal arata cat de apropiat/ distant esti intr-o relatie. sentimentele pe care le ai fata de acestia. Adesea. crezi ca o sa dureze mult inseamna ca gandesti acelasi lucru si despre problemele tale actuale. cu atat iti doresti sa ai mai multi copii. 4. Cu cat florile sunt mai aproape de cub. Cu cat sunt mai mult flori.Cuvintele pe care le-ai folosit pentru a descrie calul sunt caracteristicile pe care le doresti de la partenerul tau de viata/ sotul tau. Daca in timp ce vizualizezi furtuna. cu atat te simti mai apropiata de copiii tai sau de gandul de a avea copii. 5. un cal care fuge si nu sta intr-un singur loc indica un partener energic. Felul in care se comporta calul denota comportamentul pe care ti-ar dori ca partenerul tau sa-l aiba fata de tine. . FURTUNA reprezinta PROBLEMELE si dificultatile tale. atras de calatorii si de dorinta de a fi implicat in permanenta in ceva anume. In cazul in care calul pare a alerga liber. Daca furtuna pe care o vezi este mare si aproape inseamna ca si problemele cu care te confrunti le percepi ca fiind mari. Proximitatea florilor fata de cub indica cat de apropiata esti de copiii tai. Ceea ce gandesti sau simti in legatura cu aceste flori reprezinta ceea ce gandesti si simti cu privire la proprii copii. acest lucru denota faptul ca ii acorzi libertate partenerului tau. Numarul florilor indica numarul copiilor pe care doresti sa ii ai. Un cal care sta locului sau mananca indica un partener atras de confort. ai tendinta de a le exagera prin atitudinea ta. Adesea le lasi sa te acapareze si sa iti strice buna dispozitie. un partener caruia nu ii plac riscurile si nici viata departe de cei dragi. FLOAREA / FLORILE reprezinta COPIII tai (sau potentialii copii) si dorinta de a avea copii. Proximitatea dintre furtuna si cub arata cat de intens te afecteaza aceste probleme si cat de mult le lasi sa te afecteze. dinamic. stabilitate si de camin. dar si felul in care te confrunti cu ele in viata.

inseamna ca problemele vin de la prietenii tai. Daca furtuna pleaca dinspre cal. Cele 2 ELEMENTE CARE SUPRAVIETUIESC FURTUNII sunt LUCRURILE CARE AU PENTRU TINE CEA MAI MARE IMPORTANTA IN VIATA. Daca furtuna incepe sa se desfasoare dinspre cub inseamna ca problema ta esti chiar Tu. 6. inseamna ca problemele tale vin dinspre copiii tai.Daca furtuna pe care o vezi este mica si departe de tine inseamna ca esti de regula o persoana calma si pozitiva. Ele te vor ajuta sa supravietuiesti indiferent de greutati si dificultati. Daca porneste dinspre flori. Daca furtuna pleaca dinspre scara. . cu fruntea sus si nelasandu-le sa te acapareze. care poate depasi problemele cu seninatatea. Daca furtuna cuprinde tot desertul inseamna ca le lasi adesea sa te copleseasca si sa iti perturbe intreaga ta viata. Din ele iti tragi forta si puterea de viata. inseamna ca problemele tale sunt legate de partenerul tau.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful