P. 1
Mierea Si Scortisoara- Medicament

Mierea Si Scortisoara- Medicament

|Views: 5|Likes:
Published by andreimitrache
tratamente alternative
tratamente alternative

More info:

Categories:Types
Published by: andreimitrache on Jul 07, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/23/2014

pdf

text

original

Miere şi Scorţişoară – Un Medicament Dulce Pentru O Mie de Boli

Combinaţia dintre mierea de albine şi scorţişoară este una fatală, nu pentru noi, ci pentru neputinţele de care suntem atinşi adesea. Cine s-ar fi gândit că acest mix delicios ar putea fi folosit ca leac pentru bolile şi suferinţele noastre trupeşti şi psihice?

Iată 10 beneficii miraculoase ale dietei cu miere şi scorţişoară

1. Revigorează organismul
Form studiilor americanilor, mierea şi scorţişoara are capacitatea de a reda tonusul normal corpului, revitalizând toate funcţiile importante ale acestuia. Zahărul din mierea de albine nu dăunează sănătăţii, ci chiar o sprijină. Acest tratament este ideal pentru cei de vârsta a III-a, care au nevoie de mai multă flexibilitate şi vigoare. Băutura miraculoasă se prepară dintr-o jumătate de lingură de miere de albine şi un vârf de cuţit de pulbere de scorţişoară. Se consumă dimineaţa, imediat după obişnuita spălare pe dinţi, şi la prânz, când organismul este deja obosit.

2. Alungă simptomele răcelii
Mierea de albine în combinaţie cu pulbere de scorţişoară vindecă tusea cronică, alină durerile de dinţi, curăţă sinusurile şi combate gripa.

3. Tratează problemele de stomac
Acest mix vindcă ulcerul, îndepărtează balonarea şi durerile de stomac. Pentru indigestie, se administrează pulbere de scorţişoară peste 2 linguri de miere înainte de masă.

omorând bacteriile şi infecţiile. o linguriţă de scorţişoară şi ulei de măsline. se poate bea o cană cu apă fierbinte în care s-au dizolvat 2 linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară. scade nivelul colesterolului. 6. îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. 8. reduce dispneea şi combate atacul de cord. de regulă înainte de micul dejun. Este un remediu ideal pentru căderea părului şi calviţie. Tratează infecţiile urinare Amestecul dintr-o linguriţă de miere. Tratamentul poate dura 7 zile. Intern. 5. Combate căderea părului Se poate prepara o mască dintr-o lingură de miere de albine. 7. Se aplică sub formă de masaj pe zona dureroasă. Se aplică pe păr pentru 15 minute înainte de spălarea pe cap. 2 linguri de scorţişoară şi un pahar de apă caldă poate curăţa complet vezica biliară. Alină durerile artritei Pentru tratarea artritei se poate face o pastă dintr-o parte de miere. 2 părţi de apă şi o linguriţă de scorţişoară. Previne atacul de cord Mierea în combinaţie cu praful de scorţişoară este un tonic miraculos pentru inimă: creşte flexibilitatea arterelor.4. Tratează infertilitatea . întăreşte ritmul cardiac.

Consumat frecvent. înainte de culcare. o lingură de scorţişoară şi 3 căni de apă. Pentru herpes. Vindecă afecţiunile pielii Pentru coşuri.Femeile sterile pot consuma un vârf de cuţit de scorţişoară cu o jumătate de linguriţă de miere pentru întărirea uterului. previne îmbătrânirea. se aplică o mască din 3 linguri de miere şi o lingură de scorţişoară. eczeme şi infecţii ale pielii se aplică o pastă din scorţişoară şi miere în părţi egale. cancer şi pierderea auzului . redă sănătatea pielii şi vigoarea psihicului. Se spală dimineaţa şi se repetă tratamentul timp de 14 zile. 9. Creşte durata vieţii Scorţişoara şi mierea conţin foarte multe minerale şi vitamine şi au capacitatea de a întări sistemul imunitar. 10. ceaiul cu miere şi scorţişoară cresşte longevitatea. Mierea şi scorţişoara este o combinaţie miraculoasă pentru slăbit. Ceaiul se face din 4 linguri de miere.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->