Consilierea în carieră pentru generaţia digitală

Cluj - Napoca - 13 martie 2013 ora 11:47 Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare, Cursuri

COGNITROM anunță lansarea primei aplicații software profesionale de consiliere și orientare în carieră din România – CCP (Cognitrom Career Planner).

 "Modul ?n care indivizii gestioneaz? influen?a vie?ii profesionale asupra altor aspecte din via?? poate determina fie o via?? plin? de sens ?i productiv?, fie o

atunci de ce nu am petrece câteva ore prospectând viitoarea carieră. canal de comunicare extrem de agreat de aceasta. oferă servicii online de  consiliere și orientare profesională elevilor cu vârsta între 12. customizată și multiuser. elevii sunt îndrumați  în descoperirea vocației profesionale: pentru identificarea adevăratei vocații este util ca elevul să știe Ce cunoștințe.  atât varianta online căt și cea intranet.ro). disponibil în două variante: 1.XII). utilizând un instrument validat științific și adaptat? CCP este produsul activității de cercetare-dezvoltare realizat de un consorțiu (Asociația Psihologilor.18 ani. CCP este un instrument de consiliere în carieră.       Caracteristica multiuser vine ca răspuns la ultimele studii din domeniu. Ultimele studii arată că ne petrecem aproximativ 100. fundamentate științific și adaptate erei digitale.18 ani (clasele VII .   CCP. Prin instrumentele şi resursele pe care le oferă. Online . oferă setul complet de servicii.listarea automată a ocupațiilor care se potrivesc cel mai bine cu profilul psihoaptitudinal al elevilor. dr.        Atât în variantă online cât și intranet.               Despre SC COGNITROM SRL . aptitudini și abilitați deține ?. Serviciul este accesibil generației digitale prin intermediul internetului.(Niles & Harris-Bowlsbey.000 de ore din viaţă la locul de muncă. instrumente și resurse pentru consilierea în carieră a elevilor din clasele VII-XII. Prin CCP.accesul la 1050 de profile ocupaționale (95% din ocupațiile existente în economia reală) în format text și video. precum şi la cererea tot mai mare pe piața educației de instrumente valide. COGNITROM.  2. . CCP facilitează implicarea avizată a părinţilor şi cadrelor didactice în orientarea profesională a elevilor. Mircea Miclea. prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare Profesională și a Platformei de consiliere în carieră (www.ccponline.Pentru prima dată în România. care arată că tinerii iau decizii privind viitoarea lor carieră fără a avea informații reale referitoare la  diferite profesii. Care sunt motivațiile și interesele lui ? și  Care sunt valorile lui ? CCP răspunde  la toate cele 3 întrebări și oferă: . . Intranet  -  sub forma unui soft customizat de consiliere şi orientare în carieră pentru grupul de vârstă 12 . CCP este o aplicație ușor de folosit. accesibilă. Aplicaţia CCP se instalează în sistemul informatic al instituțiilor din domeniul educației și permite utilizarea nelimitată a softului. 2013)                 CCP (Cognitrom Career Planner) a apărut ca răspuns la aşteptările pe care tinerii le au cu privire la modalitatea de livrare a serviciilor de consiliere în carieră existente pe piaţă.evaluarea profilului psihoaptitudinal al elevilor. Universitatea Tehnică și Cognitrom) coordonat de prof.

COGNITROM este o unitate de cercetare-dezvoltare interdisciplinară care oferă produse şi servicii bazate pe cunoştinţe avansate de psihologie şi tehnologia informaţiei. Scopul principal al cercetărilor noastre este optimizarea practicilor psihologice prin utilizarea tehnologiei informației. Irina Damian .cognitrom.ro .ro 0749122603 SC COGNITROM SRL www.PR office@cognitrom.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful