Jelajah Riang Ria Bandung + Volcano Trip

Hari 01 : Kuala Lumpur / Bandung
Berkumpul di KLIA 2 jam sebelum waktu berlepas. Setibanya di Jakarta anda akan disambut oleh wakil kami di sana. Anda bertolak terus ke Bandung dan mungkin singgah ke Paris Van Java atau bersiar-siar untuk acara santai di Braga Walk. Selepas itu anda akan mendaftar masuk ke hotel penginapan.

Hari 02 : Bandung
Atucara dimulakan ke Bazar Pasar Baru. Di sini terdapat pelbagai pilihan pakaian muslim , aksesori, tudung beraneka fesyen, telekung bersulam indah dan pelbagai lagi pilihan barangan yang boleh dijadikan cenderahati pulang buat sanak saudara. Seterusnya anda akan dibawa membeli belah ke Jalan Cibaduyut dimana ianya merupakan kawasan yang terkenal dengan penghasilan produk dari kulit seperti wallet, jaket kulit, handbag, kasut dan pelbagai lagi. Dari Cibaduyut, rombongan anda akan dibawa pula ke Toko Tiga. Ianya antara pusat membeli belah yang menjadi pilihan tamu tamu ke Bandung. Anda turut akan ke Rumah Mode yang terkenal dikalangan tetamu Malaysia. Anda bebas melakukan aktiviti sendiri pada malamnya. Atau anda bolehlah memilih untuk atucara optional hari ini iaitu ke Bandung Trans Studio yang merupakan taman tema terbesar di kepulauan Jawa.

Hari 03 : Bandung
Anda akan dibawa untuk Bandung City Tour dan tidak ketinggalan bergambar di Gedung Sate yang mempunyai sejarah istimewa bagi warga Bandung. Seterusnya menuju ke Gunung Berapi Tangkuban Perahu untuk menikmati pemandangan kawah gunung berapi dan merasai pengalaman yang sukar didapati di Malaysia. Terdapat deretan bazaar di atas sana di mana anda bolehlah mendapatkan cenderamata unik pada harga yang menarik. Menjelang petang, anda akan dibawa pula membeli belah di Jalan Riau dan Jalan Dago. Pelbagai Outlet pakaian dan perhiasan diri boleh didapati di sini. Hari 04 : Bandung / Jakarta / Kuala Lumpur Check out dan singgah sebentar di Kartika Sari untuk membeli Kek Bownies Coklat istimewa buatan Bandung. Seterusnya menuju ke Jakarta dan atucara city tour dan

Pastikan anda telah berada di airport 2 jam sebelum waktu penerbangan. Harga sehingga tarikh hari ini 10th May 2013 RM 1100 HARGA TERMASUK Tiket penerbangan dgn pesawat KLM Royal Dutch kelas Ekonomi Penginapan 3 Hari 2 Mlm di Hotel Tourist Class Transport termasuk Private Driver .kemudiannya menuju ke Mangga Dua. Menuju ke Airport Jakarta untuk penerbangan pulang. Parking charge Tour Bandung & Jakarta dan tempat lawatan yang tersenarai.21:55 (2h05) .17:20 (2h00) Jakarta to KLIA Return: Sun 2 Jun 13 Return: 18:50 . Petrol charge . JADUAL PENERBANGAN KLIA To Jakarta Departure: Thu 30 May 13 Departure: 16:20 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful