You are on page 1of 2

DESPRE AURA - CE ESTE AURA

Cand vorbim despre Aura, trebuie sa spunem ca nu este o noutate, desi,abia in ani30 a fost fotografiata de soti Kirlian. Vechii egiptenii aveau cunostinte avansate despre energiile subtipe ale naturii si despre aura bioenergetica. Pe de alta parte, putem sa ne intrebam de ce icoanele sfintiilor au un cerc asupra capului? Acest cerc nu este alt ceva decat reprezentarea grafica, primitiva a aurei; deci aura era deja cunoscuta inca din vechime. Dar ce este Aura? Se stie ca omul are un camp electromagnetic ce propaga vibratii asociate cu cuante de energie; aceste energii informationale vibrationale fac parte din intreita entitate care este omul, formand aura. Totul in Univers ESTE doar o vibratie. Fiecare atom, fiecare parte dintr-un atom, fiecare electron, fiecare particula elementara, chiar si gandurile noastre si constiinta sunt doar vibratii. Prin urmare, putem defini aura ca un raspuns al vibratiei electro-fotonica a unui obiect intr-o anumita excitatie externa (cum ar fi o lumina ambientala, de exemplu). Aceasta definitie este suficienta pentru a ne da seama ca aura poate fi citita, dar cu conditia sa ne antrenam aceasta capacitate de a vedea vibr atiile aurei. Cea mai importanta proprietate a aurei pare a fi faptul ca acesta contine informatii despre obiect. Aura din jurul obiectelor care au viata (oameni, plante, animale etc.) se modifica in timp, uneori foarte rapid. Aura din jurul obiectelor non-vii (pietre, cristale, apa ...) este in esenta fixa, dar poate fi schimbata de intentia noastra constienta. Faptele mentionate mai sus au fost observate de catre oamenii de stiinta din Rusia, care au folosit efectul Kirlian pentru a studia aura in ultimii 50 de ani. Aura din jurul omului este partial compusa incepand de la radiatiile EM (electromagnetice) si se intinde de la

microunde, infrarosu (IR) la lumina UV. Microundele de joasa frecventa si o parte a spectrului infrarosu (caldura corpului) par a fi legate de nivelurile scazute de functionare a organismului nostru (structura ADN, metabolismul, circulatie etc). In timp ce radiatiile de inalta frecventa (partea UV) este legata mai mult de activitatea constienta, cum ar fi gandirea, creativitatea, intentiile, umorul si emotiile.Oamenii de stiinta rusi, ce sunt cu aproximativ 5 decenii inainte de oricine altcineva in cercetarea aurei fac experimente care sugereaza ca ADN-ul nostru poate fi modificat, prin influentarea ei, cu ajutorul undelor de joasa frecventa aplicate aurei. In mare parte frecventa UV este foarte importanta si cea mai interesanta, dar momentan este neexplorata, iar aceasta parte poate fi vazut cu ochiul liber. De asemenea, aura este semnatura noastra spirituala. Cand vezi o persoana cu o aura luminoasa, curata, puteti fi siguri ca o astfel de persoana este buna si avansata spiritual, chiar daca el / ea este modest si nu are cunostinta de ea. Cand vezi o persoana cu o aura gri sau intunecata, sa fii aproape sigur, ca o astfel de persoana are intentii neclare, indiferent cat de impresionanta, elocventa, educata, cu o imagine fizica impozanta, el / ea pare sa apara.

Prin citirea aurei este posibil sa diagnosticam afectiuni ale organismului (boli) cu mult inainte ca simptomele fizice sa devina evidente. Prin controlul constient al aurei dumneavoastra, puteti chiar sa va vindecati singur. Toata lumea are o aura. Dar m ajoritatea oamenilor de pe Pamant au o aura foarta slaba si plictisitoare. Aceasta pare sa fie o consecinta directa a intregii lor vieti materialiste, a atitudinii negative si a suprimarii dezvoltarii constiente cultivand teama, invidia, gelozia si a alte emotii similare. Acest tip de atitudine le suprima adevarata lor natura si atunci si aura lor este suprimata. Copiii si Aura Copiii foarte mici (pana la 5 ani), pot vedea aurele in mod natural. Sugarii frecvent vad mai sus o persoana in fata lor. Cand nu le place culoarea aurei de deasupra capului, sau in cazul in care aceasta culoare este cu mult diferita de aura parintilor lor, ei plang, indiferent cat de mult zambeste persoana respectiva. Copiii au aura mult mai curata si mai puternica decat majoritatea adultilor, care sunt de obicei complet inrobiti de lumea materialista si suprima natura lor. Necunoscand aceste aspecte ajungem sa ii inrobim si pe copii si sa ii aducem in lumea noastra materiala si astfel ei isi pierd aceasta capacitate.