You are on page 1of 3

SJK(T) Ladang Sungai Kelamah, 73400 Gemas,Negeri Sembilan.

Laporan SPBT

Tajuk Tujuan

: :

LaporanPemeriksaan Buku Teks (Tahap 1& 2) Menjaga kebersihan buku teks Meningkatkan kesedaran murid-murid dalam penjagaan buku teks. Pn.K.Vasunthi Pn.R.Karpagam Pusat Sumber : 10.07.2013 ( Rabu)

Objektif : Jawatankuasa: Pengerusi : N.Pengerusi : Tempat :

Tarikh Pelaksanaan Pelaksanaan :

Guru-guru kelas diminta mengumpul untuk memeriksa buku teks.Guru-guru menjalankan pemeriksaan buku teks secara mengejut.Guru-guru memeriksa buku teks murid-murid dan mendapat tahu bahawa segelintir murid tidak membalut buku .Guru SPBT telah mengambil tindakan yang sewajarnya iaitu memberikan amaran dan menasihati murid-murid tersebut untuk membalut buku dalam seminggu.

Disediakan Oleh,

....................................... ( Pn.V.Tachainee) Penyelaras SPBT

1

. .Tachainee) 2 .Vasunthi En.... Objektif : Jawatankuasa: Pengerusi N. 73400 Gemas....Guru akan menanda ayat secara spontan dan menegur murid-murid jika ada kesalahan ejaan..Murid-murid akan menulis 2 ayat setiap hari sebelum pengajaran dan pembelajaran dimulakan... Laporan Panitia Bahasa Tamil....Gobinath Kelas masing-masing : Sepanjang tahun Tarikh Pelaksanaan Pelaksanaan : Semua guru Bahasa Tamil menjalankan program ini sebelum memulakan pengajaran dan pembelajaran Bahasa Tamil....murid-murid dapat meningkatkan kemahiran mereka untuk menulis ayat dengan betul.K.. ( Pn.....murid dalam Pembinaan ayat.Guru-guru akan menggunakan Modul Pembinaan ayat yang telah dihasilkan.T..... Meningkatkan pengetahuan guru-guru dan murid.Pengerusi Tempat : : : Pn..Lampiran 4 SJK(T) Ladang Sungai Kelamah..Negeri Sembilan..Dengan ini.. Tajuk Tujuan : : LaporanPelaksanaan Pembinaan 2 ayat sehari (Tahap 1& 2) Membantu murid-murid untuk membina ayat dengan betul tanpa sebarang kesalahan ejaan..V......... Disediakan Oleh.

Ketua Panitia Bahasa Tamil 3 .