10 EXERCITII CA SA ARATI PERFECT GOALA.doc

10 EXERCITII CA SA ARATI PERFECT GOALA

Abdomene Daca vrei o talie de viespe va trebui sa lucrezi musculatura de la acest nivel. O dieta reusita te va ajuta sa elimini colaceii, insa pielea ramana atona, creand un aspect gelatinos. Doar prin exercitii fizice iti poti tonifica abdomenul. Exercitiul acesta se efectueaza astfel: va asezati pe spate cu mainile la ceafa, picioarele departate usor si indoite in unghi de 90 de grade. Va ridicati apoi trunchiul la un unghi de 45 de grade cu solul, apoi coborati usor, insa fara a atinge podeaua si ridicati din nou. Faceti 20 astfel de repetari in fiecare zi (dimineata, seara sau cand ajungeti la sala de fitness).

Exercitiu pentru talie si picioare Exercitiul din imagine tonifica atat musclatura anterioara a trunchiului cat si pe cea anterioara a coapsei. Va asezati ca in imagine cu picioarele apropiate si intinse, la inceput sprijinite pe sol. Ridicati apoi picioarele ca in imagine (amandoua odata), apoi le coborati lent pana in apropierea podelei, dar fara a o atinge si ridicati iarasi. Faceti 20 astfel de exercitii. Mainile le puteti tine la ceafa sau pe langa corp, usor plasate sub fundulet cu palma spre podea pentru sprijin.

Va asezati ca in imagine. astfel incat tonifica musculatura anterioara a corpului. . Picioarele se misca in sus si in jos printr-o miscare de forfecare. Exercitiu pentru coapse si trunchi Exercitiul din imagine este util pentru musculatura laterala a trunchiului si coapselor. faceti 20 de ridicari pentru un picior. Faceti 30 astfel de forfecari.Exercitiu pentru abdomen si picioare Exercitiul din imagine este foarte antrenant. cu picioarele apropiate. apoi ridicati unul din picioare pana ajunge intr-un paln paralel cu podeaua. apoi schimbati cu celalalt picior.

muschii fesieri si musculatura posterioara a trunchiului. apoi il ridicati ca in imagine. Ca atentionare. Faceti 20 astfel de ridicari. pe tot parcursul exercitiului privirea trebuie mentinuta inainte. . Coborati apoi piciorul dar nu pana la podea. Spatele sta initial pe podea. folosind si mainile ca suport. Exercitiu de tonifiere Aceste exercitiu antreneaza atat musculatura anterioara a corpului. Faceti 30 astfel de ridicari. nu lasati capul in jos. Va asezati cu genunchii pe o pernita.Exercitiu pentru musculatura posterioara a corpului Exercitiul din imagine antreneaza musculatura posterioara a coapselor. cat si pe cea psterioara si se recomanda sa il efectuati dupa cele de mai sus. apoi schimbati piciorul. apoi ridicati iarasi. ci pana ce genunchiul ajunge la nivelul bazinului. apoi ridicati un picior ca si cum ati dori sa atingeti cu vaful tavanul. picioarele apropiate.

apoi coborati genunchii prin miscari energice si vericale cat mai aproape de podea (miscandu-i precum aruipile unui fluturas). de deasupra coatelor. Exercitii pentru brate si trunchi Partea din spatele bratelor. Lipiti talpile. cu mentiunea ca bratul se aduce cand langa corp.5 kg cu care efectuati exercitiul din imagine. apoi apropiatile cat de mult puteti de bazin (ideal ar fi sa le lipiti de bazin). Exercitiul din imagine este ideal pentru a scapa de surplusul de grasime si piele din partea posterioara a bratului. avand senztia ca atrana si parca ar exista degeaba. Faceti 20 de repetari pentru fiecare brat. ramaneti in pozitia de maxima aplecare 2 minute.Exercitiu de tonifiere a partii interioare a coapselor Adesea partea interioara a coapselor se tonifiaza greu. . pana le atingeti (daca reusiti). apoi relaxati (ramanand in pozitie) si incercati sa va apropiati pieptul cat mai mult de glezne. Un exercitiu de inceput foarte util este cel din imagine. Faceti 50 de miscari cu genunchii. cand deasupra capului. Aveti nevoie de o gantera de maxim 2. ramane adesea atona. creand o imagine neplacuta a bratului.

Pentru efecte optime programati o ora de alergare pe saptamana. de exemplu in parc in week-end. . Alergarea Alergarea face parte dintre cele mai bune exercitii de intretinere si protectie cadriovasculara. intr-un program la doua zile. repetati miscarea de 20 de ori. Puteti alerga o data pe saptamana (minim) sau mai des. exceptand arlergarea pe care o veti face afara. cand pe celalalt. Exercitiile de mai sus se recomanda a fi urmate in ordinea prezentata. va asezati cu bratele pe langa corp. Se recomanda sa alergati in aer liber. inclusiv a creierului.Exercitii pentru brate si piept Veti folosit doua gantere cu greutate maxima de 3 kg. apoi ridicati alternant cand un brat (ca in imagine). Totodata in timpul alergarii va imbunatatiti substantial respiratia si oxigenarea intregului corp.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful