ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 5

Στοχασμοί ενός ερευνητή 5

ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 5
ΑΠΟ Α.Δ. LAKHSMI
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Όλοι οι μεγάλοι Σοφοί της ανθρωπότητας έχουν διδάξει την σοφία του
Σύμπαντος μέσω παραβολών, συμβόλων, χρησιμοποιώντας την διάλεκτο
(αργκό) των αλχημιστών, την γλώσσα των πουλιών όπως την έλεγαν οι
Ίνκας∙ και στο παρόν έργο, ο Αξιοσέβαστος Δάσκαλος LAKHSMI δεν
ξεφεύγει από αυτό.
Είμαστε αυτόπτες μάρτυρες των πιο απίστευτων φρικαλεοτήτων, στο
τέλος αυτής της πέμπτης Φυλής-ρίζα του πλανήτη Γη και ενώπιον αυτού του
καταστρεπτικού πανοράματος, διαφαίνεται ένα ΦΩΣ ελπίδας, φερμένο από
τον αγαπημένο μας Δάσκαλο LAKHSMI, ο οποίος, όπως κάνει ο Μωυσής
χιλιάδες χρόνια, έχει αναλάβει να είναι ο σύνδεσμος, η γέφυρα ανάμεσα
στον γνωστικό λαό και στην Αξιοσέβαστη Λευκή Αδελφότητα για να μας
καθοδηγήσει σε μέρος ασφαλές στην έρημο της Μύησης προς την Γη της
Επαγγελίας.
Ο Δάσκαλος μας, μας δείχνει ότι η έξοδος είναι ήδη μια
πραγματικότητα για κάθε σοβαρό μαθητή του Χριστικού εσωτερισμού∙ ο
οποίος έχει κατανοήσει, αποδεχτεί και βιώνει το Μήνυμα του Ζώντος
Χριστού∙ σ’ αυτό τον μαθητή θα γίνει εύκολο, να σέβεται, να φροντίζει και
να αγαπά την Φύση, έτσι ώστε και αυτή να μπορέσει να τον δεχτεί στην
αγκαλιά της.
Κάθε άτομο που ασπάζεται αυτή τη θαυμάσια διδασκαλία, πρόκειται
να αισθάνεται κάθε φορά περισσότερο την ανάγκη να προχωρήσει ενωμένος
με τόπους φυσικούς του πλανήτη μας Γη.
Μπροστά σε ένα οδυνηρό πανόραμα για αυτή την ανθρωπότητα, που
κατά καραβάνια εισέρχεται στην άβυσσο, στον ορίζοντα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
διαφαίνεται ένας ΗΛΙΟΣ ενθαρρυντικός για όλους εκείνους τους άντρες και
γυναίκες με καλή θέληση, που αφιερώνονται να ζήσουν και να ενσαρκώσουν
το Μήνυμα της Απελευθέρωσης.
Η ανησυχία μας δεν πρέπει να είναι να σώσουμε το φυσικό μας σώμα,
αλλά να μη χάσουμε την Ψυχή μας∙ γι’ αυτό είναι σημαντικό το σύνολο των
εσωτεριστών γνωστικών μαθητών, να προσπαθήσει τα μέγιστα να
- 1-

η οποία γίνεται εξαιτίας της δηλητηρίασης της ατμόσφαιρας του Πλανήτη μας Γη που δημιουργείται από θύματα και θύτες. LAKHSMI για την αφύπνιση του Γνωστικού Λαού με τέτοια απλότητα και σαφήνεια σχετικά με την επικείμενη καταστροφή αυτής. οποιαδήποτε από αυτές σε μια στιγμή πλήρους λησμονιάς του εαυτού μας μπορεί να γίνει παρούσα και να παρανοήσουμε.Lakhsmi αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε από τις τρεις ομάδες που ο Αξιοσέβαστος Δάσκαλος έχει οδηγία να βοηθήσει. εάν είμαστε ειλικρινείς.Δ. Άπειρες ευχαριστίες Α. έτσι ώστε να έχει δικαίωμα να τους συνοδεύσει σε εκείνο τον σίγουρο τόπο της Εξόδου.Δ. και όχι εξαιτίας των πολέμων. επειδή. της Πέμπτης Άριας Φυλής μας. Ricardo Agesta 2 . θα ήθελα οι φίλοι μας αναγνώστες να αναλύσουν και να στοχαστούν πάνω στο περιεχόμενο των Τριών Μανιών. Επίσης.Α.

εκείνη τη Γνώση που ζει και πάλλεται στην καρδιά σαν την ζωντανή εκπροσώπηση. ενώ ατένιζα το πέρασμα των σύννεφων με άγνωστη κατεύθυνση.Δ. αντιμέτωπες με το θάνατο. Ήθελα να γνωρίσω το φαινόμενο που συνέβαινε ανάμεσα σε δυο ομάδες. είπα στον εαυτό μου: «Τι ωραία που θα ήταν αν εμείς σαν ανθρώπινα όντα. είναι ότι όλοι οι αδελφοί μου θα πάρουν τη μελέτη της ζωντανής Γνώσης σοβαρά. που για λόγους άγνωστους. Συνέβαινε σε μια περιοχή του βασανισμένου μας Πλανήτη∙ φτάνοντας εκεί ήταν μεγάλη η έκπληξή μου. για να φέρουμε Αγάπη. ηλιόλουστη ημέρα. έχω αποφασίσει να αποσαφηνίσω σ’ εσάς αυτή την δύσκολη και σ’ εμένα πολύ οδυνηρή ανέκδοτη ιστορία. μόνο που η διδασκαλία του εκτείνεται σε όλες τις εποχές για να διατηρήσει την παρουσία του υπολανθάνουσα στη Ζωή. ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι από ένα παρών. Το μόνο που ζωηρεύει σ’εμένα το ενδιαφέρον. θα μπορούσαμε να ξεγλιστρήσουμε στη Ζωή μέσα σε μια ανωνυμία. για να έρθει σε αυτό τον κόσμο των μορφών για να παρακινήσει τις ουσίες που βρίσκονται διασκορπισμένες στη Φύση και στα ανθρώπινα όντα. έπρεπε να προχωρήσω κάνοντας μια διαδρομή. που υπερασπίζονται ιδανικά που στερούνται χριστιανικών βάσεων. γνωρίζοντας ότι αυτή η συντονισμένη κίνηση υπάκουε σε θεϊκά σχέδια και τη μικρή σημασία που δίνουμε σε αυτούς τους ανώνυμους ταξιδιώτες που είναι ορατοί από όλους και που πολύ περισσότερο κανείς δεν γνωρίζει την πολύτιμη αποστολή που εκπληρώνουν στη Ζωή. Σοφία. όπου για λόγους ήδη γνωστούς σε πολλούς και άγνωστους σε άλλους. του ΖΩΝΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ∙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΤΗΣ Ζωής που εξήλθε από το Άπειρο. καθότι είναι επιφορτισμένοι να μεταφέρουν τις βροχές όπου υπάρχει ξηρασία έτσι ώστε να συντηρείται η Ζωή. Ειρήνη και Αρμονία σε τόσα πολλά πλάσματα. Είναι αναγκαίο να καταλάβουμε ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν είναι ποτέ ιστορικός (δεν είναι μόνο ιστορία). .3- .Στοχασμοί ενός ερευνητή 5 Α. δεν γνωρίζουν τις αιτίες για τις οποίες υποφέρουν». LAKSHMI Γράφω αυτή την ιστορία σαν απόρροια τόσων πολλών ιστοριών που έχω να αφηγηθώ στους Γνωστικούς μου αδελφούς και που αποτελούν μέρος της περιόδου εκπαίδευσης που έπρεπε να κάνω σ’ αυτό το μακρύ μονοπάτι της Ζωής. Μια καλοκαιρινή. κατανοώντας τις διάφορες πλευρές της Ζωής∙ και είναι έτσι που σήμερα.

Lakhsmi καθότι σκέφτηκα ότι θα συναντούσα δυο εχθρικούς στρατούς. Στιγμές σπαραξικάρδιες. γυναικών. αλλά ήταν ακόμα ζωντανοί. όμως το σώμα είναι 4 . από ένα φυσικό ένστικτο. όμως δεν είναι εύκολο για μένα να εξηγήσω σε μερικές γραμμές. Ήθελα να δω τους ανθρώπους που ετοιμάζονταν για τη μάχη. αλλά δεν ήταν έτσι∙ εκείνο που μπόρεσα να παρατηρήσω ήταν κάτι που άξιζε μια πραγματική ανάλυση και στοχασμό. ηλικιωμένων και ανυπεράσπιστων που ήταν παρόντες και που γνώριζαν. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. ότι εκείνη την ημέρα. ζώο ή φυτό. έρχεται στη μνήμη μου κάτι το οποίο έχει υπερβολική υπερβατικότητα: «Όταν η Ψυχή ή το Εγώ (αποκάλεσε το όπως θέλεις). δημιουργούσαν μαύρα σύννεφα καταιγίδας τα οποία ανακατεύονταν με τα κόκκινα σύννεφα των αντιπάλων τους. κατανοεί ότι η καταδίκη του η το τέλος του έχει έρθει.Α. ήδη ξέρουν αυτό που πρόκειται να τους συμβεί. Είδα κάποια αιματοβαμμένα σύννεφα που αιωρούνταν πάνω από την πεδιάδα όπου θα λάμβανε χώρα η μάχη∙ σε εκείνα τα σύννεφα σχηματίζονταν φυσαλίδες μεγέθους μπάλας καλαθοσφαίρισης∙ αυτές οι φυσαλίδες παρήγαγαν ήχους που ξεκούφαιναν τα αυτιά μου και συνεπώς τα αυτιά των συγκρουόμενων στρατευμάτων. σε αυτές τις στιγμές κατά τις οποίες γράφω την ιστορία μου. επάνω τους θα έπεφτε ο θάνατος. Βλέποντας αυτό είπα στον εαυτό μου: «Γιατί αυτά τα πρόσωπα πριν πέσουν νεκρά. πολύ λιγότερο. ζώου ή φυτού. δημιουργώντας έτσι μια γενική απελπισία. για να μπορέσουν να περάσουν εκείνη την φρικτή στιγμή κατά την οποία έβλεπαν τους εαυτούς τους νεκρούς. πριν πέσουν από τις σφαίρες ξεσκίζονταν και οι κραυγές του τρόμου που εξέπεμπαν.Δ. δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο αυτό το φαινόμενο στο εσωτερικό μέρος. τη συναισθηματική και ψυχική επίδραση που είχε κάθε ένα από αυτά τα πλάσματα. αυτές οι ψυχές ήδη γνώριζαν ότι έπρεπε να πεθάνουν και αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα είχαν ανάγκη αυτή η καταδίκη να εκτελεστεί το συντομότερο δυνατό. Αγαπητέ αναγνώστη. και ήταν σαν να μπορούσα να παρατηρήσω ότι η κυτταρική ζωή κάθε ατόμου. να μπορέσω να εξηγήσω την κατάπληξη και τον τρόμο των παιδιών. ήδη εκείνη η ευφυΐα της κυτταρικής Ζωής το ξέρει.». Οι σάρκες των σωμάτων αυτών των ανυπεράσπιστων ανθρώπων. έχει μια αλληλοεπικοινωνία με την Ζωή που στηρίζει όλη την Φύση και πριν να πεθάνει ένα άτομο. φρικτές ήταν για μένα εκείνες κατά τις οποίες.

3. -Η ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. δεν θα έρχονταν παρά για να εκτελέσουν περισσότερη βαρβαρότητα. 1. την δύναμη από τις «Τρεις Μανίες» που τρελαίνει τα άτομα τα οποία εκτελούν το έγκλημα και το κακό. επάνω στον θύτη θα πέσει η εκδίκηση του θύματος∙ και ήταν έτσι πως εγώ μπόρεσα να παρατηρήσω με τα μάτια μου και τις έκπληκτες αισθήσεις μου. -Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ. τον τρόπο με τον οποίο εκτελείτο ένας πόλεμος που δεν είχε λόγο να υπάρχει. ωθώντας άλλους στην καταστροφή και το μαύρο σύννεφο των θυμάτων προχωρώντας. ότι είναι ανώτεροι∙ ποδοπατώντας έτσι το αίμα των θυμάτων τους και ενσαρκώνοντας συνεπώς τις κακίες τους Αγαπητέ αναγνώστη. δεν είναι ένα δαιμόνιο. εισβάλλοντας σε άλλους με μνησικακία και εκδίκηση∙ και οι ψυχές αυτών των θυμάτων..∙ είναι μια δύναμη η οποία έχει ενσαρκωθεί σε ένα σώμα ανθρώπινο και η οποία εκφορτίζει επάνω σ’ ένα αθώο θύμα. δεν είναι ένα πρόσωπο. να γνωρίζεις. είναι κάτι περισσότερο…. «λέγεται για να δείξει. παίρνοντας εκ νέου ένα φυσικό σώμα. πρέπει να γνωρίζεις ότι όποιος σκοτώνει για εκδίκηση. «λέγεται ότι εξαργυρώνει παλιά χρέη».5- . Παιδιά. καταδικασμένες να μην έχουν επιστροφή για τρία πράγματα που θέλω αγαπητέ αναγνώστη. περνούν από το νου του όλες οι στιγμές κατά τις οποίες θα μπορούσε να είχε κάνει μια αλλαγή στη ζωή του. όπου δυο λαοί αντιμετωπίζοντας ο ένας τον άλλο. αλλά όλη η ασκήμια αυτού που ήταν η αμαρτία του»……. στο τέλος της Φυλής. δεν θα είχε ένα τρόπο να φθάσει σε ένα τέλος και επίσης δεν θα . δηλητηρίαζαν την ατμόσφαιρα του Πλανήτη μας∙ το κόκκινο των θυτών προχωρώντας στον ουρανό. όμως στην αιωνιότητα είναι χρόνος. 2. πλήρεις φόβου και τρόμου. Είναι έτσι που ο δήμιος που εκτελεί αυτό τον θάνατο.Στοχασμοί ενός ερευνητή 5 ακόμα ζωντανό. -Η ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. καθότι σε εκείνη την στιγμή δεν του επιτίθεται ο θάνατος. δεν καταλαβαίνουν και που γι’ αυτά ο τρόμος είναι πιο μεγάλος και όλο αυτό μετατρέπεται σε στιγμές σπαραξικάρδιες. Αυτά τα θύματα της βαρβαρότητας. λαμβάνει την «ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ» και εν μέσω του τρόμου του θανάτου και του τριγμού των οδόντων. όλες οι περιστάσεις δίνονται έτσι ώστε να ενταθούν οι πόλεμοι και η καταστροφή. Είναι στιγμές που με τη χρονολογία (υπολογισμό του χρόνου) του χρόνου θα ήταν κλάσματα δευτερολέπτου. «λέγεται των ιδανικών». Επειδή αυτή η ατμόσφαιρα που αφήνουν τα θύματα. Επειδή. πλασματάκια που λόγω της ηλικίας τους.

». αισθάνομαι ορφανή. οι ψυχές τους. γυναικών. δεν θα είχαν κριθεί για να πεθάνουν με αυτό τον τρόπο».» Ρώτησα με δυνατή φωνή στο έρημο πεδίο του πολέμου ο οποίος ελάμβανε χώρα.» και μια φωνή η οποία ξεκούφανε τα αυτιά μου.Α. εγώ ρώτησα τον εαυτό μου: «τι είδος στοιχείων είναι αυτά. εκσφενδόνιζε κάποια υπανθρώπινα πλάσματα που είχαν πόδια κατσίκας. μου είπε: «Έχουν πολλά να γίνουν ακόμα». Βλέποντας αυτό. με κυνόδοντες που προεξείχαν από τα σαγόνια τους που περισσότερο έμοιαζαν με αγριόχοιρο που ορμά για μέρη όπου υπήρχαν περισσότεροι πόλεμοι. τους κάμπους και τις πόλεις. ήρθε στην παρουσία μου κάτι πιο συγκινητικό∙ «Η Φύση δημιουργώντας κάποιες αντιδράσεις υπερβολικά τρομακτικές. χέρια μανδρίλων (είδος πιθήκων). ανθρώπινες φιγούρες φριχτής παρουσίας. τα χέρια γρατζουνισμένα. είναι πολύ η κακομεταχείριση που έχω δεχτεί και σαν παιδί. σαν τιμωρία εκείνων που δεν επιθυμούν να μετανοήσουν έγκαιρα»∙ και εγώ γεμάτος με φόβο. μου είπε: «Αυτά είναι εκείνα που θα πιουν το αίμα των θυμάτων και που θα συνεχίσουν να εκτελούν το κακό. Μου είπε: «Σαν μεγάλη γυναίκα. (ηλικιωμένη) είναι πολλά αυτά που έχω διδάξει στα παιδιά μου∙ σαν ενήλικη γυναίκα. Εγώ την ρώτησα: «Τι σφάλμα έχουν τα παιδιά. και εγώ της απάντησα: «Θέλω να μάθω και να γνωρίσω ποια είναι εκείνα τα παράξενα πλάσματα με τέτοια φριχτή παρουσία που βλέπω στο πεδίο της μάχης:». εάν είσαι η Μητέρα Φύση. με σκισμένα ρούχα. όχι». και μου παρουσιάστηκε ένα κορίτσι περίπου δώδεκα χρονών. οι ηλικιωμένοι και οι γυναίκες για όλο αυτό που συμβαίνει.» και το κορίτσι μου είπε: «Εάν δεν ήταν ένοχοι δεν θα ήταν εδώ. με πολύ πόνο στο παρουσιαστικό της και μου είπε: «Τι κάνετε εσείς εδώ. Αφού είχα αφηγηθεί αυτό το γεγονός.». ηλικιωμένων και παιδιών που πέφτουν στον πόλεμο∙ αυτά τα στοιχειά δαιμόνια θα καταπιούν το αίμα κάθε αμαρτωλού και τούτα θα τα καταβροχθίσει η φωτιά του Πλανήτη έτσι ώστε να καθαριστεί».» και δείχνοντας μου τον κόσμο. και το κορίτσι μου απάντησε: «Είναι τα στοιχεία που θα παραχορτάσουν με το αίμα των ανδρών. επειδή εκείνος ο οποίος 6 .» ήταν η ερώτηση μου και σ’ αυτό αυτή μου απάντησε: «Τα σώματα τους.Δ. συνέχισα να αναρωτιέμαι: «Αυτό αξίζει μια πιο βαθιά εξήγηση. τους ανθρώπους. εν μέσω αυτού του τόσο έρημου δράματος. Ρώτησα ξανά: «Πότε θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος.Lakhsmi μπορούσε να καθαρίσει την αύρα του Πλανήτη αν θα επέστρεφαν όλα τα πλάσματα που εξαφανίστηκαν από αυτή την βαρβαρότητα. Την ρώτησα: «Γιατί περιφέρεσαι έτσι. «Μπορεί να μην είναι τα παιδιά αθώα. ποιος πρόκειται να μου τη δώσει. ναι.

Σ’ αυτά της είπα: «Τι σφάλμα έχω εγώ για την έλλειψη προετοιμασίας αυτού του Λαού. μπορείς να ζήσεις σ’ εκείνο τον ασφαλή τόπο. Και αυτή μου απάντησε: «Η Ζωή δεν υποφέρει για τα σφάλματα της. λάμπει για έξι χιλιάδες. Μου είπε: «Ναι υπάρχει ένας τόπος ασφαλής. η Ζωή υποφέρει για τα σφάλματα εκείνων που εκπροσωπεί.7- . πες μου πού. LAKSHMI . Και εγώ της είπα: «Με ποιο τρόπο θα προετοιμαστώ περισσότερο.». Εσύ είσαι η Ζωή και είσαι μέρος αυτής».» και μου είπε: «Αυτό ήδη εκπληρώνεται. να με φροντίσει και να με σεβαστεί. εντούτοις ο ήλιος λάμπει περισσότερο από ότι αυτά και είναι ένας. «Κοίταξε εκεί». εάν εσύ πιστεύεις σε αυτό που σου έχω διηγηθεί». Μπορούσα να παρατηρήσω ανθόσπαρτους κάμπους. Μόνο χρειάζεσαι: *Να βοηθάς εκείνους που σταμάτησαν να είναι «ΝΕΚΡΟΙ» *Να βοηθάς εκείνους που πρόκειται να ενωθούν με τον «ΘΕΟ» *Να βοηθάς εκείνους που «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ» Με αυτούς τους δέκα χιλιάδες. Η ΦΥΣΗ Α.Δ. ύστερα μου είπε: «Πηγαίνω……». σου δείχνω αυτό που θα μείνει μετά από αυτά τα πράγματα». όμως χρειάζεται να προετοιμαστείς πολύ για να μπορέσεις να κατοικήσεις σ’ αυτόν».» και αυτή μου είπε: «Θυμήσου ότι είσαι ένας Λαός και ότι εάν αυτός ο Λαός προετοιμαστεί. λάμπει για τρεις χιλιάδες και κάθε άτομο που απελευθερώνεται. Την ρώτησα: «Έχω κάποια ημερομηνία κατά την οποία θα εκπληρωθεί όλο αυτό. με έχει κακομεταχειριστεί και με έχει εγκαταλείψει». καλλιεργημένους με κάθε είδους φρέσκιας τροφής∙ στο μέσο αυτών των κάμπων υπήρχαν μικρές κατοικίες με άτομα που δούλευαν την γη. Κάθε άτομο που εγείρεται ανάμεσα από τους νεκρούς. εσύ δεν θα μπορέσεις να ταξιδέψεις εκεί». λάμπει για χίλια∙ κάθε άτομο που ενσαρκώνει τον ΘΕΟ.».» και μου είπε: «Στο στερέωμα υπάρχουν χιλιάδες αστέρια. εσύ θα είσαι προετοιμασμένος∙ εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν προετοιμαστούν. Μπορούσα να δω ένα τοπίο ζοφερό και έρημο και μου είπε: «Έτσι θα μείνει όλο εκείνο που είναι σήμερα∙ οι μεγάλες πόλεις όπου έχει το βασίλειο του ο δαίμονας». που μόνο θα ζήσει από τους καρπούς που έχει φυτέψει και δίνοντας καρπούς στον Δημιουργό».Στοχασμοί ενός ερευνητή 5 έπρεπε να με ακολουθήσει. Της είπα: «Η Ανθρωπότητα δεν δέχεται το Μήνυμα∙ τι να κάνω. Μετά μου είπε: «Κοίταξε. Εκεί θα κατοικήσει αυτός ο Λαός που δεν έχει κάνει βασίλεια επί της γης. Την ρώτησα: «Εάν υπάρχει ένας τόπος ασφαλής για να μπορέσει να ζήσει κανείς.

Δ.Lakhsmi 8 .Α.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful