UNIVERSITI TUNKU ABDUL RAHMAN FACULTY BUSINESS AND FINANCE PENDIDIKAN MORAL

Soal Selidik Tentang Isu Biseksual Tanda ( / ) untuk jawapan anda. 1. Umur:  18 ke bawah  18-30  30 – 45  45 ke atas

2. Bangsa:  China  Malayu  India  Lain-lain: __________

3. Kaum:  Buddha  Islam  Hindu  Kristian  Lain-lain: ___________

4. Jantina:  Lelaki  Perempuan

Pada pandangan anda. apakah biseksual bermaksud  Perasaan seksual yang tertarik kepada kedua-dua lelaki dan perempuan  Perasaan seksual yang tertarik kepada lelaki sahaja  Perasaan seksual yang tertarik kepada perempuan sahaja 8.5. Berdasarkan perfahaman anda. Dalam keluarga anda. bolehkah anda setuju dengan hubungan homoseksual?  Sangat Setuju . bolehkah anda terima?  Boleh  Tidak Boleh 10. Pernahkan anda dengan tentang ‘Biseksual’  Pernah  Tidak Pernah 7. Pada pandangan anda. bolehkah anda terima dengan perkhawinan pihak banyak?  Boleh  Tidak Boleh 11. Kalau dalam kalangan kawan anda terdapat kawan yang berhubungan biseksual. adakah ahli keluarga anda yang berhubungan biseksual?  Ada  Tidak Ada 9. Status anda :  Bujang  Dalam hubungan  Bercerai  Lain-lain 6.

bolehkah anda terima dengan perkhawinan sama seks?  Boleh  Tidak Boleh 14. Pada pandangan anda. Akan anda pandang rendah terhadap golongan-golongan yang berhubungan biseksual?  Akan  Tidak Akan 15. Pada pandangan anda. Setuju  Sederhana  Tidak Setuju  Sangat Tidak Setuju 12. perlukah kerajaan Malaysia menguatkuasa atas undang-undang untuk membankang biseksual?  Perlu  Tidak Perlu . Pada pandangan anda. akan anda setuju dengan perkhawinan dengan pihak banyak?  Sangat Setuju  Setuju  Sederhana  Tidak Setuju  Sangat Tidak Setuju 13.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful