You are on page 1of 2

PENTRU A OPRI INFIDELITATEA Ingrediente si accesorii: - o suvita din parul persoanei infidele; - o lumanare neagra; - o lumanare rosie; - o soseta

a persoanei infidele; - o panglica rosie si una aurie; - carpe; - o piuneza rosie; - un patratel de hartie roz; - un marker subtire, rosu; - pudra roz ori petale uscate de trandafir, faramitate. Ritual. Intr-o vineri seara, cand Luna e in scadere. Aprindeti lumanarea neagra. Luati soseta iubitului /iubitei infidel(e), umpleti-o cu carpe, adaugati suvita de par, apoi innodati panglica aurie pentru a forma capul si pe cea rosie, pentru a inchide papusa. Aceasta papusa este doar ceva simbolic, asa ca nu trebuie sa pierdeti timp cu detalii. Scrieti cu markerul rosu pe hartia roz numele iubitului infidel, apoi tintuiti patratul de hartie pe spatele papusii, folosindu-va de piuneza. Presarati deasupra pudra de culoare roz sau petalele uscate si maruntite de trandafir. Luati papusa in maini, aprindeti lumanarea rosie si pronuntati de douasprezece ori urmatoarea incantatie: "Spuneti numele persoanei care va este infidela), iubirea mea pentru totdeauna, nu uita niciodata ca tu esti al meu/a mea, chiar al meu/a mea. Nimeni alta/altul decat mine nu te poate iubi cu atata putere si atat de adanc. Prin acest ritual magic fac sa inceteze stupida aventura. Nu te va mai incerca nici un interes pentru altceva. Fugi! Fugi Alearga catre mine! Caci numai eu singur(a) sunt cel/cea nascut(a) pentru tine!" Repetati incantatia de mai sus cu papusa in mana, timp de trei nopti la rand, aducand alte lumanari noi, daca este cazul

Ritual de iubire Ai nevoie de doi piepteni, o cruciulita de argint prinsa de un lantisor si tamiie. Este important ca primul pieptane sa fi fost folosit de persoana iubita. Nu este deloc greu de obtinut asa ceva. E suficient sa ii spuneti, la un moment dat: Vai, cum iti sta parul astazi. Lasa-ma sa te ajut... uite asa... si in momentul acela ii atingeti parul cu pieptanul. Reactia respectivului va fi: fie se va feri fie o sa ia pieptanul sa se aranjeze. A doua situatie este ideala, iar in prima situatie deja apucati sa-i bagati o data pieptanul prin par. Eventual, daca se va feri, ii oferiti pieptanu-l spunindu-i: Uite, aranjeaza-te tu, daca pe mine nu ma lasi, ca nu poti iesi asa afara, nu e frumos. Cu trucul acesta sigur veti pacali persoana in cauza. Daca, prin absurd, nici unul din trucuri nu va functiona, faceti rost de un fir de par de-al persoanei, de pe hainele sale si puneti-l pe pieptane. Cel de al doilea pieptane o sa vi-l treceti prin propriul par. Apoi veti infige un pieptan in celalalt si veti lega cu lantisorul de argint, astfel incit crucea sa fie deasupra pieptanelui vostru, iar pieptanul vostru sa fie deasupra pieptanelui persoanei pe care o iubiti. Spuneti: Cu puterea Crucii il leg pe X de mine. Si ce leaga puterea Crucii, altceva sa nu mai desfaca. Infasurati totul intr-un stergar sau o pinza alba, nefolosita si aveti grija sa nu umble nimeni la pachet.

Ritual crestin pentru dragoste Daca vreti ca o femeie sa va iubeasca (sau un barbat) spuneti: Puteri Celeste, vreau ca X sa ma iubeasca. Mergeti la X si invatati-l sa maiubeasca. Acoperiti-i gindurile catre oricine altcineva si scoateti la lumina doar gindul la mine. Faceti-l pe X sa se simta bine de fiecare data cind se gindeste la mine. Sa realizeze singur ca ma iubeste si o caldura placuta sa-i cuprinda trupul cind are imaginea mea in gind. Nu lasati nici o alta energie sa-l perturbe. Cind ne intalnim sau cind imi aude vocea la telefon sau cind cineva imi pronunta numele, sa simta fiori. Sa-si dea seama ca nu poate trai fara mine. Faceti-l sa-si doreasca sa ma vada, sa ma auda, sa ma atinga. Mergeti la X, Puteri Celeste si Forta Sfintei Treimi sa fie cu voi, si-acum si-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin.

Anonim spunea... Faceti rost de o poza a persoanei respective. Daca nu aveti una in care sa apara doar el (ea), decupati conturul dintr-o alta poza. Atentie, trebuie ca in poza sa nu fie decat persoana care trebuie intoarsa si sa fie cu tot cu bust. Cu un marker mai gros desenati pe spatele fotografiei o inima. Tineti poza cu fata in jos, timp de sapte zile. In fiecare zi, de dimineata, luati un ac, treceti-l prin flacara unei lumanari si intepati cu el inima desenata, in timp ce spuneti: Cu puterea focului il rasucesc pe X si ii indrept gandurile catre mine. Cu puterea acului ii intep inima si il intorc pe X la mine. Dupa cele sapte zile luati fotografia si puneti-o langa o iconita a Fecioarei cu pruncul, daca persoana este sot sau sotie, sau langa o icoana a Maicii Domnului, daca e doar iubit sau iubita.