INTRODUCERE FAKE IT TILL YOU MAKE IT ! Fiţi binecuvântaţi şi prosperi !

Prosperitate înseamnă de fapt împlinire în toate aspectele vieţii. Prosperitatea nu înseamnă nici pe departe doar bani sau bunuri materiale. Acestea reprezintă doar un aspect al ei. A avea prosperitate înseamnă a-ţi găsi locul în Cartea vieţii, a te deshide să împarţi ceea ce eşti cu celălalt, a face ce îşi place, a fi un om intergru, a nu gace compromisuri pentru recompense materiale. financiare , a-ţi găsi menirea şi pacea. Această carte a luat naştere accidental. Dorinţa mea a fost aceea de a oferi prietenilor mei o selecţie din lucrarea .......deoarece este prea lunga. Deci ideea a fost să fac un rezumat. Dar după ce am umplu o pagină mi-am dat seama că cunoştinţele mele acumulate în acest domeniu sunt multe şi că poate ar fi bine să fac aşa o broşurică pe care să o dau cadou cunoscuţilor. La ora la care am început să scriu iniţial neintenţionat această carte veniturile mele reuşeau să acopere doar cheltuielile curente ale casei, hrana şi alte mici excepţii. Cu greu îmi permiteam o vacanţă, un cadou, o haină GÂNDEŞTE POZITIV
Afirmaţii AMESTEC DARURILE DIVINE DIN JURUL Şl DIN INTERIORUL MEU ŞI SUNT BINECUVÂNTAT DIN FIECARE PARTE CU FERICIRE, SUCCES ŞI REALIZĂRI ADEVĂRATE "SUNT COPILUL BOGAT AL UNUI TATĂ UBITOR. ACUM ACCEPT Şl PROCLAM BINELE LUI ABUNDENT PENTRU MINE ÎN FIECARE ETAPĂ A VIEŢII MELE. PROPRIUL MEU SUCCES

OFERĂ PENTRU A PUTEA PRIMI întotdeauna poţi să dai ceva Poate că te gândeşti: "Ce ar putea să dea o astfel de persoană ce pare să se afle în lipsă?" Există întotdeauna ceva ce o persoană poate să dea. Chiar dacă situaţia pe moment pare critică spune mai degrabă “Primesc curând”sau Foloseşte pe cât posibil timpul prezent pentru a atrage realitate respectivă în prezent. ceva care îl va ?Une în legătură cu oferta abundentă a lui Dumnezeu DRAGOSTEA DIVINĂ SE EXPRIMA PRIN MINE ŞI ACUM ATRAGE SPRE MINE TOT CEEA CE ÎMI ESTL NECESAR PENTRU A MĂ FACE FERICITA ŞI PENTRU A-MI FACE VIAŢA COMPLETĂ . NU TE PLÂNGE NICIODATĂ ŞI NU AFIRMA „NU AM BANI” Evită pe cât posibil afirmaţiile de genul “Nu am bani”.CE ÎMI ESTE SUB FORMA IDEILOR BOGATE ŞI A REZULTATEBOGATE APARE ACUM!" Nu limita prin gândurile tale sumele pe care le vei primi în dar . fără limite. fie intangibil. Poate ajutorul îţi va veni tocmai printr-o persoană pe care nu o simpatizezi prea mult sau una cu care ai avut un conflict tocmai pentru a-ţi amini că e momentul să ierţi. fiindcă vei perpetua această realitate. FOLOSEŞTE PUTEREA IMAGINAŢIEI: Vizualizează: Ceea ce doreşti să experimentezi Ceea ce doreşti să primeşti Vizualizează-te ca un canal prin care abundenţa divină se manifestă plenar. Ai curajul să îţi doreşti până la capăt afacerea mult visată Nu limita persoanele prin care Dumnezeu vrea să te ajute. fie tangibil.

Declară-le mental celorlalţi: "IERTAREA PLINĂ DE IUBIRE A LUI DUMNEZEU NE ELIBEREAZĂ ACUM." CONTROLEAZĂ-ŢI EMOŢIILE NEGATIVE . IARTĂ Tehnica iertării: Iată o tehnică de iertare care poate face loc oricărui bine ce pare să fie necesar în viaţa ta chiar acum: aşează-te pentru o jumătate de oră în fiecare zi şi iartă-i mental pe toţi cei cu care eşti în dizarmonie. dacă ai probleme juridice cu cineva. încetează să te gândeşti că lucrurile. dacă ai vorbit despre cineva nepoliticos. Iertarea poate crea un vacuum ce va da la o parte stavila din faţa binelui şi succesului tău. pe toţi cei faţă de care te simţi rău sau eşti îngrijorat. circumstanţele şi situaţiile au puterea de a te răni sau de a te vătăma. cerc-le mental iertarea. oamenii. IUBIREA DIVINĂ PRODUCE ACUM REZULTATE PERFECTE ŞI TOTUL ESTE IARĂŞI BINE ÎNTRE NOI. Subconştient. aşteptările. să menţii mental şi să radiezi. începe să înţelegi că nimic nu poate sta între tine şi binele pe care îndrăzneşti să îl alegi mental şî să îl radiezi în exterior prin gândurile. şi ca toate acţiunile omului şi ale lumii să fie în ordine divină. ei vor răspunde. sentimentele." Este bine să declari pentru tine însuţi: "SUNT IERTAT ŞI GUVERNAT DOAR DE IUBIREA LUI DUMNEZEU ŞI TOTUL E BINE. dacă te acuzi de căderi sau de greşeli. TE PRIVESC CU OCHII IUBIRII ŞI GLORIFIC SUCCESUL PROSPERITATEA ŞI BINELE TĂU COMPLET. Dacă acuzi pe cineva de injustiţie. fericită. In această manieră. încetează să priveşti lucrurile ca fiind separate de tine sau exterioare ţie. Doreşte întregii omeniri să fie prosperă.FIECARE LUCRU ŞI FIECARE OM ÎMI ADUCE ACUM PROSPERITATEA Având echivalentul tangibil şi intangibil a tot ce îndrăzneşti să alegi. bine. cuvintele şi speranţele tale. dacă ai critica! sau ai bârfit pe cineva. iartă-te pe tine însuţi.

recomandă prietenilor. În clipa în care o faci spune în gând : „Fie ca acest text. dar investeşte cu energie momentul în care o faci. Pe internet există multe surse de lectură gratuite. războaie. prietenilor şi cunoştinţelor. roagă-te pentru protecţia. ROAGĂ-TE PENTRU PROSPERITATEA CELOR DRAGI. epidemii. Timp de o oră.” Puterea intenţiei tale este suficientă. CREAZĂ VID PENTRU A PUTEA PRIMI oferă haine. trimite gînduri de iubire şi vindecare Planetei Terra şi întregului univers. nu face din asta un gest automat. CELOR CUNOSCUŢI ŞI NECUNOSCUŢI Alegeţi cel puţin o zi pe săptămână în care te rogi pentru cei dragi.Fii atent la sentimentele de teamă. Dumnezeu nu cunoaşte concurenţa. sau care ţi-a creat o stare bună. Trimite gânduri de iubire celor afectaţi de calamităţi. cărţi sau orice alte obiecte pentru a putea primi. şi mai ales. Trimite-le cunoscuţilor ceea ce te-a inspirat. fără nici o încărcătură. reuşita şi fericirea rudelor. un film care te-a inspirat. film să inspire şi să bucure cât mai mulţi oameni. cunoscuţilor o carte. vinovăţie. NU RISIPI FA CEEA CE ÎŢI PLACE PUNE SUFLET ÎN CEEA CE FACI DĂ IDEILE CARE AU FUNCŢIONAT MAI DEPARTE Nu te teme de faptul că alţii iţi for fura ideile şi ele nu vor mai funcţiona pentru tine. Încearcă să trăieşti un pic mai conştient. retrage-te şi trimite gânduri de lumină celor cu probleme de sănătate. . De asemenea.

TRANSFORMĂ ACTIVITĂŢILE CARE TE ATRAG CEL MAI MULT JOB-UL PRINCIPAL AMINTEŞTE-ŢI CĂ PRINCIPALUL SCOP AL AFACERII TALE ESTE ACELA DE A SERVI PE CEILALŢI. FOLOSEŞTE BANII CÂŞTIGAŢI CU ÎNŢELEPCIUNE Investeşte în aspecte care duc la creşterea ta fizică. Aminteşte-ţi de „dă şi vei primi. intelectuală. dans. dar nu tolerează pe cei care încalcă principiile armoniei. alimente sănătoase. decît să îi dai î fiecare zi bani unui cerşetor. Universul este abundenţa infinită. vei avea multe surprize plăcute. mai bine îi achiţi un curs în urma căruia el va putea presta o activitate din care să câştige bani. NU VA TREBUI SĂ ÎŢI FACI GRIJA PENTRU PROFIT. lasă-te ghidat de vocea inimii. emoţională.UNIVERSUL TE VA RĂSPLĂTI . de a le face viaţa mai frumoasă. ÎNVAŢĂ SĂ IUBEŞTI CALITATEA ! . Dacă ai o afacere alegeţi un domeniu de activitate care cu adevărat îmbunătăţeşte şi infrumuseţează viaţa celorlaţi. DACĂ VEI GÂNDI ASTFEL ĂŢI VEI DA SILINŢA SĂ SERVEŞTI CU ADEVĂRAT NEVOILE ALTORA. Exemple ar putea fi: impresariat (promovarea talentelor).” De exemplu. dacă situaţia ta financiară ăţi permite. spirituală. dar evident trebuie să fie ceva care sa îţi placă. Nu încuraja cerşetoria şi nu da banii cuiva care ştii sigur că îi va irosi. editură. Fă asta pentru un scop cât mai înalt şi mai ales.DONEAZĂ CEL PUŢIN 10% DIN VENITURILE ŞI BUNURILE TALE CELOR CARE AU CU ADEVĂRAT NEVOIE Încearcă să nu faci asta la întâmplare . sală de sport. Dacă intenţia ta sinceră este de a ajuta oamenii. grădiniţă particulară.

poate chiar mai puţin. RELAXEAZĂ-TE ÎNAINTE DE A ÎNCEPE SĂ LUCREZI Decât să lucrezi o zi întreagă simţindu-te vlăguit. pe când caracterul unui om se formează în zeci de vieţi.NU FACE NICI O DIFERENŢĂ ÎNTRE TINE ŞI CELĂLALT Când lucrezi pentru altul pune exact aceeaşi energie. Un CV se poate completa în câţiva ani. ca şi cum ai lucra pentru tine. ROAGĂ-TE SĂ AI O ZI PROLIFICĂ SCRIE O CARTE PENTRU A ÎMPĂRTĂŞI DIN SUCCESUL TĂU . mai bine fă o relaxare înainte. atenţie. FII CORECT FII ENTUZIAST ! PENTRU A-ŢI PUTEA DEZVOLTA AFACEREA SAU DOMENIUL DE ACTIVITATE FII DESCHIS CERE INSPIRAŢIE DIVINĂ CÂND AI DE LUAT O DECIZIE URMEAZĂ-ŢI INTUIŢIA CÂND ANGAJEZI O NOUĂ PERSOANĂ Comunicarea bună pe care o vei avea cu persoana respectivă cât şi felul agreabil în care te simţi în prezenţa ei contează mai mult decât CV-ul. Vei avea energie şi inspiraţie de 10 ori mai multă şi nu vei vedea cît de repede vei trece chiar şi peste activităţile monotone din ziua respectivă. timp.

SAU MAI BINE ZIS TOT CEEA ÎŢI ESTE DAT PENTRU A TE BUCURA PROVINE DE LA DUMNEZEU NU ÎŢI FACE GRIJI PENTRU VIITOR DESCHIDE-TE SĂ ACCEPŢI GRAŢIA DIVINĂ FĂ KARMA YOGA RELAXEAZĂ-TE NU FACE DIN DORINŢELE TALE NIŞTE OBSESII ! FII DETAŞAT ! MUNCA TA ESTE UN SERVICIU ADUS DIVINITĂŢII Dacă vei învăţa să priveşţi lucrurile astfel vei fi uluit să vezi minunile care se vor întâmpla legat de activităţile tale: inima se va bucura. recepţionistului. chelnerului. vei întâlni exact oamenii de care ai nevoie. NICI DE BURSĂ. Atunci când oferi o sumă de bani la omului care îţi cară valiza. oferă dacă simţi asta. NICI DE CRIZA MONDIALĂ. FII RECUNOSCĂTOR Fii recunoscător AMINTEŞTE-ŢI CĂ TOT CEEA CE AI.FII GENEROS Fii generos cu oamenii care simţi că îşi fac munca cu plăcere. taximetristului. PROSPERITATEA TA NU DEPINDE NICI DE TOANELE ŞEFULUI. . nu o face ca un robot.

. DE STAREA TA INTERIOARĂ ŞI DE RELAŢIA PE CARE O AI CU DUMNEZEU .DEPINDE DE GÂNDURILE TALE.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful