VINDECAREA PRIN GANDIRE

Vindecare mentala si spirituala VALERIU POPA
“Tineti minte! Tot ceea ce facem, de la gand, privire, gest, vorba, fapta, se inregistreaza undeva, in finitul care ne inconjoara si cand plecam din viata ne intalnim cu noi, fiind direct raspunzatori pentru tot ceea ce am facut”. Fiecare dintre noi este stapan pe gandurile sale. Acest lucru reprezinta puterea miraculoasa prin care toate lucrurile devin posibile. Emitem negativ, atragem dezechilibre energetice si deci, boala; emitem ganduri pozitive, primim starea de bine si de sanatate. Trebuie sa invatam sa detinem controlul absolut asupra mecanismului nostru de gandire, supraveghindu-l in permanenta. Marea putere a gandului ne poate vindeca bolile si astfel, ne face fericiti din nou, plini de viata si de forta. Puterea vindecatoare infinita isi are radacinile in subconstientul nostru, al oamenilor. Schimbandune radical modul de a gandi ne vom influenta benefic drumul vietii. Gandurile noastre sunt active si constituie semintele pe care le-am plantat. Subconstientul nu este interesat daca gandurile noastre sunt bune sau rele, ci pur si simplu raspunde in deplina conformitate cu natura acestor ganduri. El nu ne va contrazice niciodata, ci va

multumire. Nu trebuie sa uitam: corpul este produsul mintii si mintea noastra il controleaza. Prin urmare. tensiunea nervoasa blocheaza intestinele. puritate.accepta mereu ceea ce afirmam in mod constient. abdomenul se baloneaza aparand disconfortul fizic. Daca avem ganduri sanatoase. insomniile. De exemplu: gandul de curaj va servi imediat drept antidot puternic contra urmarilor gandului de frica. razbunarea. apoi se rasfrang asupra corpului fizic. Daca exista o stare depresiva in minte. inseamna a fi perturbati. Gandurile noastre creeaza mediul inconjurator si lumea noastra. Daca . ci si rezultatul unor factori emotionali. Teama transforma mucoasa intestinului gros. Tebuie sa invatam sa inlocuim gandul nociv cu ganduri bune. duc la dereglarea echilibrului acido. nici corpul nu poate functiona corect. Drept urmare. Daca ne doare dintele sau stomacul. Gandul este viata. furia. Daca intretinem ganduri de boala. Intoxicarea corpului fizic nu este doar consecinta unei alimentatii dezechilibrate. Furia. Asadar. cuvant sau emotie provoaca o vibratie in fiecare celula a corpului si lasa acolo o impresie adanca. cum se crede. Gandurile de iubire. vom castiga o viata sanatoasa. Daca mintea este sanatoasa. bolile vor parasi corpul. Asa iau nastere bolile. nu vom avea niciodata o sanatate buna si nici frumusete si armonie. Sentimentele negative reprezinta otrava si stres pentru intregul organism. Supararea. Corpul este asociat mintii. pace. ne putem pastra sanatatea. corpul va fi sanatos. sanatatea si iubirea. perfectiune promoveaza o sanatate radioasa. la fel ne va fi corpul. nemultumirea modifica functionarea corecta a bilei. facandu-le inactive. mintea este imediat afectata. Sanatatea mentala este mai importanta decat cea fizica. Este foarte important de stiut ca fiecare celula a corpului creste. a ficatului si inflameaza mucoasa intestinului subtire. Renuntand la vechile tipare inradacinate in subconstient. trebuie sa fim decisi sa alegem viata. Toate aceste modificari determina o reactie imunitara anormala. mania. Daca mintea emite ganduri pure. A inceta sa gandim corect.bazic. Fiecare gand. Daca ne mentinem pe pozitia gandurilor viguroase. Gandurile negre sunt direct raspunzatoare de “otravurile” din mental. sufera. primeste un impuls de viata sau de moarte la fiecare gand care ne trece prin minte. derglarile metabolice.

Cel mai bun medicament este sa-l facem pe pacient sa inteleaga mecanismele imbolnavirii si vindecarii. ca sa-si ia toate examenele din scoala vietii. aparand astfel: indigestia. constipatia. prin programare mentala pozitiva el se va putea vindeca singur. este faptul ca ne sinucidem lent.Gandurile rele. Cand gandirea se purifica. daca nu cumva boala are si o cauza spirituala. In functie de cum gandim. programarea pozitiva are efect diminuat. Bolnavul suporta astfel consecintele faptelor sale. teama. pentru a trata o boala. stresul. Pe fondul acestor dereglari. iar dezechilibrele nutritionale specifice devin mai pronuntate. incarcatura emotionala devine cronica. cauza. si pentru asta revenim la viata intr-o noua incarnare. Ce-i foarte trist. pentru ca nu intotdeauna terminam de achitat toate datoriile intr-o singura incarnare. in timp se manifesta in plan fizic. magneziul si vitamina B sunt epuizate. nelinistea accentueaza starea de boala si de imbatranire prematura. circulatia sanguina deficitara. care este cunoscuta si sub numele de Legea Karmei. Una din legile Divine la care este supus omul este legea cauzei si a efectului.omul continua sa fie nervos. dar sigur. in functie . etc. afirmand binele. Numai astfel progresam si ne inaltam spiritual. Sodiul si apa sunt retinute in organism. grijile. La fel cum actioneaza in planul fizic. neglijand anumite semne particulare de incetinire a functiilor unor organe. toate rautatile si negativitatile noastre produc boli in planul mental. Se poate vindeca numai prin suferinta. Degeaba vom trata cu medicamente o boala care isi are originea in planul mental. nervozitatea. nemultumirea. nu se produc asemenea blocaje. bolile au cauze fizice. declansam in propriul organism reactii si mecanisme ale caror urmari le vom suporta.Cand va intelege acest lucru. Deci. Atunci. care. furia. colita. trebuie sa coreleze vindecarea fizica cu cea mentala si cea spirituala. Legea Karmei actioneaza si in planul mental si in cel spiritual. vitamina C.Deci.De aceea. Nu intotdeauna toate examenele vietii sunt trecute. Imediat ce ne cream imaginea noului mod de viata si de gandire in minte si inima. Omul. fricile. in timp ce potasiul. este necesar sa-i cunoastem originea. inseamna ca dorim o schimbare interioara. orice boala are si o cauza mentala. pentru ca totul este evolutie. rugaciune. mentale si spirituale (cauzele spirituale ale bolilor vor fi tratate intr-o aparitie viitoare). smerenie si bunavointa divina sau va duce cu el mai departe aceeasi problema in viata viitoare.

Miracolul vindecarii sta in gandurile noastre despre sanatate. Evitati recitarea mecanica a formulelor.M. in insistenta de a emite aceleasi ganduri bune si de a avea deplina incredere in aplicabilitatea lor.M. Cand vom reusi sa intram in atmosfera mentala pozitiva. iar structura moleculara a organismului se va modifica. ne putem intinde aceasta actiune chiar pe parcursul mai multor vieti viitoare. Cititi-i mesajul de la “noul model de gandire” timp de 21 de zile. Ceea ce cititi. = noul model de gandire . In acest capitol veti gasi cauzele mentale ale bolilor si noul model de gandire pentru fiecare boala in parte de care are nevoie subconstientul pentru a instala in el noul mesaj utilizat pentru anihilarea programarii negative si instalarea sanatatii. conform noii stari. in consecinta. = cauza mentala a problemei N. Factorul hotarator in vindecare este perceptia individuala reflectata in gandurile pozitive. tiparele vechii gandiri se vor aranja. incercati sa traiti.de cate greseli avem de indreptat. de 3 ori pe zi. cate 10-15 minute.P. Nu trisati si nu incercati sa pacaliti o lume perfecta ca cea a subconstientului. Bolile vor fi date in ordine alfabetica si vom folosi urmatoarele prescurtari: C. Puterea gandirii pozitive consta in repetitie. Perioada de a capta si instala mesajul este de 21 de zile.G.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful