Restaurant PERLA DUNĂRII

Student: Specializare: E.C.T.S. Coordonator: Lect. univ. dr. Soare Ionica

Perla Dunării .

Poate că nu vă sună cunoscut... Situat pe malul Dunării şi aşezat pe două niveluri. Poate că nu se află "la vedere".Poate că nici nu ştiaţi că se află în Galaţi.Prezentare generală  Restaurant "Perla Dunării". restaurantul "Perla Dunării" este unic în România prin amplasamentul său.. dar totuşi e în văzul tuturor. ....

o panoramă absolut încântătoare a oraşului Galaţi. la aproximativ 100 de metri înălţime. Găzduit de cupola Turnului TV din Galaţi. a Munţilor Dobrogei şi a împrejurimilor. a cursului Dunării şi Siretului. . restaurantul îi încântă pe gălateni cu un design interior remarcabil. select.

.

botez. ferită de aglomeraţia oraşului pune la dispoziţie o sală la baza turnului. petreceri aniversare. liniştită. pentru evenimente cu o capacitate de 180 de locuri şi un spaţiu modern. Restaurantul a fost finalizat in anul 1978 şi a fost conceput ca un cadru ideal pentru petrecerea celor mai importante momente din viaţă: nuntă. banchete. elegant la 100 de metri înălţime. situată pe malul stâng al Dunării. . majorate până la cereri in căsătorie. Locaţia.

.

prin amplasamentul său. este unic în România. . Cadrul primitor. bucatele special alese de cei mai buni bucătari din oraş. savoarea deserturilor şi a băuturilor. o experienţă memorabilă. Restaurantul. precum şi serviciile de înaltă clasă contribuie la o atmosfera de neuitat.

Imaginaţi-vă priveliştea pe care o oferă noaptea… dacă de jos se vede aşa:  . Turnul de televiziune din Galaţi nu este doar interesant din această perspectivă deoarece oferă o privelişte minunată asupra oraşului şi asupra falezei. unicul restaurant de acest tip din ţară. denumit Perla Dunării. Pe primul loc al celor mai atractive obiective turistice din Galaţi se află Turnul de Televiziune Galaţi.

deasupra pământului şi unic prin priveliştea de 360 de grade pe care o oferă prin geamurile situate de jur imprejurul restaurantului. . mai exact 108 metri. Localnicii nu sunt foarte interesaţi de restaurantul foarte select din turnul tv… probabil nu stiu că doar in Berlin şi Toronto mai există un astfel de restaurant. unic prin faptul că este situat la o altitudine de peste 100 metri.

 De la înălţimea sa. . Perla Dunării oferă o panoramă deosebită asupra oraşului. Un prânz de afaceri sau o cină romantică au nevoie întotdeauna de o locaţie deosebită.

geamurile restaurantului nu pot fi şterse decât de alpinişti profesionişti. deşi turnul este solid. Spre exemplu. înregistrează un uşor balans care creează disconfort clienţilor. Înălţimea are însă şi dezavantaje. Când vântul creşte în intensitate.  .

doar lângă ferestre. Şi interiorul restaurantului este unul aparte. iar în mijloc sunt proiectate barul şi bucătăria. . Preţurile meniurilor la Perla Dunării nu diferă de restul restaurantelor din Galaţi. cele 16 mese sunt aşezate în cerc.

 De la parter şi până la etajul unu. arhitectul-şef al Municipiului Galaţi  . fundaţia este prevazută cu nişte piloni mobili. "Dacă în înălţime turnul are peste 100 de metri. Iar pentru că la etaj nu este spaţiu suficient pentru bucătărie. mâncarea este preparată la parter şi urcată apoi cu liftul." Eleonora Marin. şi fundaţia de sub pământ are o lungime comparabilă cu ce se vede deasupra. acolo unde este Perla Dunării. se merge cu liftul mai mult de un minut. În plus.

.

"la înălţime". spaţiul destinat bucătăriei aflându-se tot la 100 de metri înălţime. . care se imbină cu cea pescarească cu un uşor specific mediteranean. gândit şi conceput cu scopul de a trăi o experienţă culinară deosebită. acum gasim şi un nou meniu. pe langă mâncarea cu specific românesc. Având un decor interior cu totul nou.

.

personalul foarte amabil şi preţurile decente din meniu. ziua în special. Recomand să luaţi masa în restaurantul din turn (100 m) şi să încercaţi preparatele din peşte care sunt delicioase. Am fost acum câteva seri şi am fost uimită de servirea ireproşabilă. în plus. priveliştea din turn este minunată. Trebuie să ştiţi că liftul nu se plateşte. Sunt zile în care vin şi beau doar un suc aici. "Cu 25 de lei am mâncat şi am servit şi o băutură." (Silviu Bibicu. client) 2.“Merită încercat dacă vizitaţi Galaţiul. client) . însă vin pentru a vedea zona de la înălţimea asta. Neapărat să aveţi un aparat foto!” (Valentin Păun. Totul ne-a fost adus rapid cu toate că eram patru persoane şi bucătăria se afla jos. mai ales pentru o panoramă superbă a oraşului şi a Dunării.Părerile clienţilor 1.

695 sau 0740.233 -0746.214.Date contact    Program : De luni până duminică.408.089. Adresa : .între orele 09:00-00:00 Telefon : -0236/480.

.

Vă mulţumesc pentru atenţie! .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful