TORSTAI 1.8.

2013 - OHJELMA
Ilmainen tapahtuma Maksullinen tapahtuma (Katso hintatiedot Hinnat-sivulta!) (*) Ilmottautuminen sähköpostilla (info@harriniva.fi) tai viim. osallistumista edeltävänä iltana Harrinivan respaan! KLO AKTIVITEETIT & TAPAHTUMAT EVENTIT & TYÖPAJAT SAUNAT RUOKAILUT

07.00 08.00 09.00 10.00

07-09.00 Aamuvirkkujen nokipannukahvit (2h) 08.00-11.00 Aamupala

10-12.00 Melontaretki (2h) (*) 10-11.00 Vierailu porotilalle (*)

10.00 Eventti: Border Event (Duracell76)

11.00 12.00 12-14.00 Koskenlasku (2h) (*) 12-15.00 Lasten päivätyöpajat (3h) Lasten oma Bingo sekä askartelua! (Maikkif & kimppi_keiju) 13.00 Roadtrip to Alta Museum -eventti (Marjis) 14.00 Työpaja: Retkiensiapu (1h) (Greenjohnsson) 15-17.00 Koskenlasku (2h) (*) 15.00 Työpaja: Geokätköily For Dummies (gnutcha) (1h) 16-18.00 MegaBingo-eventti GC4FVYP (2h) (maikkif & kimppi_keiju) 17.00 Vierailu rekikoiratarhalla (45 min) 17.00 Vierailu porotilalle (*) 18-22.00 Jeriksen kylpylä aukeaa Mega-väelle!! 18.00 Kalastuskurssi Harrinivassa (1h) (*) 18-20.00 Koskenlasku (2h) (*) 18-19.00 TNCM - The Northernmost Czech Meet GC42NAZ (marram.cz) 18-22.00 Saunat 18.00-21.00 Illallinen 13.00-16.00 Lounas

13.00

13.00 Vierailu rekikoiratarhalla (45 min)

14.00

15.00

16.00

17.00

18.00

19.00 19.30 Tarinatuokio: Saku-vaari piirtää ja kertoo 20.00 20-22.00 Iltanuotihetki Jeriksen rannassa alkaa: Perinteinen nuotiohetki koko perheelle!

21.00 22.00 23.00 22.00 Harrinivan iltaohjelma alkaa: Grillailua, bändi, vapaata illanviettoa!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful