You are on page 1of 2

Rossz a gyomrod? A zsroskenyr a megolds!

A minap tbb 'tiltott' dolgot ettem-ittam. Fagyit (de j volt basszus!), srt (marha j 40 fokban) csokis fornettit (ez nagyon nem j volt viszont). Szval gy eszegettem kt napig, mintha nem tudnk semmit sem az egszsges tpllkozsrl. Ahogy azt rgen tettem. Azrt volt annyi akaraterm szerencsre, hogy kihagytam a tej s tejtermkeket (br a fagyi azrt hatreset). Valsznleg ezrt nem lettek komolyabb fjdalmaim, csak egy kellemetlen diszkomfort rzs. Olyan mintha mindjrt elkezdene gni a gyomrom. Emlkszem rgen ilyenkor szleim olyanokat tancsoltak, hogy " egy kis tejet igyl fiam, majd megsznik". Meg egy kis kenyeret egyl, meg ilyesmik. Aztn csodlkoztam azon, hogy nemhogy nem cskkent, de nttek a gyomorfjdalmaim. Ez aztn mr csak egy kis alvssal mlt el msnapra. Atyag, de tudatlan is voltam. Ettem kilszm a krzttet, a trt, ittam a tejet, s ittam az alkoholos italokat, tmtem magamba a cukor mindenfle formjt. Amik persze nagyon finomak voltak, mert erre lettem szocializlva. (Kis kitr a szocializci tmakrben: bartom kislnyait gy igyekezett nevelni eddig, hogy kifejezetten cukrot, s cukortartalm dolgokat nem kaptak. s rdekes mdon nem is kvntk az deset! Sajnos elkezdtek vodba jrni, s itt a legels amit a szerencstlen vnk beljk tmnek, az a csoki, meg a cukor. gyhogy sutba dobhatjk az egszet, kezdhetik el majd felnttkorukban ellrl az egszsges tpllkozst, mr j betegen persze, a gyomorfekly rnykban.) Na szval kezdett eljnni egy j pr ve elfelejtett rzs, amit gyomorgsnek hvunk. Ha meg akarom szntetni hrom lehetsgem volt. 1. Elmegyek a patikba, s valami savlektt veszek. A legtbb orvos ennek rlne a legjobban, mert jutalkot kapnak a gygyszer cgtl a felrt gygyszerek utn. (Talls krds: az orvos azonostjt mirt kell feltntetni minden recepten? A helyes vlasz: mert gy a legegyszerbb s leggyorsabb a jutalkok elszmolsa.

St csak gy lehet elszmolni.) A gygyszersz is ennek rl. Taln azt nem kell megmagyarznom, hogy mirt. Meg az llam is ennek rl, mert gy az adbevtele n. De ez szba sem jhet. Ebben a bejegyzsben most nem taglalom rszletesen, hogy mirt nem szabad gygyszert szedni, hacsak az nem letment. 2. Beveszek egy kvskanlnyi szdabikarbnt. Ez mr lnyegesen jobb mdszer, mert semlegesti a gyomorsav tltengst. Akkor ljnk ezzel a mdszerrel, ha nagyon ersen g a gyomrunk, s nagyon srgs megoldsra van szksgnk. Ekkor az els bfik utn - ha az gs nem mlik el - mg egy msodik kanllal is be lehet venni. Ez egy mregmentes szp megolds. Nem vletlen, hogy az sszes az elz 1. pontban emltett - haszonlvez a szdabikarbnt igyekszik ellensgnek belltani. Azonban az OKOT ez a lehetsg sem sznteti meg, csak a tneteket. Ahogy azt a mai akadmikus orvosls teszi. 3. Megprblom valahogy a szervezetemet rbrni a helyes mkdsre, hogy azt a sok szemetet, amit sikerlt magamba diktlni, magtl takartsa el. Erre csak egy megolds van. Az epesav termelst kell beindtani, ami azutn szpen kipucolja ezeket a gyomrunkban erjed dolgokat. Egyetlen termszetes anyag (tpllk) van, ami ezt tudja. Ez pedig a ZSR!

gy ht fogtam magam, s elkezdtem a zsroskenyr "ditmat".


Az nem gy volt, hogy szmolatlanul elkezdem tmni magamba a zsroskenyr hadakat. Csak egy napig mst nem ettem, csak zsroskenyeret. Nem voltam hes, s csodlatos mdon eltnt a kezdd gyomorgsem is. Persze ez nem azt jelenti, hogy llandan zsroskenyeret kell enni. De viszont jelenti azt, hogy a zsrra alapveten szksge van a szervezetnknek.

Szval ljen a zsroskenyr!


Szp napot kvnok! Gbor http://biorezonanciameres.hu