P. 1
149-8

149-8

|Views: 0|Likes:

More info:

Published by: Vlada Republike Hrvatske on Aug 01, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/01/2013

pdf

text

original

Prijedlog Na temelju članka 23. stavaka 1. i 3. Zakona o Vladi Republike Hrvatske (Narodne novine, br.

101/98, 15/2000, 117/2001, 199/2003 i 30/2004), Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj ________________ 2006. godine donijela

ODLUKU o osnivanju Povjerenstva za koordinaciju potpore i financiranje obrazovnih, kulturnih, znanstvenih i zdravstvenih programa i projekata Hrvata u Bosni i Hercegovini za 2006. godinu I. Osniva se Povjerenstvo za koordinaciju potpore i financiranje obrazovnih, kulturnih, znanstvenih i zdravstvenih programa i projekata Hrvata u Bosni i Hercegovini za 2006. godinu (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo). II. U Povjerenstvo se imenuju: Jadranka Kosor, dipl. iur., potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, predsjednica Povjerenstva mr. sc. Kolinda Grabar-Kitarović, ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, zamjenica predsjednice Povjerenstva doc. dr. sc. Neven Ljubičić, ministar zdravstva i socijalne skrbi, član mr. sc. Božo Biškupić, ministar kulture, član doc. dr. sc. Dragan Primorac, ministar znanosti, obrazovanja i športa, član Ivan Šuker, ministar financija, član Niko Raič, pomoćnik ministra financija, član Dragan Schwarz, pomoćnik ministra znanosti obrazovanja i športa, član Zdenka Babić Petričević, predsjednica Odbora za useljeništvo i zastupnica u Hrvatskome saboru, član Ivan Bagarić, zastupnik u Hrvatskome saboru, član.

Stručne, administrativne i tehničke poslove za Povjerenstvo obavlja Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija. III. Povjerenstvo će, u roku od 15 dana od dana donošenja ove Odluke, raspisati javni natječaj za prikupljanje ponuda za financiranje obrazovnih, kulturnih, znanstvenih i zdravstvenih programa i projekata Hrvata u Bosni i Hercegovini iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2006. godinu.

2

Na natječaju mogu sudjelovati sve pravne osobe koje rade na promicanju interesa, razvijanju i zaštiti te očuvanju samobitnosti Hrvata u Bosni i Hercegovini. Natječaj će biti objavljen u jednom javnom glasilu u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, te na web stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija. IV. Povjerenstvo će procijeniti pristigle programe i projekte, te, najkasnije do 30. lipnja 2006. godine, predložiti Vladi Republike Hrvatske odobravanje sredstava za pojedine pozitivno ocijenjene programe i projekte. V. Programi i projekti iz točke IV. ove Odluke financirat će se iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2006. godinu u iznosu od 26.250.000,00 kuna. VI. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se u Narodnim novinama.

Klasa: Urbroj: Zagreb, PREDSJEDNIK Dr. sc. Ivo Sanader

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->