AR PUTEA MISTERIOASA GLANDA PINEALA SA REPREZINTE, DE FAPT, AL TREILEA OCHI? De Dr Jill Ammon-Wexler Sursa: Quantum-Self.

com Ati realizat ca, de fapt, corpul dumneavoastra are trei ochi fizici? Problema misterioasa legata de al treilea ochi a fost dezbatuta de mistici de-a lungul timpului si s-a considerat a fi sursa a celei mai înalte viziuni interioare. Ati fi surprinsi sa învatati ca de fapt al treilea ochi exista cu adevarat. Este reprezentat de o glanda mica din creier si anume de glanda pineala. Glanda pineala este localizata în exact centrul geometric al creierului. În mod interesant, se poate face corelarea cu locatia exacta a Marii Piramide antice, care este amplasata în centrul planetei noastre fizice. Glanda pineala este de marimea unei boabe de mazare si este amplasata într-o cavitate mica în spatele si deasupra glandei pitulare. Este situata chiar în spatele ochilor si este legata de al treilea ventricul al creierului. Si da, acest lucru este real! Adevarata functie a acestei glande misterioase a fost îndelung contemplata de catre filosofi si adepti spirituali. Vechii greci credeau ca, glanda pineala reprezenta legatura noastra la „Realitatea Gândului”. Marele filosof Descartes a numit-o „Locul sufletului”. Glanda pineala prezinta multe caracteristici ale ochiului exterior, incluzând lentilele. Aceasta glanda contine o harta completa a câmpului vizual al ochiului. Este activata de lumina si controleaza variatiile bioritmului natural al organismului. Glanda pineala functioneaza într-o armonie directa cu hipotalamusul - ce coordoneaza reactiile legate de sete, foame, sexualitate, ceasul biologic si procesul de îmbatrânire. Glanda pineala secreta melatonina în stare de relaxare si de asemenea, raspunde la energia electromagnetica. La o numita frecventa a undelor cerebrale, cum ar fi undele Theta, simtul granitei ego-ului deseori dispare. Constiinta noastra este în acel moment mai putin preocupata de starea fizica Potrivit multor traditii vechi, acest lucru se întâmpla în momentul în care al treilea ochi începe sa manifeste puteri speciale. Credinte vechi legate de glanda pineala Multe traditii native, practici mistice vechi si scoli ale misterelor, amintesc de abilitatea de a fi constienti de câmpurile energetice la nivele mai înalte. Acest nivel de constientizare este diferit de nivelul nostru normal de constientiozare, care tinde cel mai adesea sa fie centrat pe propria noastra identitate. Cu toate ca prezenta glandei pineala nu a fost confirmata decât recent,

Dr Jill Ammon-Wexler is a Pioneer Brain/Mind Researcher and founder of Quantum-Self. Potrivit traditiilor vechi. În mod interesant. pâna la stimularea hormonului de crestere uman. Aceasta era urmata de cufundarea starii de constiinta în Theta si retragerea concentrarii de la stimulii exteriori. În ceea ce priveste instruirea undelor cerebrale. în zona glandei pineale. Un câmp magnetic este creat în jurul glandei pineale. când glanda pineala „se trezeste”. Exercitiile de vizualizare reprezinta primul pas în vederea directionarii energiei în sistemul nostru interior. acesta era initiata prin stabilirea unei stari bune de relaxare în Alpha. Quantum Brain Gym contine sesiuni de instruire cu privire la undele cerebrale. Dezvoltarea celui de-al treilea ochi. Dar dezvoltarea acestor nivele de intuitie poate fi realizata si prin intermediul instruirii în ceea ce priveste ghidarea puterii mintii. imaginatia si vizualizarea. Apoi se vizualizeaza foarte intens esenta energiei proprii . este posibil sa apara chiar un sunet.bazata pe evadarea din corp printr-o usa de la baza creierului. Cum sa va dezvoltati glanda pineala Primul pas pentru cresterea sensibilitatii celui de-al treilea ochi este relaxarea fizica. Apoi erau directionati sa se concentreze mental asupra unui punct din mijlocul fruntii.com *************** FOARTE INTERESANT!!! CA SA VEDEM CATE FORME DE FRICI EXISTA. CARE NE . de la experiente de constiinta înalta. oasele din cutia craniana. aflate imediat în fata celui de-al treilea ochi. Când glanda pineala este activata. Este mai degraba o concentrare „interna”. pentru activarea celui de-al treilea ochi. prin distragerea atentiei de la simturile fizice. Vechile scolile mistice procedau la dezvoltarea glandei pineale la studenti. sunt ingrediente importante în foarte multe metode vechi de dezvoltare personala.traditiile mistice si scolile esoterice au simtit mult timp faptul ca aceasta portiune din creier este conectata cu realitatile alternative si cu nivele mai înalte de constiinta. au tendinta de a deveni mai subtiri la persoanele care practica meditatia de mai mult timp sau la „cautatorii” seriosi. iar energia gândului confera viata si directie acelei forme. apare o presiune la baza creierului. Acest training este destinat dezvoltarii puterii mintii. Aceasta procedura nu se foloseste propriu-zis de muschii ochilor. În momentul în care ajungeti în aceasta faza. © 2006 All Rights Reserved. Imaginatia creativa vizualizeaza un anumit lucru. se crede ca aceasta devine o linie directa spre stari mai înalta de constiinta. prin concentrarea atentiei la mijlocul distantei dintre glanda pineala si cea pitulara.

FARA SA STIM. VIATA! .STAPANESC SI NE CONDUC.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful