P. 1
Pa Voor Team Attribuut Door Bjorn Buchner

Pa Voor Team Attribuut Door Bjorn Buchner

|Views: 0|Likes:
Published by iese027

More info:

Published by: iese027 on Aug 07, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as XLS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/25/2014

pdf

text

original

>>> Stuur dit document (volledig ingevuld) in bij je projectdocent

Let op! Je dient alleen de blauwe velden in te vullen! Geef per stelling altijd een korte toelichting (noem voorbeelden).

Jouw naam Groep Datum Teamnaam

Bjorn Buchner 2 1-Jul-13 Attribuut

PA - Peer Assessments Projecten

komt zelfstandig tot stand. hij/zij verwerkte de feedback in zijn/haar werkzaamheden. met het onderzoeken van de technische mogelijkheden omtrent ons concept. credit where credit is teamleden. tip voor Jason zou zijn om zijn werk iets Bijdrage aan de sfeer: Je teamgenoot leverde een positieve bijdrage aan de sfeer hoger in acht te nemen. 5 = Sterk mee eens . visie en kennis op een heldere en goed onderbouwde wijze (argumentatie) over te dragen aan andere teamleden. Maar vind niet dat dat ten koste moet gaan Feedback geven: Je teamgenoot gaf op een constructieve wijze feedback aan andere verdiende erkenning.Naam teamgenoot 01 Jason Tjin Stelling Score (1-5) Toelichting Pro-actieve houding: Bij problemen toonde je teamgenoot een pro-actieve houding: Jason Tjin is voornamelijk bezig geweest hij/zij kwam zelf met een adequate oplossing of vroeg andere teamleden om hulp. Betrokkenheid: Je teamgenoot was actief betrokken bij het proces. deel tijdens besprekingen en discussies en leverde een constructieve bijdrage tijdens hij is niet verdedigend nog aanvallend. hij/zij nam actief Discussieren met Jason was zeer prettig. 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 Overdracht kennis/visie: Je teamgenoot was in staat zijn/haar ideeën. hoe klein dan ook. Score: 1 = Sterk mee oneens. binnen de groep. Een teamlid met uiterst professionele Punctueel: Je teamgenoot kwam zijn/haar afspraken na. Kwaliteit van ideeën: Je teamgenoot bracht veel goede en bruikbare ideeën in. 4 = Mee eens. due. bijeenkomst zeer productief en legt alles wat besproken is goed en duidelijk vast. Jason is Feedback ontvangen: Je teamgenoot stond open voor de ideeën en mening van iemand die niet graag in de spotlight wilt andere teamleden. is wel in voor een grap maar weet ook Zelfstandigheid: Je teamgenoot voerde de taken waarvoor hij/zij verantwoordelijk zeer goed wanneer hij serieus moet zijn. wat ik kan waarderen. 2 = Mee oneens. hij/zij gebruikte daarbij de juist 'tone of voice'. Mijn enige. Kwaliteit van producten: De kwaliteit van het werk (deliverables) van je teamlid waren verzorgd uitgevoerd en sloten aan op het werk van andere teamleden. hij is vooral bij elke deliverables in en hield zich aan de planning. 3 = Neutraal. Hij de bijeenkomsten. was zelfstandig uit (er hoefde niet steeds gevraagd te worden zijn/haar taken te Werk van Jason is van goede kwaliteit en volbrengen). leverde op tijd zijn/haar werkhouding. staan.

Kwaliteit van producten: De kwaliteit van het werk (deliverables) van je teamlid waren verzorgd uitgevoerd en sloten aan op het werk van andere teamleden. 4 = Mee eens. zo deel tijdens besprekingen en discussies en leverde een constructieve bijdrage tijdens ook bijvoorbeeld de camera's voor onze de bijeenkomsten. Feedback ontvangen: Je teamgenoot stond open voor de ideeën en mening van andere teamleden. hij/zij verwerkte de feedback in zijn/haar werkzaamheden. hierdoor ben je gedwongen vanuit deliverables in en hield zich aan de planning. hij/zij nam actief komt snel in actie om zaken te regelen. visie en kennis op een heldere en goed onderbouwde wijze (argumentatie) over te dragen aan andere teamleden. serieus moet doorwerken. Werken met lara is praktisch omdat ze elke keer met nieuwe invalshoeken Punctueel: Je teamgenoot kwam zijn/haar afspraken na. 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 Feedback geven: Je teamgenoot gaf op een constructieve wijze feedback aan andere teamleden. die goed bijdroeg aan de sfeer binnen het team. Bijdrage aan de sfeer: Je teamgenoot leverde een positieve bijdrage aan de sfeer binnen de groep. opnamen e. 3 = Neutraal. Ze is goed met mensen en Betrokkenheid: Je teamgenoot was actief betrokken bij het proces. Overdracht kennis/visie: Je teamgenoot was in staat zijn/haar ideeën. Kwaliteit van ideeën: Je teamgenoot bracht veel goede en bruikbare ideeën in. hij/zij gebruikte daarbij de juist 'tone of voice'. Mijn enige tip voor Lara als Zelfstandigheid: Je teamgenoot voerde de taken waarvoor hij/zij verantwoordelijk verbeterpunt is om uit te kijken dat het was zelfstandig uit (er hoefde niet steeds gevraagd te worden zijn/haar taken te niet alleen maar pret is en je af en toe volbrengen).d. 5 = Sterk mee eens . 2 = Mee oneens. Score: 1 = Sterk mee oneens.Naam teamgenoot 02 Lara Oostveen Stelling Score (1-5) Toelichting Pro-actieve houding: Bij problemen toonde je teamgenoot een pro-actieve houding: Lara Oostveen is een zeer vrolijk teamlid hij/zij kwam zelf met een adequate oplossing of vroeg andere teamleden om hulp. meerdere perspectieven (pun intended) te redeneren. leverde op tijd zijn/haar komt.

hij/zij verwerkte de feedback in zijn/haar werkzaamheden.Naam teamgenoot 03 Marion van der Linde Stelling Score (1-5) Toelichting Pro-actieve houding: Bij problemen toonde je teamgenoot een pro-actieve houding: Dit project was de eerste keer dat ik hij/zij kwam zelf met een adequate oplossing of vroeg andere teamleden om hulp. leverde op tijd zijn/haar drive om zichzelf te beteren. Mijn was zelfstandig uit (er hoefde niet steeds gevraagd te worden zijn/haar taken te tip voor Marion zou zijn om door te gaan volbrengen). Marion leerde kennen. 4 = Mee eens. Behalve de bijeenkomsten. Voornamelijk deliverables in en hield zich aan de planning. dat zorgde ook Marion voor een flinke Zelfstandigheid: Je teamgenoot voerde de taken waarvoor hij/zij verantwoordelijk dosis positieve sfeer in onze groep. Overdracht kennis/visie: Je teamgenoot was in staat zijn/haar ideeën. Feedback geven: Je teamgenoot gaf op een constructieve wijze feedback aan andere teamleden. 2 = Mee oneens. Ik vond het een prettige samenwerking en was het meest onder de indruk van haar sympathie en Punctueel: Je teamgenoot kwam zijn/haar afspraken na. hij/zij gebruikte daarbij de juist 'tone of voice'. zoals ze nu bezig is. anderen te vergelijken maar met hoeveel zij zelf verbeterd is. Score: 1 = Sterk mee oneens. Kwaliteit van ideeën: Je teamgenoot bracht veel goede en bruikbare ideeën in. de positiviteit erin Feedback ontvangen: Je teamgenoot stond open voor de ideeën en mening van houden en niet zichzelf teveel met andere teamleden. 5 = Sterk mee eens . haar standpunt uitleggen vindt ze moeilijk maar ik kon bijna voelen hoe erg moeite Betrokkenheid: Je teamgenoot was actief betrokken bij het proces. 3 = Neutraal. dat waardeer ik zeer. Kwaliteit van producten: De kwaliteit van het werk (deliverables) van je teamlid waren verzorgd uitgevoerd en sloten aan op het werk van andere teamleden. 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 Bijdrage aan de sfeer: Je teamgenoot leverde een positieve bijdrage aan de sfeer binnen de groep. visie en kennis op een heldere en goed onderbouwde wijze (argumentatie) over te dragen aan andere teamleden. hij/zij nam actief ze ervoor deed het toch duidelijk over te deel tijdens besprekingen en discussies en leverde een constructieve bijdrage tijdens brengen.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->