P. 1
Ganea Razvan Stalpi Metalici Zabreliti

Ganea Razvan Stalpi Metalici Zabreliti

|Views: 22|Likes:
Stalpi metalici zabreliti
Stalpi metalici zabreliti

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: Zaina Mihai Cristian on Jul 14, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/12/2014

pdf

text

original

Ganea Razvan 142SE

Transportul si Distributia Energiei Eelectrice

STALPI METALICI ZABRELITI PENTRU L.E.A DE JT

Stalp metalic zabrelit sustinere .tronsoanele sunt confectionate din profile laminate de otel. . .este echivalentul stalpului de beton se 4t. .este torsadat.pe doua dintre laturi este echipat cu carlige de sustinere pentru fixarea armaturii de sustinere si doua semicoliere de 1 1/2" pentru fixarea bratului de lampa pe una dintre laturi.se utilizeaza pentru sustinerea fascicolelor de conductoare torsadate. asamblarea facandu-se cu ajutorul unor eclipse prevazute cu gauri pentru suruburi. . .1.

. . Eclisa . .Este echivalentul stalpului de beton SE10T 1.stratul minim de zinc este de 40 microni .Semicolier fixare brat lampa 2. . . asamblarea facandu-se cu ajutorul unor eclipse prevazute cu gauri pentru suruburi.Tronson inferior .este echivalentul stalpului de beton se 10t.se utilizeaza pentru intinderea fascicolelor de conductoare torsadate.pe doua dintre laturi este echipat cu inele in aliniament si doua semicoliere de 1 1/2" pentru fixarea bratului de lampa pe una dintre laturi. 5. Tronson superior 3.stalpii sunt acoperiti anticoroziv prin zincare termica . 4.tronsoanele sunt confectionate din profile laminate de otel. 2.este torsadat. Inel de intindere . Stalp metalic zabrelit intindere .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->