P. 1
Alexattitude.com a Natural Jatek Aranyszabalya Pualetoltes.com

Alexattitude.com a Natural Jatek Aranyszabalya Pualetoltes.com

|Views: 23|Likes:
Published by Miguel A Cordero

More info:

Published by: Miguel A Cordero on Jun 30, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/23/2014

pdf

text

original

1

A natural játék aranyszabálya: amit te érzel, azt érzi a lány

Tartalomjegyzék:

Bevezető........................................................................................... 2 Nemi polaritás ................................................................................ 4 Neuroanatómia ............................................................................... 6 Az érzékelés valósággá válik, a valóság érzékeléssé válik – férfi és női state forrása ......................................................................... 8 Az aranyszabály tudatos alkalmazása a terepen ...................... 11 Az aranyszabály nem tudatos alkalmazása a terepen.............. 16 A natural játék aranyszabálya, a NIMBUS hatalma ............... 20 Két út, hogy jó érzéseket érhess el, ha szociálisan kondícionált vagy ................................................................................................ 22 Az időszakos jó érzésből állandó jó érzéssé változás folyamata, személyiségváltozás, az átkelés rítusa napjainkban ................. 28

Eredeti szöveg: http://alexattitude.com/?p=95

Fordította: Sabee

A natural játék aranyszabálya: amit te érzel, azt érzi a lány

2

A natural játék aranyszabálya: amit te érzel, azt érzi a lány.

Ez a szabály az alapja mindennek, amit a társadalmi-érzelmi életedben teszel. Fontos megjegyezni, hogy ez a szabály nem egy tanulható és fejleszthető technika, hanem mindennek a gyökere a natural játékban. Ez nem egy rutin vagy trükk, hanem egy mély belső jelenség, ami meghatározza, hogy bármi, amit mondasz az működik-e. Ez a szabály a végső és meghatározó tényező abban, hogy megkapod-e a lányt vagy sem. Ha jól érzed magad a bőrödben, vonzó leszel, mivel jó érzések áradnak belőled. A benned rejlő értékek a felszínre törnek, ha összehangban vagy a természetes éneddel. Életed során rengeteg külső és belső érzelmi stimuláció ér, minek köszönhetően te magad is rengeteg különféle érzelemeket élsz át. Azonban ezek nagy része zavaró és túl nagy mennyiségben érkeznek, amitől rosszul érzed magad és úgy érzed, hogy kicsúszott a kezedből az irányítás. Ezek az érzések kíméletlenül és folyamatosan rombolják a boldogságodat, beleértve a játékban, a társadalomban vagy a nőknél elért sikereidet is. Az “amit te érzel” alatt azokat az érzelmeket értem, amiket érzel egy beszélgetés során és a gondolatokat, amik befolyásolják az érzelmi állapotodat. Egyszerűbben szólva: hogy érzed magad és mit gondolsz. Kicsit mélyebben: a tested és a tudatalattid által érzékeltek megjelenése a tudatos szinten és amire a tudatos figyelmed fókuszál. Két külön dologról van szó, amiket később megvizsgálok és amik bonyolult és elkerülhetetlen módon kapcsoldónak egymáshoz. Ha nem vállalod a

Fordította: Sabee

Eredeti szöveg: http://alexattitude.com/?p=95

3

A natural játék aranyszabálya: amit te érzel, azt érzi a lány

felelősséget az érzéseidért, a tested és az elméd eluralkodik rajtad és irányítják, hogyan érzel. Vagy erőt veszel magadon és kézbe veszed a felelősséget azért, hogy hogyan érzel. Amikor arról beszélek, hogy “azt érzi a lány”, arra gondolok, hogy milyen érzelmeket váltasz ki benne és milyen benyomást keltesz benne tudatosan, vagyis hogy mit fog rólad gondolni. Néhány dolog, ami befolyásolja, hogyan érzel: state, keret, ego, önbecsülés, biológia, aktuális fizikai állapotod, elvárásaid önmagaddal szemben, mások elvárásainak észlelése, komfort zóna stb.. Na de hogyan segít ez a csajozásban? Ahogy már említettem: ha jól érzed magad, a csaj is jól fogja magát érzeni. Az emberek elsődleges célja, hogy jól érezzék magukat, amellett, hogy elkerüljék a rossz érzéseket. Ha állandó jó érzések forrásává tudsz válni miközben a “veszteség félelmét” sugalmazod hihetetlenül vonzó leszel. Olyan tudatállapotba kell kerülnöd, ahol nem alakulhatnak ki rossz érzéseid, így az aranyszabály értelmében nem lehetsz nem vonzó. Ez a hibátlan belső játék célja. Nem szabad ezt összetéveszteni a megjátszott, erőltetett jó érzéssel, ami mindenki számára nyilvánvaló. Ha mindig jól érzed magad, akkor minden képesség, technika, mindset, ami a natural játék része a te kezedre fog játszani.

Eredeti szöveg: http://alexattitude.com/?p=95

Fordította: Sabee

domináns. hogy más tesz boldoggá egy férfit és más egy nőt. küzdelem.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Pozitívizmus. amit kiölnek a kondicionálással. Bár az átélt érzésekben rengeteg minden közrejátszik. hogy a saját útját járja. következésképpen a legtöbb ember mindsetje szociálisan kondicionált. Ha kondicionlatlan aggyal rendelkezel. gondoskodás. akkor pozitív érzéseid lesznek. mivel az az ember természetes állapota.com/?p=95 . mindig jól fogod magad érezni. hódítás jelenti a boldogságot. A kondicionált agy alapvetően negatív. a pillanatnak él. szeretet. hogy jól érzed magad. így vonzó leszel. végső soron az agyad diktálja ezeket az idegrendszeren keresztül. önbizalom. akik felhetőlenül teszik. A mindset a világ észlelésének. A férfi számára a kaland. A hormonok milyenségét a gondolatok határozzák meg. alkotás. amit akarnak és boldogok. így rossz érzésekhez vezet. alap férfi tudattal. ez mind a természetes tudat része. Ez remekül megfigyelhető a kisgyerekeken. Ha összhangban Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. Röviden: egy féri attól lesz boldog. A rossz érzéseket a lány is érezni fogja és nem alakul ki vonzalom. pozitív. Ha a gondolataid összhangban állnak a természetes. azt érzi a lány 4 Nemi polaritás Az. amit a hormonok okoznak. Nem szabad elfelejteni.. optimizmus stb. család. ha átélheti az érzelmek hullámvasútját egy erre alkalmas férfi mellett. A gondolatokat a mindset. míg a nő számára harmónia. Ezzel szemben egy nő attól lesz boldog. Az agy szabályozza a kibocsátott hormonokat. alapvetően egy biológiai és kémiai állapot. megértésének eredménye. a közeledben lévő lányok is jól érzik magukat.

Így történik ez a nőkkel is. az egy metaforával írható le legjobban: látsz egy filmelőzetest. csak kifejezi önmagát. akkor a film teljesen magával ragad. amitől boldog leszel. Hogy ez hogyan történik. automatikusan azt fogod tenni. izgatott leszel és meg akarod nézni. akit kedvelhet..5 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. jó minőségű stb. Ettől a lányok is jól érzik magukat. jó érzések kerítik hatalmába. Ha jó a sztorija. majd ha beszélgetnek és a férfi nem próbálja meg lenyűgözni. ami felkelti az érdeklődésedet. azt érzi a lány vagy a természetes éneddel. érzelmek egész tárházát mutatja be. szórakoztat és sok-sok érzelmet vált ki benned.com/?p=95 Fordította: Sabee . Eredeti szöveg: http://alexattitude. izgatott lesz. mikor meglát egy férfit.

hogy miféle srác vagy. hogyha veszélyeztetve van a többi embertől. azt érzi a lány 6 Neuroanatómia Az embereknek két féle agya van: természetes és tudatos. ha érzékelni tudták. Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. Ha külföldi emberekkel kommunikálsz. amik felelősek a természetes érzéseid elnyomásáért és a túlelemzésekért. Általában ezzel sikerül félreértelmezni a jeleket. testtartásodat. Amikor külföldi emerekkel kommunikálsz. sokkal jobban hallgatsz az ösztöneidre. ami szociális zavarodottságot sugároz a környezet számára és azt kommunikálja. légzésedet. sugároznak és vidámabb. ez a rendszer automatikusan működésbe lép és a lány tudatalatt felveszi a te testbeszédedet. Így gyorsan képesek megállapítani. ismerkedni. hogy szociálisan kalibrálatlan vagy és nincs önbizalmad se. A természetes agy fogja a non-verbális jeleket és értelmezi. Tehát amikor megközelítesz egy lányt. Ez a struktúra a nőkben sokkal fejlettebb.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Viszont azzal komoly előnyt szerezhettek. nyugodtabb leszel. Az agy egy bonyolult és összetett struktúrát alkalmaz a neuronok szintjén annak érdekében. a nők viszont erre csak korlátozottan voltak képesek. A férfiaknak megvolt a fizikai erejük ahhoz. utazni. míg a tudatos agy túlelemzi az amúgy pontos szociális intuiciókat. hogy az fenyegetést vagy értéket jelent-e. ezért szeretnek az emberek külföldiekkel beszélgetni. a pozitív érzéseid sokkal jobban a felszínre jönnek. a szociális kondícionálás nincs jelen.com/?p=95 . hogy megállapítsa vkiről. mint a férfiakban. még akár az izomzatod ellazultságát is. Ez rossz érzéseket eredményez benned és ezáltal a lányban is. hogy azzal alakítsák a környezetüket a saját kedvükre és megvédjék magukat.

com/?p=95 Fordította: Sabee . akkor is ezt fogod sugározni. hiába játszod meg a vidámságot. belülről a rossz érzéseid sugároznak át a lányba.7 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. de ha belül elégedett és magabiztos vagy. ha épp szomorú vagy. Eredeti szöveg: http://alexattitude. ahogyan te és ha szarul vagy. azt érzi a lány Emiatt a lány is úgy érzi majd magát.

Ha vki azt hiszi.. amit kivetítenek egy nőre. apró kis mütyörökkel. mindenki ismeri. miközben a csajok marha jól érzik magukat a piától. Carl Jung szerint az érzékelés kivetítés.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. azt érzi a lány is. vidám szinekkel. gyertyák. asztal. Így a személy valósága a mások által megalkotott énképekből felépülő alkotott én (ego). Össze lehet hasonlítani egy csaj és egy srác szobáját. világítás és meleg. előbbi tele van képekkel. mert mindenki azt Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. a nő számára a valóság válik érzékeléssé. rend stb. azt fogja kivetíteni. Körbe lehet nézni az éjszakai klubokban. Amit te érzel. zenétől. virágok. hogy szép. a valóság érzékeléssé válik – férfi és női state forrás A férfiak önmagukból merítik a statet. szék. Amit egy férfi érez. azt fogja érezni. fényektől. legyen ágy. Egy híres pszichológus. Ezt már mindenki hallotta.com/?p=95 . hogy mások hogyan cimkézik meg őket. a nők a környezetükből. utóbbiban pedig sokkal inkább dominál a funkcionalitás. ahogy a srácok állnak egykedvűen piásan a tánctér szélén. poszterek. azt érzi a lány 8 Az érzékelés valósággá válik. Az emberek állandóan pingelik a környezetüket és képet kapnak magukról azzal. A férfi számára az érzékelés válik valósággá. illetve validációt keresnek másoktól..

hogy mások ezt elfogadják. A környezet gyakorlatilag rájuk kényszeríti az önképüket. ezért úgy látnak téged. Ez igaz a nőkre. Az alfa érzékelése válik a valósággá (amit tesz és kivetít másokra) és ez a valóság válik a nők és beták érzékelésévé (internalizálják az alfa által rájuk sugárzottakat). hogy egy általa kitűzött énképet elérjen. ahogy te magadat. azt érzi a lány mondja neki. Minél inkább törtet efelé a cél felé.9 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. azt gondolja a beta és a nő is. amit az alfa férfi kivetít rájuk. folyamatosan tud dolgozni azon. aki vagy és aki szeretnél lenni és aki szeretnél lenni. Amikor egy férfi a saját elképzeléseinek és céljainak él és teszi. A terepen ez úgy működik. Sőt. hogy felelősséget vállalsz azért. akkor számára ez valósággá válik. amit akar. aki nincs szociálisan kondicionálva. amit manapság nagymértékben a külső határoz meg. azáltal válik valósággá. Mivel ők mások alapján alkotnak képet a világról.com/?p=95 Fordította: Sabee . Amit egy alfa gondol. hanem beta férfiak és nők önmagukról alkotott képét is tudja befolyásolni. Amit magáról elképzel (a saját érzékelése). te hogyan látod magad. természetes és nincs egoja. ami a szociális kondicionálás eredménye. Egy férfi. Eredeti szöveg: http://alexattitude. nem csak a saját énképét tudja így valósággá alakítani. az összhangban van a természetes alfa éneddel. Ebben az esetben a valóság diktálja az érzékelést. a társas kommunikáció során a nők és beta férfiak beleesnek a keretükbe. annál inkább elégedett lesz önmagával és ez a kép egyre inkább valósággá válik. Szóval a legtöbb esetben a valóság (szociális kondicionáltság) válik érzékeléssé (chode-féle önértékelés). és valóságnak tekintik. akkor mások is látják majd.

hogyan érzel pillanatról pillanatra. Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. azt érzi a lány 10 Érzelmi szinten ugyanez történik. jól érzed magad. Önmagad érzékelése befolyásolja. Ez különbözteti meg az alfát a bétától. a természetes éned ellenére élsz. Ezt viszont nagyon könnyen elérheted. ezért rosszul érzed magad. csak az egy mélyebb szint. Ha alfa vagy és kongruens vagy az alfa éneddel. csupán felelősséget kell vállalnod az természetes énedért.com/?p=95 . Ha beta vagy.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. elfogadni és felszínre hozni.

meg kell értened az alapjait. Néha fel se tűnik bizonyos dolgok káros hatása. ami expresszív és vonzó lenne. a lány is rosszul fogja.11 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. hogy a “fejedben vagy”. hogy megértsd. de pontatlanul. Ettől aztán rosszul érzed magad és ha te rosszul érzed magad. erre mondják általában. hogyan működik ez az egész a valóságban és hogyan segít. amit te csinálsz terepen. Csakhogy a természetes agyad fölött áll a tudatos agyad. A természetes agyad folyamatosan küldi az impulzusokat. miközben igyekszel megakadályozni. Ez a destruktív határozatlanság nagyon jól megfigyelhető az ego kivetítésében és védelmében. hogy jobban csajozz. A legnagyobb ellenség az EGO. hogy megpróbálsz mutatni vmiféle képet magadról. hogy mit tegyél. hogy rossz benyomást tegyél másokra az agyad totál katyvasszá válik. hogy mire kell figyelni. ami veszi ezeket az impulzusokat. de ha tudod. Ez a gondolkodás pedig rontja a teljesítményedet. Különösen jellemző ez akkor. azt érzi a lány Az aranyszabály tudatos alkalmazása a terepen Ahhoz. Tudatos szinten rengeteg zaj van jelen a fejedben. amikor a társadalmi dinamikákról olvasottakat hasonlítod össze azzal. a nemi polaritást és a biológiai folyamatokat. Azzal. Eredeti szöveg: http://alexattitude. ezért határozatlanul viselkedsz és nem leszel vonzó. észre fogod venni ezeket és meg tudod akadályozni a negatív gondolatokat és ezáltal a negatív érzések kisugárzását. Képzeld el. De még fontosabb. hogy megfelelő önbizalommal alkalmazd a szabályt. hogy az agyad két részből áll: tudatos és természetes agy.com/?p=95 Fordította: Sabee .

. amikor még nem gondolkodtál. bezárkózz és félsz. egy idő után azonosulni fogsz ezzel. ahogy te szeretnéd. amitől rosszul érzed magad. hogy úgy látnak-e téged. Ha ez történik. folyamatosan aggódsz és keresed a validációt.. azt érzi a lány 12 Amikor az egodat vetíted ki. hogy a természetes éned nem elég jó.. hogy csak a természetes énedet csak gyengén érzékeled. nem keltesz érzéseket a lányban. Ezek szintén ahhoz vezetnek. hogy rosszul érzed magad. mivel te reagálsz ő rá és nem ő te rád. mert kivetíted vagy véded az egodat. Egod csak akkor lehet.. jó pasi. Nem volt egod. hogy csak ellazulnál és jól éreznéd magadat. ha fejben vagy. Ez belső zavarhoz vezet. hogy cool vagy és vonzó. akkor azon idegeskedsz. gondolkodsz. hogy mások meg akarnak cimkézni vagy olyannak állítanak be. akkor reaktív vagy és mások keretében élsz. A nők számára kevésbé leszel vonzó. hogy rossz benyomást teszel. Amikor véded az egodat. Csakhogy amikor CA-ból megközelítesz egy lányt. Azon kívül ezzel azt is kommunikálod.com/?p=95 . A szoc. ami nem megjósolható és káros lehet.körödben nagyon jól érzed magad a “cool és vonzó” Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. Ha életed során mindenki azt mondja rólad. akkor is validációt keresel majd. hogy természeted ellen viselkedj. ahelyett. hagyd el az agod. Amikor azért érzed magad rosszul. ha megpróbálod egy egoval elkápráztatni. mint amilyen lehetnél. Ne gondolkodj. Azonban az ego adhat jó érzéseket és erős valóságot is.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Ettől egy felszínes szinten mindig jól érzed majd magad. plusz ilyenkor érzik a csajok. Szóval arra kényszeríted magad.

mint a state Achilles-ina. szóval az erős realitással rendelkező srácok alapjáraton megeszerzik a csajokat. Aztán megpróbál vmi különlegeset csinálni. azt érzi a lány egóddal. hogy rájönnek. mint az elégedettség. de amíg az egot felépítő környezetben tartózkodik vki. hogy megszégyenülve és kínosan Eredeti szöveg: http://alexattitude.. Ha a játszmát anélkül használod. Ráadásul az ego adhat egyfajta felszines boldogságot is. sztárok stb. mennyire cool. nagy játékosnak tűnteti fel őket. Ez a folyamat a korábbi pozitív érzéseket lerombolja. addig az ego játsza a játékot és megszerzi a csajokat. amivel viszont pont az ellenkezőjét éri el. Az egyik legerősebb jó érzés gyilkos a játékban a félelem. ezért nem lesz olyan mély és jó érzés.com/?p=95 Fordította: Sabee . CA-ban elvesznek. Az ego nem más. Pl. de ha megszűnik az a közeg. a srác statje lezuhan. híres sportolók. meg érdemled. ahonnan az erődet kapod. Az is ritka. hogy validációt keres.13 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. mint amilyenek valójában. hogy közben önmagadat fejleszted. reaktív és nem vonzó. mint ahogy a pénz és a gyors kocsi. az állandó szóbeli megerősítése a “nagy játékos vagyok”egonak még jobbnak láttatja őket a csajoknál. hogy bemutassa. hogy a játszmát játszod. hogy az ilyen srácok állandóan ki-be ugrálnak a kapcsolatokba. Az ego éppúgy képtelen megadni a mély boldogság és elégedettség érzését. hogy a srác ezt ki tudja vetíteni másokra is. iskola kedvencek. ami az érzelmi szükségletekből és hiányokból fakad. hogy vki ego nélkül legyen natural. Továbbá az. a pozitív megerősítések is semmivé lesznek. gengszterek. Ha úgy közelít egy lányhoz. Ennek ellenére néhány egoista srácnak olyan erős realitást alakít ki a könyezete. akkor értéket vesz el. De bármennyire erős is az ilyen srácok realitása. szarul érzi magát és ontja magából a rossz érzéseket a társaságának.

ami nincs összhangban azzal. a kognitív disszonancia. Ez lesz akkor is. jön a pánik és a bizonytalanság. minél intimebb viszonyba kerülsz a lánnyal. józanul már nem a természetes. Amikor olyasmit teszel. rossz érzések jelennek meg és azokat kezded el sugározni másokra. Pl. Néha előfordul. amikor előre bemagolt szövegeket mondasz. hanem a természetes éned vezérel. hogy ki is vagy valójában. tudd kizárni a logikus és tudatos akadályokat az elmédből és lovagold meg az interakciót! Ezek csupa jó érzéseket fognak kelteni. és a természetes agyuk válik irányítóvá. Sok srác a tudatos gondolkodását piával akarja kikapcsolni. ami gyorsan átragad a csajra és poof. szerzel egy sebet és tanulsz belőle. ha lenyűgözni akarsz másokat és nem kifejezni saját magad. Néha nyersz. amit észre fogsz venni és nehezen fogsz megérteni. azt érzi a lány 14 érezd magad. Legyél tisztában azzal. hogyan folytasd. amiről korábban azt gondoltad. Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. ami sikerül is. natural énje irányítja. amikor bemész egy setbe és olyasmiket mondasz és teszel. amiben hiszel és ami vagy. Egy másik rossz érzéseket keltő jelenség. Ha vmiért elbaszol egy interakciót. Így csak alacsony önértékelést és önmagaddal szemben tiszteletlenséget fogsz sugározni. ha kiderül. vagy amikor manipulálni akarsz vkit.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. akkor kognitív disszonancia lép fel és szorongásos érzéseket kelt. statebe kerülsz és elérsz olyasmit. mit csinálj. néha tanulsz. akkor ettől kínosan érzed magad. és ha egy ilyen srác kijózanodik. annál inkább és ezek az érzések jutnak el a lányhoz is. hogy nem tudatosan és megfontoltan viselkedsz. ami távol áll tőled.com/?p=95 . Hirtelen azt se tudod. hogy nem vagy rá képes. De ezt a csajok észreveszik.

azt érzi a lány hanem a szociálisan kondicionált énje.com/?p=95 Fordította: Sabee . Mindazonáltal a kezdő naturaloknak segíthet egy kevés alkohol. amit a lányok gyakran amúgy is a szórakozással azonosítanak. De csak ha mértékkel iszol! Eredeti szöveg: http://alexattitude. szóval így jó érzéseket fogsz kelteni.15 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel.

hogy vki alacsony önbecsüléssel is marha jól érzi magát. hisz csak annak lehet magas önbecsülése. Ennek az állapotnak rengeteg elnevezése. hogy az elnyomást megszüntesd. találd hát meg a saját természetes állapotodat és mindig vonzó leszel. ha te jól érzed magad. Amikor természetesen viselkedsz. Ha kialakul az ego. nem kell keresned a jó érzéseket. A természetes állapot jó érzéseket jelent. mint vmi modell csajt. önbecsülés. Mind a természetes alap állapotra mutat. hogy mikor érzed jól magad. Önbecsülés: alapjáraton jó érzést generál. kongruencia stb. amiben nagyon-nagyon jól érzed magad. ezért az.com/?p=95 . Ha vmiért nem érzed magad jól. az azért van. az emberek úgy kezelnek majd. hogy nem vagy elégedett. aki elégedett. Mintha egy mély sebet rejtenél el kötszerrel. mert egyszerűen már birtoklod őket. internalizálnod kell pár dolgot. az azt jelenti. Figyelj arra. külső validációból ered és csak felszines érzés. Ez a természetes agy a kulcsa a natural gamenek. természetes agya irányítja. Ahhoz. érték adás. Ezt a jó érzést az ego okozza.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. nimbus. mert ilyenkor automatikusan természetesen viselkedsz és összahangban vagy a természetes éneddel. hogy az ember alapállapotban jól érzi magát és a tudatalatti. meghatározása.. Ha összhangba kerülsz a természetes éneddel. Ha alacsony az önbecsülésed. önbizalom. alfaság. jellemzője ismert: state. Mégis van olyan. vissza állíthatja a természetes állapotot (amikor a természetes agy az irányító). Az ilyen ritka és értékes srácokat a csajok km-ekről kiszúrják. Mivel a természetes állapotában az agy jól érzi magát. azt érzi a lány 16 Az aranyszabály nem tudatos alkalmazása a terepen Már volt szó arról. mert a természetes agyadat elnyomja a tudatos agyad. az Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude.

Persze így lehet csajokat szerezni. férfias énedet a felszínre. totálisan kongruensen viselkedsz. hogy olyannak mutasd magad a lány előtt. Amikor pedig ilyennek hiszed magad. akkor eléred a teljesség állapotát. jól érzed magad és ezt sugárzod át a csajokba is. egészen mélyre tekintve megkeresed a valódi énedet és megtanulod. mint mások. hanem egyszerűen csak odamehetsz és lehetsz önmagad.17 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Ha úgy mész terepre. Amint elhagyod az egodat. amikor úgy mész bele a társadalmi interakciókba. Kongruencia.com/?p=95 Fordította: Sabee . hisz az ego olyasminek láttat téged a saját szemedben. hogy a legjobbat hozod ki magadból: gagyi skillek meg taktikák helyett egyszerűen és természetesen kezeled a felmerülő helyzeteket. de nehéz lesz megtartani. folyamatosan validációt keresel. kongruenssé válsz. feszült és zavart leszel. a teljesség érzése: Ha az. Önfejlesztés: ha komolyan tanulod a pua anyagokat. hatalmas önbizalmat és jó érzéseket ad. Ilyenkor már nem kell taktikázni és trükközni. akkor első lépésként megvizsgálod önmagadat. Fantasztikus érzést nyújt az. kényelmetlenül fogod magad érezni és negatív energiákat fogsz sugározni. Ezt jelenti az. hogy hogyan hozhatod ezt a természetes. miután átlát a hamis PUA egon. ami teszel. Szemben azzal. helyreáll az önbecsülésed. felelősséget vállalsz (a tényleges) önmagadért. ami nem vagy. hogy tudod. teljesen összhangban áll azzal. hogy te jobban tisztában vagy önmagaddal. ami vagy. amikor azt mondják neked. hogy tele a fejed trükkökkel és manipulatív taktikákkal. amikor trükkökkel a fejedben zavarodottan mész terepre. Eredeti szöveg: http://alexattitude. amilyen nem vagy. azt érzi a lány lenyomja az önbecsülést. a tudat. összhangba kerülsz a természetes éneddel.

csak pozitívat. hogy a legjobbat hozd ki magadból elképesztő mértékben meg fog erősíteni. mi van előtted. mint mások. a tettek embere. akik nem olvasták ezt a cikket. hogy mi vagy és mit teszel.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. minden. érintkezz fizikailag a környezeteddel. hogy már azzal. Ha ezt a három dolgot megteszed. Miután megszokod. hogy a jó érzések átjárjanak. hogy büszkébb lehess magadra. Az előtt nyitsz. nincs időd arra. hogy ezt a cikket olvasod megvan minden okod arra. Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. jelenben élő férfi. nem fogsz hezitálni és vonzó leszel a nők számára. Ez az interakció azt követeli meg. Úgy megszólítani lányokat. hogy arra figyelj. hogy jól érezd magad a terepen az. a pillanatnak kell élned. hogy jól fogod magad érezni. Amikor a jelenben vagy. Annak az alapja. jusson eszedbe. legyél nyitott. Ez pedig annak a kombinációja. hanem elérsz egy euforikusan jó állapotot. a NIMBUSt (lásd később). bocsánatokat keresgélj. domináns. Ettől pedig csupa jó érzéseket fogsz rázúdítani a téged körülvevő emberekre. amit teszel vidám lesz és ezt fogod a csajokba is sugározni. Ezt hogyan érheted el? Beszélgess sok emberrel. hogy teljes mértékben felelősséget vállalsz magadért és keményen dolgozol azért. Ahhoz. tiéd a világ.com/?p=95 . Ami vagy. ami vonzó. hogy mindenféle kifogásokat. így nem lesznek a fejedben hátráltató gondolatok. hihetetlenül erősnek fogod érezni magad. azt érzi a lány 18 Ha mégis kevesebbnek éreznéd magad másoknál. Ez az alapja a “3 mp” szabálynak is. Amikor megrekedsz egy ilyen “nem gondolkodó” állapotban. nemcsak. ki is is vagy valójában. hogy tisztában legyél azzal. hogy tudod. hogy ettől úgy érzed. a jelenben kell lenned. Azon kívül kongruens leszel önmagaddal. hogy elkezdenél hülyeségeken agyalni és így nem sugárzol ki negatív energiákat. az egy pozitív.

amikor rájönnek. az magával hozza majd a másik kettőt is. hanem stagnálsz egy helyben.19 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel.com/?p=95 Fordította: Sabee . ha vezető pozícióban vagy. amíg el nem éred a célod. ahelyett. avagy woo + intent a legalapvetőbb jellemzője egy férfinek. mivel ezek spontán. kiszámíthatatlan dolgok.. akkor hagyd ott. Ha pedig nem akar a világod részévé válni. Eredeti szöveg: http://alexattitude. ha felelősséggel vagy vmiért. hogy férfiasan viselkedsz. a csajok pedig szeretik a döntésképes és vezetői kvalitásokat. így a lányokban is jó érzéseket váltasz ki. akkor nyilván jól érzed magad. Menni előre folyamatosan. hogy letérnél az utadról. Férfiként jól érzed magad. automatikusan így fogsz viselkedni. azt érzi a lány Pozitív-dominancia. Ha jól érzed magad. ha döntéseket hozol. amit egy lány akkor is értékel. ha elutasítja és tetszeni fog neki. Az eszkaláció is ilyen cselekedet. cselekedned kell. hogy kongruensé válj. Építsd be mindhármat és elképesztően jól érzed majd magad és eléred a NIMBUS-t. hogy mit veszíthetnek és ilyenkor elkezdenek dolgozni érted. frusztrált leszel és megkattansz. Ha sokszor elutasít. Általában ez az a pont. Légy a jelenben. légy pozitív-domináns és cselekedj. Ha az egyiket tudatosan megteszed. Ahhoz. amik felkorbácsolják az érzelmeiket és ez felizgatja őket. Ha egy csajjal haladsz előre. úgyis elveszted az érdeklődésedet. Ha nem így teszel. A vonzalom a magas érték és az érzlemek széles skálájának a kombinációja. Építsd magadba a tulajdonságok egyikét és jól fogod magad érezni.

az elégedettség. Amikor ebbe az állapotba kerülsz. Férfiként pedig minél több embert tudsz befolyásolni. mert a NIMBUS színtiszta natural game. hogy minden csaj téged akar és semmit nem ronthatsz el. Minél inkább elégedett vagy az által. a csajozó sikerek szent grálja. mintha be lennél lőve. addig a NIMBUS esetében te sugárzod ki a többi emberre a pozitív érzéseket. hogy más Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. Ahogy arról korábban már volt szó. hogy te vagy a világ legjobb arca. tudod. Kicsit olyan. az elégedettség érzése erősebb. Ez a káprázatos érzet az evolúciós szelekciót irányítja. hogy milyen különleges és hatalmas érzéseket hoz. ami a legtöbb csaj számára felér egy droggal. amikor egy euforikus állapotban vagy. Ez pedig elsöprő erejű euforiát okoz. annál jobban fogod magad érezni. Légy hatással minél több emberre és a boldogságnál is jobb érzés fog hatalmába keríteni. mint a boldogságé.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Ha te vagy a legjobb forrása a jó érzéseknek. Ebben az állapotban egy kissé káprázni fog az agyad. Ha már tapasztaltál ilyen érzést. minden sikerül. annál inkább elégedett leszel. azt érzi a lány 20 A natural játék aranyszabálya. A kettő egymás ellentetje: míg az egoisztikus euforia esetében a téged körülvevő emberek látnak el téged pozitív érzésekkel. Más szóval felelősséget vállalsz magadért ÉS másokért is. és amikor ilyen állapotban vagy. Nem tudsz semmit se rosszul csinálni. A NIMBUS okozta euforikus érzést össze lehet keverni az ego okozta euforiával. a NIMBUS hatalma A NIMBUS szót RSD Jeffy találta ki és azt az állapotot jelöli.com/?p=95 . Azt fogod hinni. akkor baromira vonzó leszel a csajok szemében. akkor a legnagyobb az esélye. hogy kifejezed önmagadat.

amennyivel csak akarsz. Azt fogod gondolni és az érzést kisugározni. És amit te érzel. Ráadásul az érzékelésed is szelektív lesz: ami nem nyújt számodra élvezetet. azt érzi a lány srácokkal kell megküzdened a csajokért és annyi csajjal legyél együtt. Eredeti szöveg: http://alexattitude. azt észre sem veszed. hogy te vagy a legcoolabb srác.com/?p=95 Fordította: Sabee . azt érzi a lány.21 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel.

rád erőltetvén egy nem valós énképet. ami valójában vagy. amilyen valójában nem vagy. de később.com/?p=95 .A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. hogy kevés szorongással születtél (kék csík). ami a totál ellentéte annak. Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. ha szociálisan kondícionált vagy Az ábrán jól látható. nehogy mások rossznak lássanak. hogy “ki vagyok én?”. amíg felnőtté válsz a társadalom bekondícionál és rád erőltet egy olyan egot. de a társadalom negatívpasszívvá változtatott. azt érzi a lány 22 Két út. ez a “chode-nak tettetem magam ego”. Emiatt folyamatosan félsz a kognitív disszonanciától és nem tudsz válaszolni arra a kérdésre őszintén. Folyamatosan próbálsz jó benyomást tenni másokra. védekezel az ellen. ami folyamatos stresszhez és szorongáshoz vezet. hogy jó érzéseket érhess el. Születésedkor még pozitív-domináns voltál.

a srácok a jelenbe kerülnek. Ez azt jelenti. hanem a meglévő szociális kondícionáltság és ego lerombolásával. hogy a legtöbb srác és csaj is iszik. mint a csajokban. Emlékezz vissza. ezáltal vonzó is leszel. alacsonyabb az értéked és nem vagy vonzó. A természetes. hogy kevésbé vagy cool. hogy megtanuld jól érezni magad.com/?p=95 Fordította: Sabee . Ennek köszönhető napjaink hódításainak 90%-a. azt érzi a lány Ahogy az az ábrán is látszik. A lányok esetében a tudatos agy kikapcsolásával együtt jár a fizikai vágyak elfojtásának eltűnése is. mindig több benned a szorongás. hogy a férfi alapállapota az. hogy a természetes éned fel tudjon emelkedni. Aztán ott van az is. Az eredmény: a szituációs önbizalom és a pia összehozza a feleket. Néhány helyzetben azonban lehet önbazalmad az ego validációtól és ezekben a helyzetekben te leszel a magasabb értékű a lánynál. Eredeti szöveg: http://alexattitude. hogy jól érzed magad. először is meg kell tagadnod. tudatos agy kikapcsol. hogy jól érzi magát. Ahhoz. magát jól érző éned megtalálásához az út nem építkezéssel vezet. miután szociálisan kondicionált lettél.23 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Ilyenkor a logikai. a természetes agyuk átveszi az irányítást és hirtelen vonzóvá válnak.

visszazuhansz a korábbi rosszul-érző egodba. Ez az oka a night game flakeknek is.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Ha elég sokszor éled meg a nimbus érzését. azt érzi a lány 24 1. amikor eléred a nimbust. akkor hozzászoksz és akár állandóvá is válhat. minden sikerül. Hiszen hiába voltál a klubban jó fej. A legtöbb srácnál egy ilyen estét harminc szar este követ.. Nimbus Egy olyan estén. te vagy a legjobb arc. mert másnap észreveszi. a legjobb party stb. vidám. De ez nagyon ritka. “chode-nak tettem magam ego” Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. mint voltál vagy akármi. mikor kimész bulizni. aminek ő képzelt téged. hogy nem vagy olyan fun guy. vonzó. valószínűleg nehezen fogod tudni megtartani a csajt. Néha ez egy “hatalmas pimp vagyok” egot is kialakít. Ha volt egy egy éjszakás kalandod egy ilyen este. ha másnap a telefonban egy átlagos. ami egy kemény state zuhanáshoz vezet a következő alkalommal.com/?p=95 .. de másnap elveszted ezeket a dolgokat.

2. Jó érzéseket adtál neki a klubban és rosszakat a telefonban. hanem keres egy olyat.com/?p=95 Fordította: Sabee . amikor veled van a klubban. hogy te csak időlegesen vagy vidám és ez instabil és tűnékeny. Ez történik akkor is. de nem fogja tovább pazarolni az időt egy “úgy teszek. azt érzi a lány beszélget a csajjal. aki ténylegesen a természetes énje. hogy a srác csak a mások által besugárzott pozitívumokat adja vissza és nem ő maga a jó érzések forrása. Ráadásul lesz egy olyan intuíciója is. de azzal is tisztában lesz. mintha a természetes énem lennék” sráccal. aki nem erre számít. Az átkelés rítusa (Rite of passage) Eredeti szöveg: http://alexattitude. mikor az egoja a fellegekben jár.25 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Csakhogy a csajok is szociálisan kondicionáltak és úgy gondolják. amikor egy srác telefonszámokat szerez és jó érzéseket ébreszt a csajban. Bár jól érezte magát. A lány jól fogja magát érezni. hogy egy ilyen srác mellett boldogok lesznek.

nem érdekelte más. a célja mindegyiknek ugyanaz volt: a fiú utána férfinak lássa magát és úgy is viselkedjen. mindig jól fogod magad érezni és azonnal és természetesen fogod sugározni másokra is a jó érzéseket. Az ősi társadalmakban ez a rítus volt a felnőtté válás útja. hogy bármilyen helyzetet tudsz kezelni és nem lesz többé úrrá rajtad a szorongás. teljes mértékben önmagává vált. mint a nők és a gyerekek. hogy mások megpróbálják az énképedet átalakítani. nem érzett olyan mértékű szorongást. észre se fogod venni. Ha átmentél egy ilyen rítuson. Ezekben a rítusokban teljesen más kihívások és dolgok történhettek meg. de miután ezt megtette. Ha átmész egy személyiségváltozáson. hogy kicsoda ő és hogy végig tudja-e csinálni a rítust. a comfort zónád szélére visz és ha onnan vissza tudsz térni egyben. aki szabad a társadalmi befolyásolástól és korlátozásoktól. A rítus az érzelmi korlátaidat teszteli. mert annak fognak látni. a belső játéka stabillá vált. boldog és elégedett lett. hogy a férfias énjét előhozta. Miután ez bekövetkezett. vagyis az átkelés rítusán. A rítus előtt a fiú bizonytalan volt abban. hogy a másoktól függő srác egy felelősségteljes férfi legyen. hogy állandó jó érzések forrásává válj az önfejlesztés. vonzó a nők számára. csupán csak attól. akkor minden kétséget kizáróan tudod majd.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. ami valójában Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. nem kell megpróbálnod ilyen-olyan benyomásokat kelteni másokban. Önmagává vált. azt érzi a lány 26 A másik módja annak.com/?p=95 . minden kétség eloszlott az identitása felől és függetlenné vált a külső tényezőktől. Az alapvető célja egy ilyen rítusnak.

Eredeti szöveg: http://alexattitude. jól érzed magad és folyamatosan jó érzéseket ébresztesz a lányokban is. azzal kelted a legjobb benyomást. Ebben az állapotban nincsen jelen a szorongás.27 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. azt érzi a lány vagy. Rájösz. hogy ha simán egy férfi benyomását kelted.com/?p=95 Fordította: Sabee .

a csajok pedig vhol a jobb felső sarokban. Ehhez el kell engednek a környzeted által megformált “chode-nak tettem magam” valóságod. amit eddig tudtál. ahogyan azt te meghatároztad. azt érzi a lány 28 Az időszakos jó érzésből állandó jó érzéssé változás folyamata.com/?p=95 . Bár erős valóságod van. Szociálisan kondicionált srácként vhol a jobb alsó sarokban csücsülsz. miközben megkérdőjelezel mindent. Alapesetben egy ilyen rítus során eljutnál a komfort zónád szélére. épp ezért nem valós és ki van téve a megjósolhatatlan összeomlásnak. de azt a környezet határozza meg. az átkelés rítusa napjainkban Manapság már nincs olyan rítus. ami férfit csinálna egy fiúból. Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. kitolni a komfort zónád és újraépíteni a valóságod az alapján. ahol te vállalsz felelősséget magadért és a valóságodért. ahol érted vállalnak felelősséget oda. Elmozdulnál abból a valóságból. Olyan valóságban élsz. személyiségváltozás. ahol mások vállalnak felelősséget a személyiségedért.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel.

éld túl és megszűnik az állandó szorongás. A képességed. mikor az ábra szerinti jobb alsó sarokból az U forma legalja felé haladsz. miközben ezt teszed. szembeszegülve a környezetednek. nem leszel számára vonzó. Ez megtörénhet véletlenül is úgy. Lépd át a sebezhetőséged küszöbét.com/?p=95 Fordította: Sabee . el kell hagynod a jelenlegi valóságodat. halálkozeli élmény. Ahhoz.. Szembe kell szállnod a szociális kondicionálással és a kényelmes komfort zónáddal. hogy a modern átkelés rítusán átmenj. közeli hozzátartozó halála. mert rájösz. vagy gyorsan.29 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. ami chode-nak tettet téged. Ha pedig úgy közelítesz egy nőhöz. hogy jól érezd magad illékony és instabil. viszont egy nő lehet az. Ez a közömbösségi küszöb. Az ego alapú valóságban érezheted magad elképesztően boldognak. hogy bármivel meg tudsz birkózni. de nem leszel elégedett. Ilyen élmények megélése ugyanahhoz vezet. ami meghatározza. hogy bármivel meg tudsz birkózi és ezt fogod sugározni másokba is magadról. azt érzi a lány amikor olyasmi történik. Például egy blown out. ha extrém érzelmeknek leszel kitéve. Eredeti szöveg: http://alexattitude. amihez az átkelés rítusa. hogy ki vagy. Ez a pont a környezet által meghatározott valóság és az általad meghatározott valóság közötti választóvonal. nem fogsz többé szorongani. Biztos leszel abban. hogy az életed során ért érzelmek felhalmozódnak és túlcsordulnak. börtön. Csakhogy. hogy kevésbé érzed magad jól. mint pl. el kell hagynod a komfort zónádat. ahol a leggyengébb a valósádod és ahol a legsebezhetőbb vagy. ami hatalmas szorongással és félelemmel jár. ami kívül esik a valóságodon. ki kell tolnod a komfort zónádat. Ez a folyamat az.

Az is szinte biztos. kísérletezésképpen magadtól is átléped a komfort zónádat. hogy túlélted a rítust az utolsó külső befolyásoló tényező. Ez a hatás lényegében engedélyt ad neked arra. az identitásod megerősödik belül. hogy férfi vagy. azt érzi a lány 30 Néha. hogy magad határozhasd meg. csak a szociális kondicionáltságod nem engedi. Rájösz. hogy az a férfi vagy. Az átkelés rítusa a legjobb mód arra. de amikor ez megtörténik. hogy sokkal jobb vagy. hogy magadat nem fogod annyira kitolni a komfort zónádon kívülre. hogy a játékod nem lehet más. akinek születtél. Ha saját magadat megvizsgálod. hogy elérd a közömbösségi küszöböt. amit addig is tudtál. akkor egy Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. mint amilyennek hiszed. amire szükséged van. olyan. hogy észre vedd. látni fogod. hogy ez az izom megerősödjön és megmaradjon. hogy férfivá válj. A megerősítés. hogy folyamatosan jól érzed magad. csak tizes. ha megbuksz. egy megbízható külső forrásra van szükség. észre fogod venni. hogy elérted a határaidat és onnan visszatértél. Magadtól nem fogod tudni. amikor a komfort zónádon kívül vagy. ami amúgy kívül esik a komfort zónádon. kivéve. ki vagy. A kongruencia teszt (aka shit teszt) pedig arra szolgál. mint az izom: folyamatosan építeni és dolgozni kell rajta. Még ha el is érsz vmit. hogy milyen az. A mai világban ez azt jelenti. Ahhoz. Ha átmész a teszten. gyorsan visszavonulsz.com/?p=95 . Amikor végre tényleg elhagyod a szociális kondicionálást és elfogadod. hogy lerázhatod magadról a szociális kondicionálást és meghatározhatod a saját valóságodat. hogy önmagad legyél. Az.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. hogy megformáld az izmot. hogy többé nem mások határozzák meg a személyiségedet és nem fogsz megpróbálni jó benyomást tenni rájuk. a szociálisan kondícionált valóságod ki fog lökni mindent. hogy elhidd.

azzal. annál erősebb lesz a belülről nyert önbizalmad. annál kevésbé leszel reaktív a kongruencia tesztekre. annál jobban érvényesíted rajtuk a saját valóságodat. befolyásolsz másokat és mindig vonzó vagy. hogy más tegye ezt meg érted. Minél ikább meghatározod a saját valóságod. hogy jobban fogod magad érezni. hogy visszazuhanj a szociális kondicionáltságba. hogy jól érezd magad. hogy nincs Achilles sarka. azt érzi a lány lépéssel közelebb kerülsz a régi chode egodhoz. Minél kevésbé reagálsz mások valóságára.com/?p=95 Fordította: Sabee . a tesztek annál keményebbek lesznek. ami egy pillanat alatt lerombolhatja a valóságodat. Ez egyúttal azzal is jár. hogy lusta vagy és hagyod. aki szabotálhatja a magad kreálta valóságot. De ugyanez vonatkozik arra is.31 A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. Minél távolabb kerülsz a komfort zónádtól. vagy egy beta. Eredeti szöveg: http://alexattitude. Átléped a közömbösségi küszöbödet és onnantól kezdve egyre erősebbé válik a magad által meghatározott személyiséged. Mindig magas az értéked. amikor felelősséget vállalsz magadért vagy hagyod. A valóságod és az abból következő elgédettség érzése 100%-ig belőled származik. aki nem vonzó. Ezeket a teszteket a csajok automatikusan küldik feléd. Semmi sem veheti el tőled azt. Magas értéket állítasz fel és a lányok izgatottak lesznek. Ha már a legdurvább teszteken is átmentél. És ami a legjobb. hogy mások vállalják érted a felelősséget. ami folyamatosan támad. hogy kiderítsék. miközben reagálnak a tetteidre. Minél jobban meghatározod a saját valóságod. A kongruencia önmagaddal elégedettséghez és állandó és befolyásos jó érzésekhez vezet. Minél kevésbé próbálsz jó benyomást kelteni. többé nem hat rád a környzeted és lemondasz arról. annál inkább fogod önmagadat adni és jól érezni magad. Te vagy az egyetlen. alfa és vonzó srác vagy-e.

A mindset stimulálja az agyalapi mirigyeidet. nem fogsz mindig euforiát érezni. a körülötted lévő nőkben található neuronok ezt fogják tükrözni.A natural játék aranyszabálya: amit te érzel. A belső játékban rejlő potenciál hatalmas. Amikor meghatározod a saját valóságod. olyan egyszerű elérnie a nimbust. annál inkább magabiztossá válsz. cool és gondtalan mindseted lesz. a leggyakrabban attól ijedsz meg. A korábbi stresszes. ego nélküli. akkor mindig szexuálisan értékes férfi leszel. hogy mire vagy képes és nem a sikertelenségtől. azt érzi a lány. a tested jól fogja magát érezni. Ezért sose leszel nem vonzó. Így vonzó leszel. de a képességeiddel még ismeretlen területeket fedezhetsz fel. annál nagyobb az értéked és annál inkább vonzó leszel.com/?p=95 . a mindseted is megváltozik. Egy olyan srácnak. állandóan aggódó mindset helyett egy laza. Fordította: Sabee Eredeti szöveg: http://alexattitude. állandó jó érzés benned. emiatt jól érzik majd magukat. Mivel te jól érzed magad. mint belépni egy szociális interakcióba. mivel senki sem tudja elvenni tőled a természetes énedet. Az utóbbi már ismert és megszokott számodra. annál több lesz az önbizalmad. Mivel a mindseted jó. és a külső tényezők befolyása. amik a hormonjaidat szabályozzák. Mégis. de mindig ott lesz benned az elégedettségnek a szikrája és a legfontosabb. azt érzi a lány 32 Minél inkább non-reaktív vagy. Amikor lehullanak rólad a korlátok. aki tényleg saját maga alkotta meg a valóságát. Ebből az alapból már könnyedén eljuthatsz a nimbus okozta euforiáig. Ez a natural játék aranyszabálya. A játékot tehát nem lehet kevesebb. és ez ijesztő. mint tizes. hogy soha nem fogod magad rosszul érezni. Ha sohasem érzed magad rosszul és van egy természetes. Amit te érzel.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->