ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Α. Δ. LAKHSMI

2 .

Εξ αιτίας αυτού είναι σκλάβος των άλλων ανθρώπων και των συστημάτων. φυσικά. Είναι καλύτερο για σας και για μας να προτεινόμαστε απλά να δούμε πώς ζει o κόσμος με τα συστήματά του και να δούμε πώς αναπτυσσόμαστε εμείς σε σχέση με εκείνο τον κόσμο. για να καλυτερεύουμε τις ζωές μας και το πεπρωμένο μας∙ ίσως μπορούμε να μιμούμαστε τον Κόνδορα. Μην ξεχνάτε ότι εμείς πρέπει να είμαστε θεατές της ζωής και όχι ηθοποιοί σε αυτή. το πουλί που μέσω των ενστίκτων και των χαρακτηριστικών του πετά ψηλά προς το διάστημα χωρίς να ανησυχεί εάν πηγαίνει μόνος του. το μόνο πράγμα που θα δούμε είναι μια απογοητευμένη ανθρωπότητα. που τείνουν να τον καθοδηγήσουν και να προσανατολίσουν τη ζωή του. Ή κάνουμε κάτι μέσω της ελεύθερης θέλησης μας για να φτάσουμε στην ακτή και να παρακολουθούμε τον κόσμο και την ζωή που περνάνε με όλα εκείνα τα μεγάλα βάρη της ανθρωπότητας.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Από τον Α. αγαπά μόνο ένα πράγμα –ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. και από εδώ συνεχώς. και στο πώς ο κόσμος αναπτύσσεται∙ ίσως. επειδή δεν θα λύσουμε τίποτα με αυτό. δεν μπορεί τώρα να γίνει. επειδή αυτό που οι άνθρωποι επιθυμούσαν να κάνουν. Εσείς ξέρετε ότι αυτός ο κόσμος κατευθύνεται από τα συστήματα που δεν έχουν πια τίποτα χρήσιμο. Το μόνο πράγμα που παραμένει για μας είναι να προσπαθήσουμε ατομικά. αφήνοντας να συρθούμε προς τα εμπρός όπως ένα κομμάτι του ξύλου που πέφτει στον ποταμό και τα φουσκωμένα κύματά του το πηγαίνουν κατά μήκος. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. Ίσως. Ακολουθούμε το ρεύμα του κόσμου. Δ. σκέφτομαι. ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πούμε ποιος έχει δίκιο. επειδή δεν εξαρτάται από τους άλλους. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΈΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ (ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ). ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. έχετε μία διαφορετική άποψη από αυτό που παρουσιάζουμε εδώ. αλλά. ο άνθρωπος αγαπά την ελευθερία αλλά δεν ξέρει ούτε να την ψάξει ούτε πού αυτή βρίσκεται. με μερικές σπάνιες εξαιρέσεις. στο πώς η ανθρωπότητα αναπτύσσεται. LAKHSMI ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Αυτό το μικρό βιβλίο που σας παραδίδουμε έχει σαν σκοπό να σας προσκαλέσει να στοχαστείτε στη ζωή. Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ 3 .

Δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτοί είναι οι άνδρες και οι γυναίκες του αύριο. Αυτός ο Νόμος είναι η μόνη προσφυγή που έχει η ανθρωπότητα για να συμφιλιωθεί από την Χάρη της Αγάπης.Της Μάζας ή το Ομαδικό ΚΑΡΜΑ Τρίτο . Υπάρχουν διάφοροι τύποι πολέμων: ο πρώτος είναι ψυχολογικού τύπου. Το Καλό και Το Κακό. εκείνα τα προβλήματα που οδηγούν τον κόσμο στον πόλεμο. επίπονο και μας γεμίζει με ανησυχία. και παρατηρήσουμε την αγυρτεία στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αλλά οι άνθρωποι βλέπουμε ότι μόνο δύο από εκείνες τις δυνάμεις χρησιμοποιούνται καθημερινά. να αρχίσω μια συνομιλία μαζί σου. η οποία οδηγεί ένα πρόσωπο για να πάρει εκδίκηση ενάντια σε έναν υποτιθέμενο αντίπαλο. Εμείς. οι εσωτεριστές. με εγωκεντρισμό και φόβο. αγαπητέ αναγνώστη. γεμίζει αναμφισβήτητα την ψυχή του με εγωκεντρισμό. στο φως της συνείδησης. τις ξέρουμε με ένα άλλο όνομα Η Ιερή Επιβεβαίωση και η Ιερή Άρνηση. ο πόλεμος της εξουσίας και ο τρίτος είναι ο πόλεμος των προσβολών και της βίας. για να είμαστε σε θέση να επιδιώξουμε να έχουμε έναν καλύτερο κόσμο. φθόνο. 4 . όπως έχουμε πει∙ ο δεύτερος είναι ο εμπορικός πόλεμος. ότι εκείνοι οι φανατισμοί συσχετίζονται με σεκταρισμό και ότι ο σεκταρισμός είναι βία στη δυνατότητα. Έχουν διάφορα ονόματα αλλά μερικοί τις ονομάζουν.ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΧΑΣΤΟΥΜΕ Θα επιθυμούσα. Άλλοι τις φωνάζουν Το Θετικό και Το Αρνητικό. κακή θέληση και μίσος ∙ αυτό οδηγεί στην απομάκρυνση μεταξύ των ατόμων και εμποδίζει στο να υπάρξει οποιαδήποτε συμφωνία ή όμοια εργασία προκειμένου να επιλυθούν με την βοήθεια του φωτός της συνείδησης. έχουν άλλα χαρακτηριστικά: Η Θέση και η Αντίθεση. θα μπορούσαμε να συναγάγουμε από αυτό ότι ο νόμος του Θεού δεν θα μπορούσε ποτέ να εκπληρωθεί. το να δούμε πώς καθημερινά οι χώρες προετοιμάζονται όλο και περισσότερο για πόλεμο. Πάντα υπάρχουν τρεις δυνάμεις που εκδηλώνονται για να δημιουργήσουν. Οι φανατισμοί εντυπώνονται στα παιδιά από τη στιγμή που γεννιούνται. πολιτικοί.Το Παγκόσμιο ΚΑΡΜΑ Δεύτερο . Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν τρία ΚΑΡΜΑ που καθορίζουν τη θέση μας: Πρώτο . πατριωτικοί και βεβαίως θρησκευτικοί φανατισμοί. έτσι ώστε να μπορούμε να αναλύσουμε. Καθένας που πέφτει μέσα σε οποιοδήποτε από αυτούς τους φανατισμούς. τι κάνουμε εμείς. η Ανθρωπότητα. δηλαδή. Εάν σταματήσουμε και παρατηρήσουμε πώς οι υπερδυνάμεις διαχειρίζονται την πολιτική που εφαρμόζεται στα υπανάπτυκτα έθνη. για να είμαστε σε ειρήνη με τον Θεό. αλλά στην έκφρασή τις.Το Ατομικό ΚΑΡΜΑ Είναι αξιοθρήνητο.

Αυτοί οι νόμοι ζουν στην αιώνια μάχη∙ ο ένας ενάντια στον άλλο. Η αγάπη είναι απούσα. επειδή δεν υπάρχει καμία Αγάπη στο πρόσωπο που κατευθύνει ούτε στο πρόσωπο που κατευθύνεται. Όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα αγαπούν ο ένας τον άλλον. 5 . Τι πόνος! . αυτοί κάνουν σχέδια για το μέλλον. κάθε νόμος γίνεται για να εκπληρωθεί από τη δύναμη. καμία υπόσχεση. αυτό θα διαρκεί μέχρι την ημέρα που η αγάπη θα εξαφανιστεί σε ένα από τους δύο και έπειτα καμία συμφωνία. μπορούμε να εξετάσουμε δύο ανθρώπους που μέχρι σήμερα ήταν φίλοι και που μεταξύ τους προέκυψε μίσος∙ εκείνη την ημέρα η φιλία εξαφανίζεται και ένας από τους δύο πληρώνει τον άλλον με το άνευ αξίας νόμισμα: την Αχαριστία. Αυτή η εξαθλιωμένη και εκφυλισμένη ανθρωπότητα έχει χρησιμοποιήσει το πιο φοβερό όπλο για να σκοτώσει την Αγάπη. Κάθε συμφωνία. Εάν αναλύουμε αυτήν την ίδια περίπτωση σε σχέση με τις αρχές και τους ανθρώπους που μας κυβερνούν. πού είναι το κλειδί για τα σχέδια και τις συμφωνίες τους για την ειρήνη και την πρόοδο για να οδηγήσουν σε ένα ευτυχές τελείωμα. κανένα από τα μυσταγωγικά τελετουργικά δεν έχουν πια αξία∙ όλα χάνονται επειδή δεν υπάρχει καμία αγάπη. πώς να μη γίνει το ίδιο με το σύνολο των ανθρώπων. όταν μιλάνε για μια συμφωνία που θα οδηγούσε στην ειρήνη. Εάν αναλύουμε αυτό σύμφωνα με το φως της εμπειρίας. Όπως ήδη έχουμε πει. Θα μπορούσε να υπάρξει ειρήνη σε μια ανθρωπότητα που έχει μέσα της την πολεμοχαρή δύναμη και την δύναμη των χρημάτων. Ζούνε στα άκρα επειδή κάτι απαιτείται μεταξύ των δύο που τους ισορροπεί. Βλέπουμε ένα ζεύγος. και δεν μπορούν ποτέ να επιτύχουν μια συμφωνία. Εάν αυτό συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων.αλλά έτσι είναι ο κόσμος! Πότε και τι ώρα θα έχουμε την ειρήνη. αυτό το όπλο καλείται ΜΙΣΟΣ και ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ. Εάν δεν υπάρχει ειρήνη και καμία αγάπη στις καρδιές αυτών των ατόμων. την Αγάπη. βλέπουμε ότι αυτή η ίδια δύναμη συμβιβασμού δεν είναι παρούσα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Εάν. μιλάνε για το αντίτιμο των δυνάμεων που και οι δυο πλευρές έχουν στην περίπτωση μιας αντιπαράθεσης: εάν η συμφωνία αποτύχει. Για ποια συμφωνία μιλάνε οι αρχηγοί του κράτους όταν υπόσχονται την Ειρήνη. Θα μπορούσαν να έχουν ηθική φερεγγυότητα τα άτομα που συγκεντρώνονται για να μιλήσουν για την ειρήνη. μετατρέπεται σε βάσανο. είναι αδύνατο για αυτόν τον κόσμο να έχει την ειρήνη. έναν άνδρα και μια γυναίκα που μοιράζονται τις ζωές τους με αγάπη και κατανόηση μέχρι που μια ημέρα η αγάπη αποσύρεται και εκείνο το ζεύγος που ήταν ένα παράδειγμα για τα παιδιά και την κοινωνία τους. Έχουν αυτοί οι άνθρωποι ποτέ ρωτήσει τους εαυτούς τους ή έχουν ποτέ καταλάβει. Επιθυμούμε να αναφερθούμε στον Ιερό Συμβιβασμό. εγωκεντρισμό και χωρίς αγάπη. καταπιέζοντας ο ένας τον άλλον. αν είναι γεμάτα με μίσος.

αλλά το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να αλλάξει αυτήν την κατάσταση. θα ήταν οι άνδρες και οι γυναίκες αυτής της εποχής να ενσωμάτωναν την Αγάπη. Εκείνος που κάνει αυτό θα συνειδητοποιήσει τέλεια ότι όλοι οι μηχανισμοί και το πλαίσιο που υπάρχουν για να μετασχηματίσουν τον κόσμο. αλλά η Ανθρωπότητα δεν είναι πρόθυμη να το κάνει. δεν πειράζει εάν δεν το πιστεύεις. Η πιο βιώσιμη λύση σε όλα τα προβλήματά τους είναι ο "Πόλεμος" και εκείνο το "δεν αντέχω άλλο".Αγαπητέ αναγνώστη. Μόνο ένας δρόμος υπάρχει για ένα πρόσωπο που παίρνει την απόφασή του για να σκεφτεί διαφορετικά∙ το να πιστεύει περισσότερο στο Θεό παρά στο Διάβολο∙ να μην αισθανθεί καμία ντροπή ούτε να φοβηθεί να ενεργήσει στον εσωτερικό του πόλεμο ενάντια στον εγωκεντρισμό του. Α. δεν είναι πια περισσότερο από στρατηγικές του Διαβόλου για να κάνει την ανθρωπότητα να βαδίσει στην καταστροφή της.Δ Lakhsmi 6 .

μέσω καλών ομιλιών. να συνεχίσουμε να θεωρούμε υπαίτιους τους άλλους ανθρώπους για τις αποτυχίες μας. Αυτό το γεγονός έχει μία εξήγησή για εκείνους που μπορούν να καταλάβουν. Εάν ένας πολιτικός κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκστρατείας του μιλά για την πραγματικότητα των πραγμάτων και δεν δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να εκπληρώσει.επειδή αυτοί οι αρχηγοί του κράτους ακόμα κι αν θελήσουν να είναι τίμιοι και ειλικρινείς δεν μπορούν. οι άνθρωποι αιμορραγούν. το ψέμα. Κάθε γεγονός που παρουσιάζεται στις ζωές μας. Σχεδόν σε όλη την ανθρωπότητα έχουν παρουσιαστεί. Οι άνθρωποι επιδιώκουν πάντα για καλύτερα χρόνια και δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός ο κόσμος που δεινοπαθεί έχει ένα πολύ βαρύ Κάρμα για να πληρώσει. αλλά. για ένα πρόσωπο που του αρέσει η αλήθεια. Θέλουμε τους ανθρώπους και τις μάζες να κάνουν μια βαθιά βασική αλλαγή και ακόμη πιστεύουμε ότι μπορούν να το κάνουν. Υπάρχει μια λογική εξήγηση σε αυτό. θα πάρει πολλούς. καλό ή κακό. δεν υπάρχει Αγάπη. η λύση εναπόκειται σε κάθε πρόσωπο προκειμένου να γίνει ένας καλύτερος κόσμος. Σήμερα. δεν υπάρχει Έλεος. Δεν μπορούμε. εάν είμαστε σοβαροί και αρμόδιοι στις ζωές μας. αδύνατον! . επικρατούν σε όλα και παντού. υπάρχουν πολλές πόρτες που είναι κλειστές. ένα εχθρό των συστημάτων και λένε ότι δεν πιστεύουν σε τίποτα ή σε καθέναν. που βρίσκεται στην παραβίαση του Νόμου. είναι λογικό ότι το 7 . θα πάρει πολύ λίγους ψήφους. και κανένας δεν θέλει να είναι υπεύθυνος για αυτό. Κανένας δεν μπορεί να μας δώσει την λύση. Είναι απαραίτητο για μας να καταλάβουμε ότι στους χρόνους στους οποίους ζούμε. Κάθε άτομο που αισθάνεται εξαπατημένο από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. μια αρχή. οι χώρες αιμορραγούν.Κεφάλαιο 1 ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ Φαίνεται ότι ο Πατέρας Χρόνος δίνει το δίκαιο στους ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν δείξει ότι δεν πιστεύουν στους αρχηγούς του Κράτους. πρέπει να πληρώσουμε για αυτό. έχουν πολλά εμπόδια. αλλά αν υπόσχεται πολλά πράγματα. αν το δεχόμαστε ή όχι. Έχουμε απομακρυνθεί από το Νόμο του Θεού και αν το πιστεύουμε αυτό ή όχι. έχει μια ρίζα. μετατρέπεται σε εχθρό των κυβερνήσεων. η εξαπάτηση. Όπως υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να κάνουν μια ριζική αλλαγή στις ζωές τους. εκείνες οι υποσχέσεις που δεν είναι παρά δολωμένα αγκίστρια για να πάρουν ανθρώπους και ψήφους. Και όπως έχουμε πει ήδη πριν.

αλλά το άτομο λόγω των αδυναμιών του έχει αποτύχει. να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και να μην τοποθετήσει την πίστη του ή την εμπιστοσύνη του σε άλλους. Με άλλα λόγια κάθε πρόσωπο πρέπει να αφιερωθεί για να παραγάγει έναν καλύτερο κόσμο χωρίς να εξαρτάται από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή σύστημα. θα θρηνεί πάντα για την κακή συμπεριφορά που έχουν άλλοι άνθρωποι. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι Κυβερνήσεις και οι Αρχηγοί του Κράτους πρέπει να συμπεριφερθούν όπως κάνουν . να ζήσουμε τις ζωές μας και να μην περιμένουμε την εκπλήρωση των υποσχέσεων που μας έχουν δώσει . Όταν ένας συνειδητοποιεί ότι αυτό δεν έχει καμία παγκόσμια θεραπεία. Το άτομο που επιδιώκει να έχει Ειρήνη πρέπει να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του. Όταν αφιερωνόμαστε στον εμπλουτισμό των μυαλών μας με τον αλτρουισμό και με την πίστη. Ο Θεός δεν έκανε το άτομο για να είναι μια αποτυχία. να σταματήσουμε να έχουμε φόβους∙ ας έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη σε μας και περισσότερη πίστη στο Θεό. Ας σταματήσουμε να είμαστε αδύνατοι. Αυτό είναι δυνατόν μόνον όταν έχουμε τη δύναμη της θέλησης και την απόφαση να κάνουμε τους εαυτούς μας υπεύθυνους για τις ζωές μας. ας σταματήσουμε να δυσπιστούμε τους εαυτούς μας. μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι αποτυχίες μας και οι θρίαμβοί μας εξαρτώνται από μας. Αυτός που λογχίζει τον εαυτό του που διαμαρτύρεται ενάντια στις κυβερνήσεις. επειδή δεν έχουν εκπληρώσει τις υποσχέσεις τους. και για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο να είμαστε ανεξάρτητοι. ενάντια στους ανθρώπους. επειδή αυτοί τον εξαπάτησαν. συστήματα. κάποιος πρέπει να ψάξει για μια ατομική λύση. διανοητικά ή ψυχολογικά. Καθένας έχει το δικαίωμα να ζήσει όπως του αρέσει∙ οι Αρχηγοί του Κράτους έχουν το δικαίωμα να μας εξαπατήσουν αλλά εμείς έχουμε επίσης το δικαίωμα να μην αφήνουμε τους εαυτούς μας να εξαπατώνται.Κάρμα καλύπτει όλη την Ανθρωπότητα. ή κυβέρνηση. 8 . Εκείνος που δεν ζει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο . δεν έχει καταλάβει την ανάγκη να έχει ατομικότητα και να μην εξαρτάται από τον καθένα.

μέσω των δικών τους παραδειγμάτων. "ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ." Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι οι διδασκαλίες και τα παραδείγματα που ένα παιδί λαμβάνει στα πρώτα χρόνια της ζωής του. ένας τακτικός καπνιστής. αυτό το παιδί φέρνει μια παρόμοια συμπεριφορά. αυτά τα παιδιά πρόκειται να ακολουθήσουν το λανθασμένο δρόμο∙ πάντα όντας θύματα. Η οικογένεια δίνει στα παιδιά το 50% της εκπαίδευσης και το παράδειγμα που αυτά παίρνουν στο σπίτι. να ρυθμίζονται με τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που έχουν αυτές οι δύο ομάδες ανθρώπων. των παραπλανητικών ανθρώπων με τους οποίους πρόκειται να σχετιστούν και να είναι σε επαφή. στο μυαλό του και στην ψυχή του και όταν γίνει ενήλικας. χωρίς να τους ενσταλάζει φανατισμούς ή φρονήματα∙ πρέπει να τους διδάξει ότι υπάρχει ένα Ανώτατο Είναι που μας έχει δώσει τους νόμους που πρέπει να υπακούσουμε. έχουν επιπτώσεις σε αυτό για το υπόλοιπο της ζωής του∙ ένα παιδί που βλέπει ότι ο πατέρας του είναι ένας μέθυσος. Όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα αναλαμβάνουν την ευθύνη να κάνουν παιδιά και να τα μορφώσουν. δεν πρέπει να τον μιμηθούμε. όπως είπαμε στο παραπάνω κεφάλαιο. ένα πρόσωπο που βλαστημά. Και λόγω μιας έλλειψης προετοιμασίας και ανωριμότητας. πρέπει να το σκεφτούν αυτό πολύ καλά. οι πράξεις τους. διανοητικό και πνευματικό μέρος. που μεταχειρίζεται τη σύζυγό του και τα παιδιά του άσχημα. και πνευματική -. Ένας γονέας δεν πρέπει να ψεύδεται στα παιδιά του∙ πρέπει να τους διδάξει να έχουν πίστη στον εαυτό τους. εάν στην πραγματικότητα επιδιώκουν έναν καλύτερο κόσμο.ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αναθεωρήσουν τη συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά τους και μπροστά στην κοινωνία έτσι ώστε οι διαδικασίες τους. το άλλο 50% δίνεται σε αυτά από τους εκπαιδευτικούς και από την κοινωνία. εκείνα τα παιδιά πρόκειται να εμποτιστούν από μια κοινωνία που έχει πολλαπλάσιες ατέλειες στο φυσικό.διανοητική. φυσική. που είναι ένας ψεύτης. Να τους διδάσκει ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη είναι ένας διαφορετικός κόσμος από τον δικό μας και ότι όντας έτσι. τι μπορούμε εμείς να περιμένουμε ή να απαιτούμε από αυτό. των ψεύτικων υποσχέσεων. 9 . ούτε λόγω της κοινωνικής συμπεριφοράς να κάνουμε ότι ένα άλλο πρόσωπο κάνει. Η οικογένεια και η κοινωνία διεσδύονται και ενσταλάζονται μεταξύ τους αλλά δεν πρέπει να μπερδεύονται. Εάν οι γονείς δεν δίνουν στα παιδιά τους εκείνη την εκπαίδευση -.

εκείνος ο άνδρας ή γυναίκα θα έχει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο να σκέπτεται. 10 διδάξετε . αλλά η ρίζα της εγκληματικότητας έχει δύο προελεύσεις: Ο πρώτος στις προηγούμενες ζωές∙ ένα Εγώ που επιστρέφει. αγαπητέ αναγνώστη. Οι γονείς θεωρούν ότι είναι σημαντικότερο να τους δοθεί κάθε είδος άνεσης. και να αισθάνεται από τους υπόλοιπους. από τις αδελφές και τους αδελφούς του και από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τη φροντίδα του κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων του. αυτό ενεργεί ακόμη και επάνω στα μικροσκοπικά μέρη του φυσικού σώματος. θα τους κάνει να αναλάβουν την ίδια ευθύνη που ύπηρξε με αυτούς . Όλο και περισσότεροι. Αυτό μας επιτρέπει να καταλάβουμε ότι όταν προσπαθεί ένα πρόσωπο να κάνει μία αναγέννηση με τη βοήθεια μιας ριζικής αλλαγής στη ζωή του. να ενεργεί. Τα παιδιά πρέπει να είναι κάτω από την προστασία και τη ζεστασιά των γονέων τους στα πρώτα χρόνια της ζωής τους∙ έτσι. όταν μεγαλώνουν. και επομένως επάνω στα εσωτερικά σώματα. ανίκανους να αντιμετωπίσουν τη ζωή μόνοι τους. οι γονείς θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη κάθε ημέρα την εκπαίδευση των παιδιών τους αλλά εμείς βλέπουμε ότι η κοινωνία έχει μετατρέψει ακόμη και τα παιδιά σε επισφαλείς άνδρες και γυναίκες. και ο δεύτερος το παράδειγμα που έχει λάβει στο σπίτι από τους γονείς του. Μη ξεχνάτε. Η επιστήμη ήδη ξέρει ότι η γενετική ενεργεί επάνω στο μυαλό και την ψυχή του απογόνου∙ η επιστήμη επίσης ξέρει ότι οποιοδήποτε κύτταρο του σώματος ενός προσώπου έχει τα ίδια χαρακτηριστικά του προσώπου. αλλά η εκπαίδευση και το παράδειγμα που δίνονται στα παιδιά. Κατά συνέπεια. στο μυαλό του και στην ψυχή του.Τα πρόσωπα θεωρούν ότι ένας εγκληματίας διαμορφώνεται στην οδό και δεν διαφωνούμε με αυτό το γεγονός. δεν εγκαθιστούν τις ανάγκες που ένα άτομο πρέπει να έχει για να γίνει ένας καλός πολίτης. ότι ο καλύτερος τρόπος να είναι: ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

θα πρέπει να σκεφτούν γύρω από την αληθινή διδασκαλία του Χριστού∙ Αγάπη. σαν ξεπερασμένο εάν κάποιος τους μιλά για αυτά∙ νομίζουν ότι είναι ιδιοκτήτες και κύριοι του κόσμου και ότι όταν πεθαίνουν. εκείνοι που λένε: "ανήκω στους τάδε και στην τάδε θρησκεία". που θεωρούνται απόλυτοι ιδιοκτήτες της αλήθειας και που μέσω του δογματισμού τους. Η θρησκεία είναι υπηρεσία που παρέχετε στην Ανθρωπότητα∙ αυτό πρέπει να γίνει με ανιδιοτέλεια. με τους παγκόσμιους αρχηγούς του κράτους. Λοιπόν. Η τρίτη ομάδα αποτελείται από τους δογματικούς και θρησκευτικούς φανατικούς υποστηρικτές. Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα που να έχει μυρωδιά της θρησκείας και το βλέπουν ακόμη. Σε μερικές περιπτώσεις η μητέρα ανήκει σε μια θρησκεία και ο πατέρας σε άλλη ∙ η μητέρα λέει στο παιδί της ότι η σωτηρία είναι στη θρησκεία που ακολουθεί φανερά και ο πατέρας λέει ότι η αλήθεια είναι στη θρησκεία που αυτός δηλώνει. καταλήγει στο να μη πιστεύει σε τίποτα. λόγω του ψέματος που του λένε. Την ημέρα που οι θρησκευτικοί κήρυκες θα καταλάβουν ότι ο Θεός είναι ‘Ένα και η διδασκαλία Του είναι μόνο μία. ότι ο Χριστός την άφησε καθιερωμένη επάνω στην Γή. Το παιδί σκέφτεται ότι ένας από τους δύο κάνει λάθος. ότι είναι η εκπλήρωση των Εντολών του Νόμου του Θεού. διαγωνίζονται με το Θεό∙ έπειτα αυτή η αβεβαιότητα. αλλά όπως έχουμε πει σε άλλα κεφάλαια πριν από αυτό. στην οποία η Ανθρωπότητα αναπτύσσεται. αυτό δεν οδηγεί σε τίποτα απλώς να πιστέψει σε ένα βάπτισμα που κάποιος είχε κάνει. να είναι λιγότερο φοβισμένοι να μείνουν μόνους τους. οι θρησκευτικοί κήρυκες . Κατανόηση. και έτσι. Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από εκατομμύρια ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε τίποτα. όλα συμβαίνουν με τον ίδιο τρόπο∙ βλέπουμε την Ανθρωπότητα διαιρεμένη σε τρεις ομάδες που καθορίστηκαν ήδη: Η πρώτη ομάδα αποτελείται από τους ανθρώπους μιας ορισμένης πίστης. να είναι πιο βέβαιοι για το τι κηρύσσουν και για τους εαυτούς τους. όλα τελειώνουν. αντί να αφορίζουν και να καταδικάζουν αυτόν που δεν πιστεύει στους κανόνες και στους φανατισμούς τους. Οι αδελφοί μας. με τους πολιτικούς και με τους θρησκευτικούς ηγέτες.ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Είναι επίπονο να λεχθεί αυτό. χωρίς κοινότητες. αλλά δεν εκπληρώνει τα πρότυπά του. δεν επιτρέπει στις νέες γενεές να έχουν τίποτα βέβαιο ή συγκεκριμένο. ότι είναι η μόνη αληθινή πορεία για τη σωτηρία της ανθρώπινης 11 . χωρίς οποιαδήποτε εμπορική περίπλοκη ∙ πρέπει να δεχτεί ότι κάθε πρόσωπο έχει μια ελεύθερη θέληση να επιλέξει το καλύτερο για τον εαυτό του. αλλά το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει καμία ριζική αλλαγή.

Αγαπητέ αναγνώστη.λπ. Εάν οι ίδιοι δεν λάβουμε την απόφαση να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι στην αλλαγή τι είμαστε.λπ. Αγαπητέ αναγνώστη. ένα από τα πράγματα που καθιστούν αδύνατο για τον άνθρωπο να επιτύχει την λύτρωσή του είναι το ψέμα και οι ψεύτικες μαρτυρίες. θα βοηθηθείτε ∙ λάβετε την απόφασή σας να αποβάλετε τα ελαττώματα σας και να είστε αγνοί στις σκέψεις. Το ζήτημα για την αγνότητα μπορείτε να το κάνετε μαθαίνοντας για την επιστήμη της μετατροπής∙ αυτό θα σας δώσει τη δύναμη και το δυναμισμό να 12 . Αν τόσες πολλές υποσχέσεις δεν δόθηκαν σε μας τους ανθρώπους και αν ο εύκολος δρόμος για να φτάσουμε στο Θεό δεν παρουσιάζοντας σε μας. εάν αγαπάτε την ελευθερία και αναζητάτε την αλήθεια. Υπάρχουν τρεις απόψεις που αξίζουν να μελετηθούν στο φως της αλήθειας και της δικαιοσύνης.. με πολλές πολυτέλειες. ούτε περιμένοντας να φτάσει ταχυδρομικά ένα κλειδί για να φτάσουν στον Θεό. και κάθε ένας από μας έχει το καθήκον και την υποχρέωση να τα αποβάλλει.. από αυτό -αγάπη. από υπερηφάνεια. άνδρες και γυναίκες. από ζηλοτυπία.λπ. Αυτή είναι η ακατέργαστη πραγματικότητα των γεγονότων. σκέφτομαι ότι πολλοί άνθρωποι που είναι αγανακτισμένοι με τόσες πολλές υποσχέσεις και ψέματα . εάν αυτή η Θεία κληρονομιά δεν αγωνιζόταν από τους ανθρώπους λόγω των ενδιαφερόντων τους. με πολλά χρήματα και πολύ εμπόριο∙ αυτοί έχουν ξεχάσει ότι Χριστός είπε ότι το βασίλειό του δεν ήταν αυτού του κόσμου.ψυχής. Η ιστορία του Χριστού μας το έχει παρουσιάσει αυτό∙ λόγω των ψεμάτων και της ψεύτικης κατάθεσης. κ. και να είστε βέβαιοι ότι στην ατραπό σας. να επιδιώξουμε τη σωτηρία που κανένας δεν μπορεί να μας δώσει. δεν θα υπήρχε εκείνος ο ανταγωνισμός στις έννοιες και τις απόψεις σε σχέση με το Θεό. οι άνθρωποι. από ζηλοφθονία. Αυτός σκοτώθηκε. Αυτά τα προβλήματα είναι δικά μας. Οι θρησκευτικοί κήρυκες έχουν κάνει τη θρησκεία μια αυτοκρατορία στη Γη.. από θυμό. και μέσω των ψεμάτων και της ψεύτικης κατάθεσης. από λαγνεία. με θεαματικότητα. Έτσι ώστε κάθε πρόσωπο που θα επεδίωκε την αναζήτηση της απολύτρωσής του θα είχε την ανάγκη να εκπληρώσει τις εντολές του Νόμου του Θεού ∙ και δεν θα βρίσκαμε τόσα εκατομμύρια ψυχών γύρω από τόσες πολλές πεποιθήσεις και δογματισμούς που δεν οδηγούν σε τίποτα. κ. γεμάτοι από μίσος. χωρίς την αγορά οποιασδήποτε σωτηρίας από κανέναν. ούτε ακόμη και ο Θεός. Πώς μπορούμε. θα αφιερώνονταν να κάνουν μία σοβαρή εργασία πάνω στον εαυτό τους. στις λέξεις και στις πράξεις σας. κ.. εμείς. προχωρήστε χωρίς φόβο ή τρόμο. από φθόνο. Αγαπητέ αναγνώστη. είμαστε εδώ στη γη για να καθορίσουμε τη θέση μας αντιμετωπίζοντας τον υλισμό και την πνευματική ατραπό. οι Διδασκαλίες του έχουν διαστρεβλωθεί.

ΠΥΡΙΝΟ ΡΟΔΟ. Αυτές οι διδασκαλίες είναι για να γίνουμε ικανοί να φθάσουμε ενώπιον του Θεού∙ όχι για να κάνουμε επιχειρήσεις με αυτές. MEDICINA REVOLUCION DE BEL OCULTA 13 Υ MAGIA PRACTICA. ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ. Εάν είστε άγαμοι.Δ. Samael στο βιβλίο του "Ο Τέλειος Γάμος" . LΑ . ασκήστε με το σύζυγό σας «την ένωση ΛΙΝΓΑΜ – ΓΙΟΝΙ» χωρίς χύσιμο του σπέρματος. ασκήστε την μετατροπή για άγαμους ανθρώπους που διδάσκεται από τον Α. εάν είστε παντρεμένοι. που διδάσκεται επίσης στα βιβλία του: Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΜΟΣ. Και πάτε προς τα εμπρός για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα ∙ εξυπηρετήστε με αυτό που μπορείτε χωρίς να ελπίζετε σε μια αποζημίωση. η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΜΠΕΛ ** και σε πολλές άλλες εργασίες που γράφτηκαν από το μεγάλο σύγχρονο ανθρωπιστή Α.Δ. Samael Aun Weor∙ εξαιρετικές εργασίες στις οποίες θα βρείτε την απάντηση σε τόσα πολλά αινίγματα και ερωτήσεις που κανένας άνθρωπος δεν ήταν σε θέση για να αποκρυπτογραφήσει. ** ROSA IGNEA.θριαμβεύσετε στη ζωή και αυτή η ενέργεια θα μετατραπεί σε φως έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε την ατραπό για να πάτε καλύτερα.

Όταν ο γάμος είναι συμφωνητικό λόγω των διατυπώσεων.Κεφάλαιο IV Ο ΓΑΜΟΣ Όπως ο Victor Hugo είπε. Το χειρότερο είναι ότι όχι μόνο αυτό είναι μια αποτυχία για τον άνδρα και για τη γυναίκα. δεν ξέρει τίποτα για τα μπλοκ επιταγών. και των υλικών ανέσεων. έχει ρυθμιστεί. με την προϋπόθεση να παραμένουν πιστοί και σταθεροί στην υπόσχεση που και οι δύο έδωσαν. από το κοινωνικό επίπεδο. φυσικά. πολλές φορές. ελπίζουν να δουν τους γονείς τους ως παράδειγμά τους και ενωμένους για πάντα μέσω των δεσμών της αγάπης. έχει ήδη ένα καθιερωμένο σχέδιο στο μυαλό του και στα συναισθήματά του. και η αποτυχία είναι φανερή. Πολλές φορές η επιλογή ενός συζύγου επηρεάζεται από τη διανοητική πλευρά. και από την κοινωνία. Με πολύ δίκιο κάποιος σοφός έγραψε μία φορά: "Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. χωρίς ακόμη και να καταλάβουν ότι η αγάπη δεν έχει καμία σχέση με οποιουσδήποτε από αυτούς τους φορμαλισμούς. ότι αυτοί την έκαναν με αγάπη και συνειδητά. ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ. η οποία. κάθε πρόσωπο έχει μια σταθερή ιδέα για το πώς οφείλει να είναι το άτομο που πρόκειται να επιλέξει για να μοιραστεί την ζωή . από τους γονείς. αυτή είναι η ένωση κάποιου που αγαπά περισσότερο με άλλον που αγαπά καλύτερα. αλλά και για τα παιδιά που λογικά. Πόσο ωραίο θα ήταν εάν οι άνδρες και οι γυναίκες αυτής της εποχής μπορούσαν βαθιά να καταλάβουν τη βαθυστόχαστη έννοια της λέξης "ΑΝΔΡΑΣ» και της λέξης «ΓΥΝΑΙΚΑ". Η αγάπη είναι αθώο παιδί που δεν έχει καμία βλέψη. το μυαλό. ‘Άνδρες και γυναίκες που επιδιώκετε στον γάμο – Μην το κάνετε για να εκπληρώνετε τα απαιτούμενα! Κάντε το λόγω Αγάπης! Έτσι ώστε το σπίτι 14 . λόγω των βιβλιάριων επιταγών. κάποιος υποθέτει. και δεν αλλάζουν το "πρωτότοκο δικαίωμά τους για ένα πιάτο φακές. Αυτό." Η αγάπη κάνει πολλά θαύματα και είναι σε θέση να διατηρήσει ενωμένο εκείνο το ζευγάρι στις σκέψεις και στα συναισθήματα τους. δεν έχει καμία υπερηφάνεια. και τη συνείδηση εκείνων των ανθρώπων που αγαπούν ειλικρινά ο ένας στον άλλον. και σαν ένα μεγάλο σοφό άτομο είπε . από τις αδελφές και τους αδελφούς. Με άλλα λόγια." Είναι πολλά τα λάθη που διαπράττονται σε αυτήν την εποχή λόγω φορμαλισμών που δεν έχουν καμία σχέση με την αγάπη∙ σήμερα. Περιορίζεται απλά στο να συμβιβάσει τα συναισθήματα. οδηγεί στο τίποτα.

ο νους και τα Εγώ θα βρούνε πάντα μία άλλη καλύτερη. και δεν θα υπάρχουν μελλοντικές αποτυχίες και απογοητεύσεις. όπως στην ίδια περίπτωση του άνδρα. ούτε για τους γονείς. επειδή εάν το κάνει. Ένας άνδρας που αγαπά τη σύζυγό του δεν την συγκρίνει με καμία. ούτε για τα παιδιά που έρχονται σε αυτόν τον κόσμο για να είναι οι άνδρες και οι γυναίκες του αυριανού κόσμου που όλοι ελπίζουμε θα είναι καλύτερος. της κατανόησης. το "ΕΓΩ" της λαγνείας και της απόλαυσης θα της παρουσιάσουν πάντα κάποιον καλύτερο. δεν τον αγαπά. αγαπά και αυτό είναι όλο. της αγάπης. Η γυναίκα που συγκρίνει το σύζυγό της με έναν άλλο άνδρα. Η αγάπη δεν συγκρίνει. 15 .που πρόκειται να διαμορφώσετε θα έχει πάντα το άρωμα της ειλικρίνειας.

το Νοητικό Σώμα. Αυτό είναι σωστό. Αυτός που ψεύδεται. Οι μεγάλοι εσωτερικοί ερευνητές ήταν σε θέση να καταλάβουν ότι έχουμε δέκα αυτόνομα μέρη στην δική μας ύπαρξη. το οποίο είναι ο Οικείος. CHOKMAH. όπως: "ΑΝΘΡΩΠΕ. Υιός και Άγιο Πνεύμα. 16 . Θα μιλήσουμε γενικά για τα χαρακτηριστικά των διαστάσεών μας .Κεφάλαιο V Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗ Στις μελέτες της Γνωστικής όχι μόνο αναλύουμε την ανθρώπινη ύπαρξη στην τρισδιάστατη φυσική της εμφάνιση. (ο Πατέρας). Αυτός που μισεί. Καθένα από αυτά τα σώματα είναι μια έκφραση της Θεότητας. αλλά στην εσωτερική πνευματική πλευρά της∙ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τις δύο έννοιες ενός σώματος και μιας ψυχής και τίποτα άλλο. ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ. ανώτατη τελειότητα. την Ανθρώπινη Ψυχή. Τα μεγάλα σοφά άτομα της ιστορίας έχουν μιλήσει για εκείνο το μυστήριο και μας έχουν προσκαλέσει να στοχαζόμαστε σε εκείνες τις μεγάλες και διάσημες φράσεις. είναι και θα συνεχίσει να είναι ένα μυστήριο. Στο τρίτο επίπεδο έχουμε: NETZACH." Θα επιθυμούσαμε να υπογραμμίσουμε ότι δεν είναι εύκολο να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και ότι αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω της αυστηρής φυσικής. το Αστρικό Σώμα. το ανθρώπινο ον ήταν. GEBURAH. αμαρτάνει ενάντια στο ΧΡΙΣΤΟ που είναι Αγάπη. που εκπληρώνουν τις λειτουργίες τους στην τάξη που πρέπει και σύμφωνα με την αντίστοιχη διάσταση. το πρώτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας. το οποίο είναι το ίδιο όπως λέγετε: Πατέρας. JESOD. το Φυσικό Σώμα. αμαρτάνει ενάντια στον Πατέρα ο οποίος είναι Αλήθεια. Στο πρώτο μέρος έχουμε KETHER – CHOKMAH -BINAH. δέκα εσωτερικών KETHER Ο Πατέρας. Όπως έχουμε πει. διανοητικής και ψυχολογικής πειθαρχίας. αλλά είναι βασισμένο σε μια πολύ επιφανειακή εκτίμηση και δεν πηγαίνει στα θεμέλια αυτού που πραγματικά είμαστε. Ο Χριστός. HOD. το Ζωτικό Σώμα και το MALKUTH. δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας. η καλοσύνη όλης της καλοσύνης. η Θεία Ψυχή και το TIPHERET. Σε ένα δεύτερο επίπεδο έχουμε: CHESED.

NETZACH. Αυτός που δεν μπορεί να υπερνικήσει τα βασικά του πάθη. τη λαγνεία . αμαρτάνει και αποσύρεται από τον Οικείο του. CHESED. αμαρτάνει ενάντια στην ψυχή του. δεν θα μπορεί ποτέ να χριστικοποιήσει το νου του και θα ζήσει πάντα ως σκλάβος σε ένα φαντασματικό νου. Τρίτο πρόσωπο της Ιερής Τριάδας. των TATTWAS. Η Ανθρώπινη Ψυχή. μισεί ή εκσπερματώνει. JESOD. Ο Οικείος. το Εσωτερικό Είναι. HOD. Αυτός που λατρεύει τα είδωλα. να απολαμβάνει μία καλή ζωή και να φθάσει στην αθανασία. Αυτός που εκσπερματώνει. ψεύδεται.BINAH. τα ζωώδη ένστικτα και τον μίσος. Αυτός που κάνει κακή χρήση του φυσικού του σώματος με τις περιττές καταχρήσεις των συγκινήσεων και της απόλαυσης με τα ολονύκτια πάρτι. ποτέ δεν θα μπορεί να έχει την κυριαρχία πέρα από το αστρικό σώμα του και θα ζήσει βυθισμένος σε έναν βαθύ ύπνο και με πολύ λίγη κατανόηση του εαυτού του. την λαγνεία . 17 . Ζωτικό Σώμα. TIPHERET. αυτός που δεν κρατάει την ενέργεια. Αυτός που μισεί δεν μπορεί να υπερνικήσει την κακή θέληση . Αυτός που δεν μπορεί να υπερνικήσει τα πάθη του. θα έχει πάντα ένα ασυντόνιστο σώμα στην εσωτερική οργάνωσή του και δεν θα μπορεί να διοχετεύσει προς την εσωτερική δομή του τις ενέργειες που παράγει και που μεταμορφώνει. θα έχει πάντα ένα Ζωτικό Σώμα εκφυλισμένο. τον φθόνο και την έντονη επιθυμία. επειδή αυτή δεν μπορεί να εκφραστεί και αυτό το πρόσωπο θα συνεχίσει τη ζωή του σαν ένας άκαρδος. Δεν θα μπορεί ούτε σ’αυτήν ούτε και στις μελλοντικές ζωές. αμαρτάνει ενάντια στο Άγιο Πνεύμα που είναι αγνότητα και ο δωρητής της ζωής. Αυτός που χύνει το σπέρμα του. GEBURAH. μισεί και έχει κακή θέληση. Το Άγιο Πνεύμα. Η Θεία Ψυχή. τα ζωώδη ένστικτα. MALKUTH. αποσύρεται από τη Θεία Ψυχή του και δεν μπορεί να αφυπνίσει τη συνείδηση. Αστρικό Σώμα. Αυτός που σκοτώνει τη ζωή σε οποιαδήποτε από τις εκφράσεις της. ή χύνει το σπέρμα του. Φυσικό Σώμα. κουρασμένο και που αρχικά δεν θα τον εξυπηρετήσει για να ενσαρκώσει την ενέργεια του AKASH. Εσωτερικός Νους.

οι κακές εργασίες θα τοποθετηθούν στην αριστερή πλευρά.Δ. επομένως. που στη σεξουαλική ενέργειά του έχει το στοιχείο Νερό. ευτυχία και εκτελώντας εκείνη την αποστολή στην οποία τίποτα δεν παραμένει στάσιμο. έχει το στοιχείο Φωτιά. έχοντας την σαφή πεποίθηση ότι το μόνο πράγμα που μας συνοδεύει πιο πέρα από τον τάφο. είναι οι πράξεις μας . Η Φωτιά καθίσταται παρούσα δείχνοντας μας ότι είναι παντού∙ και χρειάζεται μόνο την καύση για να παρουσιαστεί στην τρίτη διάσταση∙ αυτό δείχνει σε μας ότι το ανθρώπινο ον που φέρνει στη σάρκα του και στα οστά του το στοιχείο Γη. ποιος είναι το μέρος όπου θα συνεχίσουμε να καταλαμβάνουμε στο μέλλον. που στους πνεύμονές του φέρνει το στοιχείο Αέρα.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Τίποτα στη ζωή δεν είναι ήσυχο. και που στο αίμα του και στο νευρικό σύστημά. και εκείνη η Ζυγαριά θα μας πει ποια είναι η αποζημίωσή μας και. τα ρεύματα. Ο αέρας κινείται από την Ανατολή στη Δύση. Η κίνηση της Γης διαμορφώνεται αρμονικά με αυτήν του ήλιου∙ τα ύδατα κινούνται στις θάλασσες∙ τα μεγάλα κύματα χτυπούν τις παραλίες ψάχνοντας για την ελευθερία τους∙ οι ποταμοί. από το Βορρά στο Νότο φέρνοντας την έκφραση εκείνου του στοιχείου στα πάντα που έχουν Ζωή. πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα προκειμένου να βρει την τελική απελευθέρωσή του. γλιστρούν κάτω από τα μεγάλα ύψη φέρνοντας ζωή. στατικό∙ όλα κινούνται. Α. Οι καλές εργασίες θα τοποθετηθούν στη δεξιά πλευρά της Κοσμικής Ζυγαριάς. LAKHSMI 18 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful