Σίγουρα όλοι θα έχετε ακούσει για τον λεγόμενο «μαγικό

κύκλο» που δημιουργείται πριν από οποιαδήποτε μαγική
εργασία ή τελετή. Ο μαγικός κύκλος δεν είναι τίποτε άλλο
παρά ο εξαγνισμός, καθαγιασμός και «σφράγισμα» ενός
χώρου ώστε να είναι κατάλληλος για την εργασία αλλά και
για να μπορέσει να παρέχει προστασία στον εξασκών από
ανεπιθύμητες παρουσίες που ίσως να εμφανιστούν κατά την
διάρκεια της εργασίας.
Η δημιουργία του είναι υποχρεωτική ακόμα κι αν πρόκειται
να εκτελέσουμε μια απλή γητειά. Σε μεγάλες τελετές, η
δημιουργία του δεν είναι μονάχα υποχρεωτική αλλά και
απαραίτητη για την ασφάλεια όλων τον συμμετεχόντων.
Λόγω όμως του ότι η κάθε εργασία διαφέρει από την άλλη
και οι απαιτήσεις είναι επίσης διαφορετικές, έτσι και η
δημιουργία του κύκλου διαφέρει ώστε να αρμόζει στην
εκάστοτε περίπτωση. Για να μιλήσουμε πιο απλά, είναι
λογικό πως όσο πιο απαιτητική είναι η εργασία, τόσο πιο
πολύπλοκη και η δημιουργία του κύκλου, καθώς και το
αντίθετο.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από κάποια βασικά πράγματα που
πρέπει να γνωρίζουμε για τον μαγικό κύκλο:
1ον – Η διάμετρος του κύκλου πρέπει να είναι τέτοια ώστε ο
εξασκών/εξασκούντες να μπορούν να κινηθούν άνετα μέσα σε αυτόν. Όταν
πρόκειται για ένα μονάχα άτομο ή 2 άτομα, μια καλή και άνετη διάμετρος
είναι αυτή του 1½ μέτρου, η οποία όμως μπορεί να είναι και
λιγότερη όταν η εργασία δεν απαιτεί την κίνηση μέσα στον
κύκλο. Όταν πρόκειται για 3 άτομα και άνω, βρίσκουμε την
ιδανική διάμετρο του κύκλου ως εξής: όλα τα άτομα
πιάνονται χέρι-χέρι σχηματίζοντας κύκλο. Όπως είναι
πιασμένοι χέρι-χέρι, ανοίγουν τον κύκλο πισωπατώντας
μέχρις ότου ολονών τα χέρια να είναι απόλυτα τεντωμένα.
Όταν συμβεί αυτό, τα άτομα αφήνουν τα χέρια τους και
κάνουν άλλο ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω. Έτσι,
δημιουργείται ένας κύκλος με την ιδανική διάμετρο
ανάλογη με τον αριθμό των εξασκούντων.
Οι διαστάσεις που αναφέρονται εδώ, είναι φυσικά
ενδεικτικές. Εάν το θεωρείτε απαραίτητο, μπορείτε να
μεγαλώσετε ή να μικρύνετε την διάμετρο του κύκλου
ανάλογα.
2ον – Προτού ξεκινήσει η δημιουργία του μαγικού κύκλου, καλό θα ήταν
για δική σας διευκόλυνση να χαράξετε τα όριά του (την
περίμετρο). Για αυτό, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ο πλέον
γνωστός και ευρέως χρησιμοποιούμενος είναι με κιμωλία.

ανεύθυνων και με παντελή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Είδατε εσείς ποτέ παπά σε εκκλησία να λέει «συγνώμη. Αυτά όμως θα τα δούμε και παρακάτω. για μένα αυτό είναι κάτι το ανεπίτρεπτο! Ο κύκλος δεν είναι ένα κουτάκι που ανοιγοκλείνει για το γούστο μας εν ώρα εργασίας! ’παξ και σφραγιστεί ο κύκλος. μου ακούγονται γελοία και πράξεις εξασκούντων άκρως αφηρημένων. χρησιμοποιούν έναν πολύ πρακτικό τρόπο με τον οποίο έτσι δεν χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνουν για να βρουν την διάμετρό του: απλά αγοράζουν ένα κυκλικό χαλάκι με τις διαστάσεις που θέλουν ή ετοιμάζουν ένα κυκλικό ύφασμα το οποίο κάθε φορά απλά το απλώνουν στο πάτωμα και όταν τελειώσουν το διπλώνουν και το φυλάσσουν μαζί με τα άλλα σύνεργά τους. χέρι).’λλοι τρόποι είναι με σκοινί ή με αλάτι και όταν βρισκόσαστε στην ύπαιθρο. μιας και το ύφασμα αυτό μπορεί πλυθεί με θαλασσινό νερό καθώς και να κεντηθεί ή να ζωγραφιστεί με σύμβολα προστασίας. ξέχασα το βιβλίο μου» ή «συγνώμη. χαράζοντας με ένα ξύλο το χώμα σχηματίζοντας κύκλο. Μερικοί εξασκούντες. 4ον – Ο κύκλος δημιουργείται ΠΑΝΤΑ με δεξιόστροφη φορά ξεκινώντας από την Ανατολή. Αυτός ο τρόπος εκτός από πολύ πρακτικός είναι και ιδιαίτερα ωφέλιμος. Σίγουρα όχι! Όλα αυτά τα φροντίζουμε πριν ξεκινήσουμε την εργασία μας. πρέπει να πάω τουαλέτα» κατά την διάρκεια μυστηρίου. Ως παραδοσιακή εξασκών. 3ον – Συχνά θα διαβάσετε σε βιβλία για το πώς να μπαίνετε και να βγαίνετε από τον μαγικό κύκλο κατά την διάρκεια της εργασίας (να τον ανοιγοκλείνετε δηλαδή). Δημιουργείται αλλά και ανοίγει με εσάς ΜΕΣΑ από τον κύκλο και όχι έξω από αυτόν! Δηλαδή γύρω σας. Ο κύκλος λοιπόν ΔΕΝ ανοίγει κατά την διάρκεια της εργασίας! Σφραγίζεται στην αρχή και ανοίγεται όταν ολοκληρωθεί ο σκοπός. 5ον – Ο κύκλος παραβιάζεται εάν περάσετε από πάνω του ή απλά βγάλετε το κάποιο μέλος του σώματός σας έξω από αυτόν (πόδι. ξεκινώντας πάλι από την Ανατολή. παρά μόνο όταν ολοκληρωθεί η εργασία! Αυτά που αναφέρονται περί «αν έχετε την ανάγκη να πάτε τουαλέτα» ή «ξεχάσατε κάτι έξω από τον κύκλο» ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. απαγορεύεται να ξανανοίξει. Σε αυτήν την περίπτωση θεωρείται ότι παύει να υφίσταται και πρέπει να ξαναδημιουργηθεί από την αρχή! 6ον – Ο κύκλος άπαξ και δημιουργηθεί είναι χώρος ιερός και οφείλετε να συμπεριφέρεστε ανάλογα μέσα σε αυτόν! . και ανοίγει με αριστερόστροφη φορά.

Χαλάρωσε και συγκέντρωσε θετική ενέργεια στο ενεργειακό σου κέντρο (βλ. κάνε το με ένα καθαρό λευκό πανάκι βρεγμένο με αλατόνερο. πρώτα μάζεψε το αλάτι και μετά εάν πρέπει να σβήσεις την κιμωλία. Πρώτα σχημάτισε τον κύκλο με την κιμωλία και στην συνέχεια στο μέσον του σχημάτισε μια όρθια πεντάλφα με το πάνω της άκρο να δείχνει Ανατολή. Το αλάτι που μάζεψες σκόρπισέ το στον άνεμο. Π. ξεκινώντας από την Ανατολή και κινούμενοι δεξιόστροφα. Απλός κύκλος 2 – Η Πεντάλφα Ένας επίσης απλούστατος κύκλος που δεν απαιτεί παρά λευκή κιμωλία και αλάτι.χ. Μετά βάλε λίγο αλάτι σε κάθε μια από της γωνίες της και ο κύκλος είναι έτοιμος. Ας δούμε λοιπόν μερικούς τρόπους δημιουργίας κύκλου για τις πλέον απλές εργασίες: Απλός Κύκλος 1 – Ο Κύκλος ’λατος Ο πλέον απλός μαγικός κύκλος είναι αυτός που δημιουργείται με αλάτι ή αλατόνερο. ανάλογα με την εργασία δημιουργείται και ο κύκλος. Το αλάτι το σκορπίζεις στον άνεμο. ξεκινώντας από την Ανατολή και κινούμενος αριστερόστροφα. δεν χρειάζεται για απλές εργασίες (γητειές συνήθως) να δημιουργείται περίπλοκος κύκλος. Όταν πρόκειται για αλατόνερο. μάζεψε με τις χούφτες σας το αλάτι ξεκινώντας από την Ανατολή και κινούμενος αριστερόστροφα. Απλός Κύκλος 3 – Ο Κύκλος του Φωτός Κάθισε σε θέση διαλογισμού κοιτώντας Ανατολικά. πρώτα την πεντάλφα και μετά τον κύκλο. Για να ανοίξεις τον κύκλο. όταν πρόκειται για αλάτι. Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται! Απλά σχημάτισε έναν κύκλο γύρω σου με αλάτι ή αλατόνερο. οραματίσου το να απορροφάται από την Μητέρα Γη. σχετικό κείμενο). Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο! Για να ανοίξεις τον κύκλο..Πρακτική Δημιουργία Μαγικών Κύκλων Όπως προ ανέφερα. Όταν θεωρήσεις πως .

Ο κύκλος σφραγίστηκε. Χαλάρωσε και συγκεντρώσου στον σκοπό της εργασίας σου. Εισέπνευσε βαθιά οραματιζόμενος ενέργεια να κατεβαίνει από την αχτίδα σε σένα. το να δημιουργηθεί ένας κύκλος για τις βασικές μαγικές εργασίες. Οριοθέτησε τα όρια του κύκλου και κάθισε στο κέντρο σε θέση διαλογισμού. Όταν ολοκληρώσεις την εργασία σου. απελευθέρωσε αυτήν την ενέργεια με μορφή εξαγνιστικού λαμπερού χρυσού φωτός (ή λευκού ή γαλάζιου). Ας δούμε όμως τώρα την δημιουργία βασικού μαγικού κύκλου για λίγο πιο απαιτητικές εργασίες (προχωρημένες γητειές και απλές τελετές). νερό. να διαπερνά την σπονδυλική στήλη και να συγκεντρώνεται στο σημείο ακριβώς κάτω από τον αφαλό. να κατεβαίνει στην κορυφή του κεφαλιού σου και να διαπερνά όλη την σπονδυλική στήλη. Έτσι. οραματιζόμενος μια χρυσή φωτεινή αχτίδα να έρχεται από τον ήλιο (ή ασημένια από την σελήνη). Πίσω από το κερί τοποθέτησε το λιβάνι και μπροστά του το στιλέτο (αν χρησιμοποιείς). μπροστά από τα εργαλεία σου. οραματίσου την ενεργειακή σφαίρα να απορροφάται πίσω στο ενεργειακό σου κέντρο ή να απορροφάται από την Μητέρα Γη. Όταν αισθανθείς έτοιμος. και κείμενο περί εργαλείων) Προετοίμασε το ιερό σου τοποθετώντας το κερί Ανατολικά. (βλ. σχηματίζεται ένας ισοσκελής σταυρός με το κερί στο κέντρο. Όπως βλέπουμε λοιπόν. λιβάνι. Βασικός Μαγικός Κύκλος – Η Τριπλή Ευλογία Χρειαζούμενα: 2 μπολ μικρού μεγέθους (οτιδήποτε εκτός από μέταλλο ή πλαστικό – προτείνεται ο πηλός). Δεξιά και αριστερά του τοποθέτησε τα 2 μπολ όπου το ένα θα περιέχει το νερό και το άλλο το αλάτι. Οραματίσου αυτήν την λαμπερή ενέργεια να πηγάζει από το ενεργειακό σου κέντρο και να κατευθύνεται δημιουργώντας μια εξαγνιστική και προστατευτική σφαίρα ενέργειας γύρω σου. στάσου όρθιος και κατευθύνσου . το κερί του ιερού και προαιρετικά το τελετουργικό στιλέτο. για να ανοίξεις τον κύκλο. θαλασσινό αλάτι. είναι κάτι το πολύ απλό και εύκολο. Συγκέντρωσε ενέργεια στο ενεργειακό σου κέντρο.είσαι έτοιμος.

Σας αφαιρώ οτιδήποτε βλαβερό και με την δύναμη του Φωτός σας εξαγνίζω» Κράτα το μπολ με το αλατόνερο στο αριστερό σου χέρι και πήγαινε πάλι στο ανατολικό άκρο του κύκλου. Κινούμενος δεξιόστροφα. Περπάτα δεξιόστροφα πάνω από τα όρια του κύκλου. Κράτησε το λιβάνι πάνω από τα όρια του κύκλου και κινήσου δεξιόστροφα λέγοντας: «Τρίτη από τις Τρεις με Αέρα και Φωτιά. Επέστρεψε στο κέντρο του κύκλου μπροστά από τα εργαλεία σου. Επέστρεψε στο κέντρο του κύκλου μπροστά από τα εργαλεία σου. ψιχάλισε με το δεξί σου χέρι το αλατόνερο πάνω από τα όρια του κύκλου λέγοντας: «Δεύτερη από τις Τρείς με Νερό και Γη. Κράτησε το δοχείο του λιβανιού στο δεξί σου χέρι και πήγαινε πάλι στο ανατολικό άκρο του κύκλου.προς τα όρια του κύκλου στην Ανατολική πλευρά. ασημένια ή γαλάζια). με Ψυχή και Πνεύμα» Ολοκλήρωσε τον κύκλο φτάνοντας στο ανατολικό σημείο από το οποίο είχες ξεκινήσει. Ρίξε το αλάτι στο νερό και ανακάτεψέ το με τον δεξιό σου δείκτη (ή το στιλέτο) κατευθύνοντας σε αυτό και πάλι την ενεργειακή αχτίδα λέγοντας: «Νερό και Γη ευλογίες σε σας. Ο ιερέας που κυβερνά τα έργα της Φωτιάς. Κρατώντας το δεξί σου χέρι τεντωμένο μπροστά πάνω από τα όρια του κύκλου (ή κρατώντας το στιλέτο) κατεύθυνε την συγκεντρωμένη ενέργεια που βρίσκεται στο ενεργειακό σου κέντρο στο χέρι σου και από εκεί στο έδαφος πάνω στα όρια του κύκλου. Φέρε μια βόλτα το λιβάνι γύρω σου (δεξιόστροφα) πριν το ακουμπήσεις στην θέση του και ο κύκλος έχει σφραγιστεί. ’νοιγμα του Βασικού Κύκλου Όταν ολοκληρώσεις την όποια εργασία σου. ’ναψε το λιβάνι με την φλόγα του κεριού. πρέπει πρώτα να ραντίσει με το εξαγνιστικό νερό της θορυβώδης θάλασσας» Ολοκλήρωσε φτάνοντας πάλι στο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. στάσου στο κέντρο του κύκλου με τα χέρια ανοιχτά στο πλάι και ελαφρά . θα δεις την ιερή ασχημάτιστη φλόγα που διαπερνά τα βάθη του Σύμπαντος» Ολοκλήρωσε φτάνοντας στο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. Επέστρεψε μπροστά από τα εργαλεία σου. Και όταν όλα τα Στοιχειά εξορκίζονται. Οραματίσου την ως μια ενεργειακή αχτίδα φωτός (χρυσή. κατευθύνοντας την αχτίδα σε αυτόν και λέγοντας: «Πρώτη από τις Τρεις.

καθώς και ένα σεβαστό ενεργειακό πεδίο. Απελευθερώνω και εκείνα που παγιδεύτηκαν κατά την τελετουργία. Ο κύκλος άνοιξε αλλά δεν έσπασε» Πρόσθεσε και μια ξεχωριστή ευχαριστία στις Θεότητες αν επικαλέστηκες για την δημιουργία του κύκλου λέγοντας: «[ονόματα των Θεοτήτων που επικαλέστηκαν] σας ευχαριστώ για την λαμπερή και Θεία παρουσία σας σήμερα εδώ. Είναι όμως ιδανικός για πολύπλοκες γητειές καθώς και για τελετές κατά τις οποίες επικαλούνται ΜΟΝΟκαλόβουλες οντότητες. φύγετε αν πρέπει. Αναφέρω εδώ μερικές: Η Γέφυρα των Κόσμων Κύκλος ιερός σφραγίστηκε Όριο μεταξύ του Κόσμου του Ανθρώπου και το Βασίλειο των Κραταιών Πνευμάτων . Επιστρέψτε στον κόσμο σας και είθε να υπάρχει ειρήνη μεταξύ μας. μα είθε να είναι με αγάπη και ειρήνη. Δεν μπορεί όμως να κρατήσει έξω κακόβουλες οντότητες ανώτερων και ανώτατων ιεραρχιών. Για κάτι τέτοιο απαιτούνται πιο πολύπλοκες μέθοδοι δημιουργίας μαγικού κύκλου. Παρέχει καλή προστασία από κακόβουλες οντότητες κατώτατης. Ο κύκλος άνοιξε. ΔΕΝ είναι κατάλληλος για εργασίες ιδιαίτερα απαιτητικές και σίγουρα ΔΕΝ ενδείκνυται για εργασίες που απαιτούν την επίκληση ισχυρών πνευμάτων (ανώτερης και ανώτατης ιεραρχίας). για της ευλογίες σας και την πολύτιμη βοήθειά σας. Συγκεντρώσου λίγο σε όλα όσα επικαλέστηκες όταν τον δημιουργούσες και πες: «Απελευθερώνω τώρα όλα τα πνεύματα που επικαλέστηκα για την δημιουργία αυτού του κύκλου και τα ευχαριστώ για την βοήθειά τους.προς τα πάνω. Μείνετε αν το επιθυμείτε. αλλά δεν έσπασε» Ο βασικός μαγικός κύκλος που αναφέρεται εδώ. συνηθίζεται να λέγεται κάποια επωδή που να αρμόζει στην εργασία για την οποία δημιουργήθηκε ο κύκλος. κατώτερης και -ανάλογα με την δύναμη του εξασκών.μέσης ιεραρχίας. Επωδές Αμέσως μετά την δημιουργία του βασικού μαγικού κύκλου.

Σημείο τέλειας αγάπης και εμπιστοσύνης. που η ώρα σας είναι το σκοτάδι μου μεσονυχτιού. Προσφέρετε την Γνώση σας που χρειάζεται για την Μαγεία Σας επικαλούμαι να με συντροφεύετε σήμερα» Στάσου στο Νότιο άκρο του κύκλου και πες: «’ρχοντες και Αρχόντισσες του Πύργου του Νότου. παρευρεθείτε μαζί μου! Από σπηλιές και έρημους. ασφαλή από κατάρες και εκρήξεις. Επίκληση των 4 Στοιχείων Στάσου στο Ανατολικό άκρο του κύκλου και πες: «’ρχοντες και Αρχόντισσες του Πύργου της Ανατολής η ώρα σας είναι η χλωμό και ροδαλό χρώμα της αυγής. Νερό και Γη. και το πολύχρωμο Καλοκαίρι Προσφέρετε την Δύναμη και την Θέλησή σας που χρειάζεται για την Μαγεία Σας επικαλούμαι να με συντροφεύετε σήμερα» Στάσου στο Δυτικό άκρο του κύκλου και πες: «’ρχοντες και Αρχόντισσες του Πύργου της Δύσης. Στοιχεία της Αστρικής Γέννησης σας καλώ να παρευρεθείτε μαζί μου σε κύκλο θετικά δημιουργημένο. διαφυλάττει την δύναμη που θα συγκεντρωθεί εδώ. και η λευκή ηρεμία του Χειμώνα Βοηθήστε με να σιγήσω όταν ολοκληρώσω την Μαγεία . Επίκληση των 4 Στοιχείων Αέρα. Φωτιά. προστρέξτε στο κάλεσμά μου Απαντήστε στην επίκλησή μου και παρευρεθείτε μαζί μου. και η αναφαινόμενη ’νοιξη. που η ώρα σας είναι το σκιασμένο και μυστήριο λυκόφως και η βυσσινόχρυσο Φθινόπωρο Προσφέρετε το Κουράγιο και την Τόλμη σας που χρειάζεται για την Μαγεία Σας επικαλούμαι να με συντροφεύετε σήμερα» Στάσου στο Βόρειο άκρο του κύκλου και πες: «’ρχοντες και Αρχόντισσες του Πύργου του Βορρά. η ώρα σας είναι το καθαρό και λαμπερό σεληνόφως. βουνοκορφές και θάλασσες.

Ισορρόπηση του Εαυτού Στάσου στο κέντρο του κύκλου κοιτώντας Ανατολικά και πες: «Είμαι ισορροπημένος/η στο κέντρο της ύπαρξής μου» Οραματίσου δύναμη ενέργειας να ανεβαίνει από το έδαφος και να εισέρχεται σε σένα και πες: «Οι Δυνάμεις του Βάθους με υποστηρίζουν» Οραματίσου την δύναμη του/της/των Θεού/Θεάς/Θεών σου να κατεβαίνει από τον ουρανό σαν μια λαμπερή χρυσή αχτίδα και να εισέρχεται σε σένα και πες: «Οι Δυνάμεις του Ύψους με καθοδηγούν» Αισθάνσου σε τέλεια ισορροπία μεταξύ του Ύψους και του Βάθους και πες: «Είμαι ισορροπημένος/η στον ’ξονα της ύπαρξής μου» ’πλωσε τα χέρια σου και αισθάνσου τις δυνάμεις των 4 Στοιχείων. ευχαρίστησε τα Στοιχεία για την βοήθειά τους και αποχαιρέτησέ τα. Δύση.Σας επικαλούμαι να με συντροφεύετε σήμερα» Σημείωση: Όταν ολοκληρώσεις την εργασία σου και πριν ανοίξεις τον κύκλο. Πρέπει να τα αναφέρεις ξεχωριστά (Ανατολή. Οραματίσου διαυγής κίτρινη ενέργεια να εισέρχονται σε σένα από την Ανατολή και πες: «Οι Δυνάμεις του Αέρα με εμπνέουν» Οραματίσου εξαγνιστική κόκκινη ενέργεια να εισέρχονται σε σένα από τον Νότο και πες: «Οι Δυνάμεις της Φωτιάς με φωτίζουν» Οραματίσου θεραπευτική και καθαγιασμένη μπλε ενέργεια να εισέρχονται σε σένα από την Δύση και πες: «Οι Δυνάμεις του Νερού με ανανεώνουν» Οραματίσου πράσινη ενέργεια σταθερότητας να εισέρχονται σε σένα από τον Βορρά και πες: «Οι Δυνάμεις της Γης με γαλουχούν» Εδραίωσε την ισορροπία μεταξύ του ’ξονα και των 4 Στοιχείων και πες: «Οι Δυνάμεις είναι ισορροπημένες μέσα μου και γύρω μου» Αισθάνσου την σφαίρα του κύκλου που σε περιβάλλει και . Βορρά) και όχι σαν σύνολο. Νότο.

πες: «Η Σφαίρα εδραιώθηκε» Οραματίσου έναν κύβο μέσα στην σφαίρα του κύκλου και πες: «Ο Ναός εδραιώθηκε» Αισθάνσου τον κύβο να εισέρχεται σε σένα και πες: «Εγώ είμαι ο Ναός και το σημείο συνάντησης και ισορρόπησης των Δυνάμεων αυτού» Αλυσιδωτή Επωδή [Όνομα Θεού/Θεάς/Θεών σου] επικαλούμαι την προστασία Σου/Σας. και μέσα από την προστασία θα έρθει η δύναμη μέσα από την δύναμη η ομορφιά μέσα από την ομορφιά η ειρήνη μέσα από την ειρήνη η κατανόηση μέσα από την κατανόηση η γνώση μέσα από την γνώση η δικαιοσύνη μέσα από την δικαιοσύνη η αγάπη μέσα από την αγάπη η προστασία και μέσα από την προστασία η δύναμή Σου/Σας Ο Κύκλος της Αφροδίτης Σε εξορκίζω Κύκλε Αγάπης ώστε να είσαι το σύνορο μεταξύ της αρνητικότητας και όλων όσων αγαπώ. της Δύσης και του Νότου να με βοηθήσουν στην δημιουργία του και στον σκοπό του (του κύκλου) Στο όνομα της Αφρογέννητης (της Αφροδίτης) και του Έρωτα σε εξορκίζω κύκλε. Επικαλούμαι τους Φύλακες της Ανατολής. σημείο ασφάλειας. Επίκληση των 4 Στοιχείων (Wiccan) Με την Γη που είναι το Σώμα Της (της Θεάς) Με τον Αέρα που είναι η Ανάσα Της Με την Φωτιά που είναι το Λαμπερό Της Πνεύμα και με τα ζωοφόρα Νερά της Μήτρας Της . και σε σφραγίζω. του Βορρά. τέλειας αγάπης και ειρήνης.

Αιώνιε ’νδρα. Αφέντρα της Ημέρας. . προστάτεψε τον κύκλο μου. διαφύλαξε τον κύκλο μου. άκου το κάλεσμα της/του κόρης/γιού σου Αργυρόχρωμη Γυναίκα της Σελήνης.ο Κύκλος αυτός έχει σφραγιστεί. Μέγα Κυνηγέ. άκου το κάλεσμά μου Γελαστέ. Επίκληση της Θεάς και του Θεού (Wiccan) Κυρά της Νύχτας. Πατέρα.