TAPAK UNTUK SOALAN SILA TAIPKAN DISINI SEMUA SOALAN ANDA.

Bagi soalan 1 hingga soalan 30, tiap-tiap soalan diikuti oleh empat pilihan jawapan. Pilih satu yang terbaik bagi tiap-tiap soalan dan hitamkan ruangan yang sepadan pada kertas jawapan objektif anda.

1.

TAIP SOALAN DAN STIMULUS DISINI A B C D

2

TAIP SOALAN DAN STIMULUS DISINI A B C D

2

TAIP SOALAN DAN STIMULUS DISINI A B C D

CONTOH TAPAK UNTUK SOALAN ANEKA PILIHAN

Kemudian pilih satu jawapan yang betul daripada pilihan A. . Tentukan cadangan jawapan itu betul atau salah.B. III. Gambarajah 10 menunjukkan satu aksi dalam sukan angkat berat. IV. tiap-tiap soalan mempunyai satu atau lebih daripada satu cadangan jawapan yang betul. A: B: C: D: Fleksibiliti Kekuatan otot Daya tahan otot Daya tahan kardiovaskular I I II dan II dan IV dan III III dan IV N O I. I. Gambarajah 10 Apakah komponen kecergasan fizikal berdasarkan kesihatan yang membantu atlet di atas melakukan aksi tersebut. II.Bagi Soalan 31 hingga Soalan 40 .C dan D yang berikutnya. 15.

A: B: C: D: I I II dan II dan IV dan III III dan IV N O I. II. IV. III. III. A: B: C: D: I I II dan II dan IV dan III III dan IV CONTOH TAPAK UNTUK SOALAN STRUKTUR .II. IV.

......................................................…………………………………………………………………………………………………………......Namakan satu jenis penguncupan otot selain dari penguncupan otot seperti aksi di rajah 2.............. (2markah) Untuk Kegunaan Pemeriksa NO ..................... Rajah 2 menunjukkan satu aksi latihan bebanan..... …. X Rajah 2 a......... (1markah) b.......................................................Nyatakan satu jenis sendi selain sendi X yang terdapat dibadan kita? ..........Untuk Kegunaan Pemeriksa 3..

Untuk Kegunaan Pemeriksa NO Untuk Kegunaan Pemeriksa NO Untuk Kegunaan Pemeriksa NO Untuk Kegunaan Pemeriksa NO TAPAK UNTUK SOALAN ESEI Untuk Kegunaan Pemeriksa NO .

Untuk Kegunaan Pemeriksa NO Untuk Kegunaan Pemeriksa NO Untuk Kegunaan Pemeriksa NO TAPAK SKIMA SOP. MENYEDIAKAN SKIMA: • COPY BALIK SOALAN STRUKTUR ATAU ESEI DAN PASTE DI SINI • MASUKKAN JAWAPAN DIBAWAH SOALAN YANG DIBERI ..

• LIHAT SEPERTI CONTOH YANG SAYA KEPILKAN (CONTOH SKIMA) • .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful