portocaliu
Daca sunteti nervos sau nelinistit - Recurgeti atunci la o culoare portocalie sau ruginie. Este o nuanta care sugereaza siguranta si linistea.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Galbenul este culoarea predilecta pentru a fi mai destins si pentru a gândi pozitiv. Galbenul este cea mai veselă culoare din tot spectrul şi semnifică perseverenţă. curaj. avand un efect calmant asupra mentalului.Galben Daca sunteti bantuit de ganduri negative . atenţie şi generozitate. .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

a iubirii altruiste. a libertăţii lăuntrice. . lipsite de gelozie şi posesivitate. Sunt culorile care va vor ajută sa va destindeţi.Albastru Daca sunteţi surmenat . Nu există un elixir mai bun pentru suflet decât ridicarea privirii către albastrul cerului.vă sunt indicate turcoazul ori albastrul. a calmului. Aceasta este culoarea aspiraţiilor înalte.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

. cat si psihicul. Ea ne permite sa echilibram structura somatică cu cea psihică şi face posibilă o rapidă diminuare a stresului.Verde Culoarea verde destinde considerabil atat fizicul.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Roşu Daca vă lipseşte energia .Pentru a va armoniza chi-ul (energia) care circulă in corpul dumneavoastră. aveţi nevoie sa fiţi stimulat printr-o culoare excitantă. cum ar fi roşul .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ajuta la indepartarea stresului. . cum ar fi albul.Simţiţi nevoia sa vedeti "viata in roz"? Rozul. folosit impreuna cu o alta culoare.Roz Daca sunteti stresat .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Indigo
Culoarea indigo este un foarte bun eliberator mental si un factor extraordinar de rafinare, care permite un control profund la nivel psihic si subtil.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

. Albul florilor de primavară este un adevărat izvor de pace.Este simbolul tinereţii şi al frumuseţii eterne. linişte şi puritate spirituală.