Indiferent de locul in care te duci, de ceea ce faci, este necesar sa urmezi anumite reguli de conduita pentru a pastra eticheta

. Fiecare dintre noi a fost in situatii in care nu a stiut cum sa reactioneze, nu a stiut ce sa spuna sau ce gest sa faca. Chiar daca s-a impamantenit ca e democratie si fiecare poate face ce si cum vrea, codul bunelor maniere ne ajuta in situatii in care nu reusim gasim o solutie care sa ne salveze imaginea. Mai mult decat atat, poate fi un real atu in relatiile personale sau profesionale, in escaladarea unor situatii dificile.

Cursul este ideal pentru persoanele care doresc sa evite situatiile in care capacitatea de reactie este redusa la zero prin incapacitatea intelectului de a gasi o varianta de manifestare. Cunoasterea unor reguli elementare prestabilite poate imbunatati stima de sine, poate evita situatiile neplacute, poate ajuta in mentinerea sau stabilirea unor relatii interumane. Informatiile din fiecare modul sunt structurate astfel incat cele mai importante reguli sa fie prezentate si insusite de catre cel care a ales sa urmeze aceasta formare. Module: 1. In general, despre noi – de unde provin regulile din codul bunelor maniere si la ce ne ajuta 2. Salutul si prezentarea – cand, cum, unde si de ce salutam sau ne prezentam 3. Adresarea si convesatia – cum ne adresam in functie de situatie sau persoana si cum incepem, continuam sau incheiem o convesatie in mod politicos 4. La telefon si in scris – cum formulam abordarile verbale sau scrise in asa fel incat sa nu lezam in niciun fel interlocutorul sau destinatarul 5. Aspectul exterior si prezenta la masa – cum ne imbracam in diferite ocazii si cum facem fata unor invitatii la diferite ocazii 6. Cum ne comportam in viata de zi cu zi sau in cuplu – exista reguli care pot ajusta procentul de pozitivitate din viata zilnica sau din cuplu 7. In calatorie si in timpul liber, orice am face, sunt reguli prestabilite care ne pot aduce in primul rand relaxare 8. Evenimentele importante sau viata profesionala ne implica in situatii in care cunoasterea unor reguli de conduita poate simplifica sau elimina tensiunea inerenta pregatirii unei reactii Pentru persoanele cu putin timp disponibil si cu activitate intensa, cursul poate fi urmat online, pe platforma in ritmul personal (recomandam un modul sau doua pe saptamana). Cei care isi doresc o modalitate interactiva pot opta pentru varianta cu prezentare online sau pentru curs clasic in sala – o zi – 8-10 ore. Tariful cursului este de 200 lei persoana (pentru o grupa de minim 10 maxim 15 cursanti) In cazul in care optati pentru varianta cu trainer dedicat si doriti sa stabiliti intalnirile online in functie de programul dumneavoastra, tariful cursului este de 350 lei.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful