Spune Talmud-ul: “Un vis neinterpretat e ca o carte necitită.

” Aşa că azi nu are importanţă dimensiunea arhivei, ci calitatea conţinutului.
Muzica: “Rose” – Ernesto Cortazar

inspiră.URMĂTOAREA ZI “Programul de azi: expiră.” -Budha- . expiră.

CONTROLUL TEMPERATURII “Activitatea învinge frigul.c. Repausul învinge căldura.)- .” -Lao Tse ( VI d.

Suntem doar în trecere. să creştem.” Zicătoare aborigenă australiană .O SIMPLĂ VIZITĂ “Toţi suntem în vizită în acest moment şi loc. Am venit să observăm. să învăţăm. să iubim şi să ne întoarcem acasă.

ci un împrumut de la copiii săi.” -J.URMĂTOAREA GENERAŢIE “Autenticul protector este acela care ştie că lumea nu este o moştenire de la părinţii săi. Audubon 1800- .J.

VALOAREA TIMPULUI “Nu se poate acoperi cu aur nici un singur moment de viaţă. Ce altă mare pierdere. decât timpul pierdut fără rost? -Chanakya Pandita.. atunci.c. 275 d. India- .

” -Sfântul Ieronim- .FRUMUSEŢE SIMPLĂ “Frumuseţea este minunată fără zorzoane.

Aşa se întâmplă cu râurile. dar în curgerile lor devin mai puternice şi mai profunde.FLUVII DE DRAGOSTE “La început sunt mici.” -Vechi verset sanscrit- . cu anii şi cu prieteniile. şi odata ce au pornit nu mai fac cale-ntoarsă.

Exista înaintea ta.PRIORITATE Lumea nu-ţi datorează nimic.” -Mark Twain- .

” -Budha- . în a nu te mai preocupa de viitor şi în a nu căuta soluţii la probleme viitoare. mentale şi fizice.VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ “Secretul sănătăţii. stă în a nu-ţi mai plânge trecutul. ci în a trăi înţelept şi serios acum.

DEZVOLTARE DURABILĂ “Cea mai mare diferenţă dintre păsări şi om este capacitatea lor de a construi fără a schimba peisajul. Irlanda - .” -Robert Lynnd.

Scoţia - .” -David Hume.CUM PRIVEŞTI … “Frumuseţea nu este un atribut al lucrurilor în sine. Există doar în mintea celor care le contemplă.

FRUMUSEŢE FĂRĂ EFORT “Observă lăcrămioarele de pe câmp. nu s-a îmbrăcat ca ele. Dar îţi spun că nici Solomon. nu muncesc. nu se obosesc. cum cresc.” -Matei. 6:28-29- . în toată gloria lui.

A VISA CU OCHII DESCHIŞI “Cei ce visează ziua cunosc multe lucruri.” –Edgar Allan Poe- . care le scapă celor ce visează noaptea.

INVITAŢIE “Prima floare înflorită pe Terra a fost o invitaţie la un cântec încă nenăscut.” -Rabindranath Tagore. India- .

se poate balansa.” -Proverb chinezesc- . India- “Nu-ţi fie teamă de risc când te afli pe o corabie în larg.” -Maica Tereza din Calcutta.“Una dintre cele mai mari boli pe lumea asta este să nu însemni nimic pentru nimeni.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful