P. 1
TEKS PERHIMPUNAN 2013

TEKS PERHIMPUNAN 2013

|Views: 1|Likes:
Teks ucapan pengerusi.
Teks ucapan pengerusi.

More info:

Published by: Syaharridzwan Shaifuddin on Jul 13, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/15/2014

pdf

text

original

TEKS PERHIMPUNAN

Yang berusaha, Guru Besar Sekolah Kebangsaan Sungai Jejawi, Tuan Haji Arbain b Hashim, yang dihormati barisan guru-guru Penolong Kanan Sekolah Kebangsaan Sungai Jejawi, Yang dihormati barisan guru-guru dan seterusnya rakan-rakan yang saya kasihi sekalian. Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh Majlis perhimpunan dimulakan dengan membaca surah al – Fatihah. Seterusnya marilah kita sama – sama mengalunkan zikir asma ul-Husna Minggu ini merupakan minggu ke _____ sesi persekolahan tahun 2013. Guru bertugas pada minggu ini ialah ______________________ dan _____________________ Bagi memberkati acara perhimpunan pada pagi ini, pihak majlis menjemput saudara __________________________ untuk mengetuai bacaan doa. Terima kasih diucapkan kepada saudara ______________________________ atas bacaan doa itu tadi. Bagi menyerikan lagi majlis, marilah kita bersama-sama menyanyikan 3 buah lagu dengan kuat dan penuh semangat. Semua murid diminta berdiri tegak dan tangan di sisi. Kita akan menyanyikan lagu Negaraku dengan iringan muzik. Lagu ke 2 lagu Negeri Perak Lagu ke 3 lagu sekolah. Majlis diteruskan lagi dengan bacaan ikrar. Oleh itu, pihak majlis menjemput saudari _______________________________ untuk mengetuai bacaan ikrar. Terima kasih diucapkan kepada saudari ___________________________atas bacaan ikrar itu tadi. Bagi meneruskan lagi acara perhimpunan pada pagi ini, marilah kita bersama-sama mendengar ucapan daripada _________________________ Dengan segala hormatnya dipersilakan. Majlis mengucapkan ribuan terima kasih. Semoga apa yang disampaikan oleh beliau dapat sama-sama kita manfaatkannya. Majlis disudahi dengan Tasbih Kifarah dan Surah al-Asr. Dengan itu, majlis bersurai.

Semua murid diminta berdiri tegak dan tangan di sisi. Bagi meneruskan lagi acara perhimpunan pada pagi ini. Majlis diteruskan lagi dengan menjemput saudara________________________ ___________________________________________ untuk mengetuai bacaan ikrar. Guru bertugas pada minggu ini ialah ____________________________________________ dan __________________________________ Bagi menyerikan lagi majlis. Bagi memberkati acara perhimpunan pada pagi ini. Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh Majlis perhimpunan dimulakan dengan membaca surah al – Fatihah. Terima kasih diucapkan kepada ________________________________ atas bacaan ikrar itu tadi. pihak majlis menjemput saudara _______________________________________untuk mengetuai bacaan doa.TEKS PERHIMPUNAN Yang berusaha. Guru Besar Sekolah Kebangsaan Sungai Jejawi. Terima kasih diucapkan kepada saudara _____________________________________ atas bacaan doa itu tadi. Dengan itu. Seterusnya marilah kita sama – sama mengalunkan zikir asma ul-Husna Minggu ini merupakan minggu ke _____ sesi persekolahan tahun 2013. Yang dihormati barisan guru-guru dan seterusnya rakan-rakan yang saya kasihi sekalian. marilah kita bersama-sama menyanyikan 3 buah lagu dengan kuat dan penuh semangat. Kita akan menyanyikan lagu Negaraku dengan iringan muzik. Semoga apa yang disampaikan oleh beliau dapat sama-sama kita manfaatkannya. yang dihormati barisan guru-guru Penolong Kanan Sekolah Kebangsaan Sungai Jejawi. Tuan Haji Arbain b Hashim. . marilah kita bersama-sama mendengar ucapan daripada _______________________________________ Dengan segala hormatnya dipersilakan. majlis bersurai. Majlis mengucapkan ribuan terima kasih. Lagu ke 2 lagu Negeri Perak Lagu ke 3 lagu sekolah. Majlis disudahi dengan Surah al-Asr.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->