Textura pentru camuflaj în Photoshop

Un scurt tutorial despre cum să obțineți în Photoshop o textură care să imite camuflajul. Folosind efectul artistic Sponge puteți realiza în doar câțiva pași această textură.

In Photoshop creati un document nou.

Selectati la foreground (culoarea din prim-plan) culoarea CMYK: C: 17, M: 13, Y: 35, K: 0, iar culoarea CMYK pentru background (fundal) C: 36, M: 30, Y: 98, K: 3.

Ca si mai inainte aplicati pe . dar putem accentua aspectul acesta. Definition: 25.Layer-ul din document il umpleti cu culoarea aleasa pentru background: din meniu selectati Edit > Fill… apoi in fereastra Fill selectati Background Color. M: 56. Aplicati inca odata efectul Sponge (mai jos. Pentru a elimina acest aspect. imaginea din mijloc reprezinta primul efect Sponge. Din meniu alegeti Filter > Artistic > Sponge. Apasati butonul OK. Smothness: 15 (vedeti imaginile de mai jos). Imaginea realizata are un mic noise la limita dintre culori. Imaginea realizata seamana destul de mult cu un material pentru camuflaj. iar imaginea din dreapta reprezinta al doilea efect Sponge). din meniu selectati Filter > Noise > Median (vedeti imaginile de mai jos). Y: 84. alegeti la setari urmatoarele valori: Brush Size: 8. Creati un nou layer pe care il puneti pe nivelul cel mai de jos si il umpleti cu culoarea CMYK: C: 61. In fereastra Sponge care se deschide. K: 57.

care imita materialul pentru camuflaj. Selectati primul layer realizat. Eliminati si aici efectul de noise. efectul artistic Sponge. apoi la Blend Mode alegeti valoarea Darken.acest layer. . selectand din meniu Filter > Noise > Median. In cativa pasi simpli ati realizat in Photoshop o textura simpla. care este deasupra ultimului layer. de doua ori.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful