6.1.

VENUS IN CASE, ZODII SI ASPECTE

Venus in Case
I. Indica bunatate, optimism, tandrete, un deosebit simt al frumosului si al armoniei; sanatate buna, viata lunga, iubiri pasagere. Este o persoana de incredere, norocoasa, plina de tandrete, cu mult sex-appeal, atrasa de muzica, arta, teatru; posibil sa se casatoreasca devreme. Are tendinte spre egocentrism. Este foarte sensibila la tot ceea ce se intampla in jur, are maniere seducatoare si o veselie permanenta. II. Indica talente artistice deosebite, sansa si noroc in afaceri, prieteni de conditie buna, predispozitie spre cheltuieli exagerate, o fire excesiv de generoasa si liberala. Nativul poate obtine venituri din activitati de turism sau prestari servicii (hoteluri, restaurante, bijuterii, case de moda). Iubeste mult banii, ii obtine usor si ii cheltuieste repede, fiind ahtiat dupa distractii si placeri. III. Indica talente literare, inclinatie spre calatorii de placere, relatii bune cu familia si prietenii, educatie aleasa. Persoana pune mult suflet in tot ceea ce face. Are un caracter fermecator, o exprimare aleasa si diplomatica, fiind sclipitor in relatiile cu publicul, un orator cu inteligenta si farmec in expunere. IV. Indica inclinatie spre decoratia de apartamente, colectionarea de obiecte utile si inutile, o stare de belsug stabil, viata lunga si fericita mai ales spre sfarsitul ei, cand exista sansa de onoruri si faima. Individul poate primi mosteniri importante si are noroc in afaceri imobiliare si tranzactii materiale. V. Indica o fire afectuoasa, amabila, sensibila si vesela, avand mare atractie spre bucuriile vietii. Cel in cauza poate obtine castiguri din domenii artistice. Posibile iubiri precoce si

ceea ce ii va aduce avantaje materiale si intelectuale. este foarte amabil. poetic. este intuitiv. are o prezenta agreabila si o minte rafinata si cultivata. situatia materiala imbunatatindu-se in mod constant si sigur. popularitate mare. Indica un spirit artistic. necazuri sau ajutor din partea femeilor. care apreciaza tot ce se refera la cultura si arta. filozofic si religios. Persoana are un puternic impuls erotiv. VI. inclinatie spre estetism. IX. Indica o casatorie reusita. VIII.deziluzii in dragoste. castiguri financiare. Are atractii pentru prietenii intelectuale. diplomat. . onoruri. mai ales dupa casatorie.Indica o mostenire venita de la partener. Atractie spre jocuri. precum si tendinta de a iubi persoane care ii sunt inferioare social. prevesteste o moarte linistita si usoara. succes in activitati puse in slujba servirii celorlalti. iubeste animalele. lucreaza bine in echipa. talente artistice. idealism. VII. asociati corecti si harnici. care ii provoaca o reala placere. fiind un generos. Persoana beneficiaza de un partener frumos si bogat si se va dedica in general familiei. multe relatii amicale cu diverse cunostinte. Fire ambitioasa. spre teatru si muzica. fiind serviabil cu colegii. ar trebui sa invete mai multe despre sensurile ascunse ale vietii. Indica o fire absorbita de munca sa. Nativul are de obicei o sanatate buna. X. Inclinatie spre o activitate in domeniul artistic. Nativul are o fire sincera. Isi poate ruina sanatatea din cauza placerii excesive. Posibil succes social si financiar. rafinat. atras spre estetism. Indica succes in cariera. Iubeste calatoriile. Posibila casatorie cu partener din strainatate. glorie. iubind armonia si linistea. Copiii sai vor avea talent in muzica si arta. la o varsta inaintata. spre placere si sex. apreciat de superiori.

putere de seductie. afectivitate stabila. Popularitate gratie femeilor. multe relatii . fiind usor de impresionat. Indica tandrete. Individul este foarte influentabil si permanent atras de sexul opus. are multi prieteni importanti. indulgent cu sine si. Poate iubi foarte intens si este foarte stabil in sentimente. ii place sa se imbrace elegant. pasionat atras de muzica si arta. de pe urma carora va beneficia de avantaje. Probe cauzate de relatiile sentimentale. Fire capabila de emotii puternice. Indica maniere atragatoare si seducatoare. Indica o fire miloasa. Este generos. Persoana este inclinata spre infidelitate si duplicitate. incapacitate de a-si controla sentimentele. Indica amabilitate.XI. care ii afecteaza reputatia. TAUR. practica si stabila. care ii aduc multi prieteni. totodata. avand mare popularitate. casatorie sub rangul sau social. scandaluri sentimentale. Este romantica. gelos. echilibru in sentimente si simturi. precum si succes in afaceri artistice si muzicale. persoana fiind influentabila si usor de manipulat. iubeste animalele si linistea. Poate fi victima unor intrigi si manipulari ale femeilor. singuratica. o gazda amabila si inclinata spre arta. ocupatie obscura. iubind viata sociala. precum si iubiri clandestine. atractie pentru dragostea fizica. este mereu nelinistit si nervos. Venus in zodii BERBEC. cheltuitor. posesiv. dar poate sufoca partenerul cu gelozia si posesivitatea sa. Indica o fire pasionala si arzatoare. XII. GEMENI. succes si reusita in viata. inclinat spre flirt. Nu prea are vointa. Nativul este usor conservator. pericol de boli contagioase. are o aura de mister. Se poate casatori in urma unei deziluzii sentimentale. Persoana poate face comert cu sentimentele si placerea. Individ inclinat spre grupuri si asociatii.

aptitudini artistice. atractie pentru dans. Indica nestatornicie. fire deschisa. dornica de tandrete. atractie pentru parteneri rafinati. placerea. putand sa-si canalizeze energia in religie sau stiinta. Are standarde inalte si cerinte morale. Va trebui sa invete sa nu mai fie superficial si nestatornic. Este vesel. Simte nevoia de a se sprijini pe cei apropiati si de a fi incurajat mereu. nostalgica. Indica inteligenta. fiind capabila de . generand un caracter rece si lipsit de senzualitate. inclinata spre critica. teatrul. Abilitate poetica. iubiri ascunse. generos. dezamagiri sentimentale. BALANTA. mai ales in tinerete. dramatizand orice situatie. imprudenta. Dragostea este o componenta de baza a personalitatii nativului. dar. o profesie in legatura cu arta si frumosul (cosmetician. FECIOARA. Totusi. afectivitate. tendinta spre infidelitate. prezentator. prietenii. atrasa de celibat. ceea ce poate duce la casatorie timpurie. senzitiva. lenes si se descurajeaza prea usor. Este foarte calin si seducator. posibile iubiri stranii. suferind enorm daca este singur. din nefericire.sentimentale. nativul iubind distractiile. o fire rece. puternic impuls erotic. Prieteni foarte multi. atractie pentru viata familiala. romantica. atras de sexul opus. Este tipul de om cu idealuri inalte si simt moral innascut. importanta corespondenta sentimentala. gandire disimulata. Fire emotiva. individul este indolent. retrasa. visatoare. Este o fire concilianta si intelegatoare. Indica sentimente contrarii. LEU. imaginatie vie. Poseda un farmec subtil. idealista. avand mare nevoie de exprimare de sine. cu imaginatie bogata. primeste favoruri si afectiune din partea unor persoane influente. Iubeste rafinamentul si luxul. Indica amabilitate. are o mare sensibilitate si mediumnitate. avand nevoie de o mare afectiune. avand trairi emotionale intense. societatea. Persoana timida. manechin). CANCER. distanta. Fire sensibila. Se adapteaza usor oricaror circumstante. cu apucaturi proaste. simt estetic pur cerebral si rational. inclinatie spre risipa si excese.

CAPRICORN. PESTI. magnetism sexual puternic cu care provoaca victime in randul sexului opus. aventuroasa in afaceri sentimentale. emotivitate. Prietenia trece inaintea dragostei. neputand sa fie fidel si nerespectand nici o norma conventionala. VARSATOR. Indica atractie spre arta si artisti. inclinat spre estetism si erotism. certuri. nativul . perfectionist. Nu stie sa fie tandru. inconstant. dar distrugator. spectacol si de misticism si secrete. Se simte atras de miraculos. adesea fiind serios. stranii. inclinatie spre desfrau si libertinaj. lucid. Poate fi rece. mai mult imaginative. mila. Persoana poate avea visuri vizionare. Indica indulgenta. Iubeste puternic. ii lipseste simtul estetic. slabiciuni. schimbatoare. calculat. nativul optand pentru o mare independenta in dragoste. urmarind un ideal intangibil si greu de definit. Indica posibile deziluzii. inclinatie spre parteneri mai in varsta sau casatorie tarzie. intuitiva. puternic impuls sexual. SAGETATOR. SCORPION. Posibile talente muzicale. idealista. indoiala si nesiguranta fata de sentimentele partenerului.gesturi nobile si marete. dar de obicei isi iroseste viata prin multe placeri excesive si vicii. abilitate in comunicare. posesivitate. Predispozitie pentru infidelitate si iubiri ilegale. Poate sa se angajeze intr-o relatie afectiva foarte rapid si sa o rupa la fel de brusc. atractie pentru o viata calma. tendinta spre echilibru si negociere. o fire contradictorie. tendinta de unire libera si timpurie. increzut. dragoste clandestina. controlandu-si reactiile si fiind tentat sa-i manipuleze pe ceilalti. Indica iubiri instabile. Persoana are o mare forta de creatie. posibila moarte a partenerului. diplomatie. gelozie. Exprimare rafinata. fiind grosier in manifestari. Individ singuratic. detasat. dar si pentru iubiri secrete. putand trata dragostea ca pe un sport. Indica o bunatate iesita din comun. sensibilitate. cu un autocontrol exagerat si cenzurandu-si sentimentele. o fire generoasa.

liniste si fericire in familie. inclinatie spre rafinament. . indolenta. Indica vulgaritate si senzualitate de prost gust. predispozitie pentru dragoste “la prima vedere” si casatorie timpurie. emotivitate. scandaluri. mediumnitate foarte mare. talente artistice. totodata. afectuos si placut. separatie. popularitate si prietenii feminine. capricioasa. Necazuri generate de relatiile afective. cultivata. artiste si celebre. bland. precum si de noroc. afectivitate mare. Venus in aspecte cu celelalte planete . Posibile tulburari digestive sau sanguine.Venus conjunctie cu Luna. necazuri cu sexul opus. inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior. beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala. lene. fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Pierdere de reputatie. opozitie cu Luna. Persoana are mare nevoie de dragoste. . Se poate realiza usor in viata. amabila. are talent pentru muzica si arta.avand un puternic impuls erotic si o mare senzualitate.Venus conjunctie cu Soarele. Nativul este mereu vesel si optimist. neglijenta. Indica o fire senzoriala. Indica un aspect fermecator. barfitoare. desi profesia va fi modesta.Venus sextil. gust pentru arta. precum si o mare atractie pentru sexul opus. Persoana iubeste luxul. exprimare de sine rafinata. o inima afectuoasa. fire cheltuitoare. trigon cu Luna. divort. provocatoare de neantelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. incapacitate de a-si comunica sentimentele. capacitate de a-si stimula partenerul. relatii cu femei frumoase. populara. Casnicie fericita. Posibilitati de succes si castig financiar.Venus careu. o fire blanda. caruia ii dedica mult timp. . lipsa de conduita morala. nevoie de exprimare si. Indica un temperament senzual. . iubeste placerile si senzualitatea.

inclinatii artistice. sextil. Indica tandrete. Persoana va avea parte de succes in societate. Indica o fire sincera. . Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila. capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva. armonioasa. . Indica o sexualitate puternica. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul. aroganta.. avand talent literar si iubind mult placerile si arta. ingulgenta fata de sine insusi. arta. onorabila. impulsiva. inclinatie spre intelectualitate. capacitati creatoare. succes la sexul opus. acordand o mare importanta vietii sentimentale. de popularitate. precum si o mare doza de gelozie. Fire capricioasa. opozitie cu Marte .Venus conjunctie. impuls sexual puternic. pericol de intoxicare. sociabila. intuitie. extravaganta. sociabilitate.Venus careu. de o casatorie fericita. posibile castiguri din scris. simt al culorii.Venus conjunctie. lipsa de tact. sextil. tendinta spre adulter si legaturi clandestine. muzica si pictura. politicoasa. trigon cu Mercur . neglijenta. trigon cu Jupiter . imprudente financiare. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus. . Indica un aspect atragator. . atractie spre sport si distractie. instinct erotic manifestat timpuriu. sexualitate excesiva. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele. ritmului si masurii. putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa. o mare incredere in sine.Venus conjunctie cu Marte. popularitate. Persoana poarta corespondenta sentimentala importanta.Venus sextil. dificultati in viata afectiva si in autoexprimare. in special in plan afectiv. capacitatile . in special. trigon cu Marte. Indica o fire vesela. fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor.

azile. incercand sa cumpere totul pe bani. responsabilitate. instrainare. are numeroase legaturi afective. goana dupa placeri. bogatie si noroc in viata. amanarea manifestarii lor pana in a doua jumatate a vietii. arta. libertina. logica deductiva. Venus careu. necazuri cu legea. dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta. poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. sexualitate . predispozitie pentru a fi inselat. Posibila casatorie cu persoana mai in varsta. gust pentru lux. Indica o fire patimasa. siguranta. stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Complexe de superioritate. blocaje si dificultati emotionale. Are parte de securitate financiara. Predispus la inselaciune si frauda. este demonstrativ si orgolios. Indica frustrare. ratiune. deseori celibat. inclinatie spre gelozie. inhibitie. fidelitate. Sentimente constante. muzica. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat. atractie fata de persoane mai in varsta. Venus conjunctie cu Saturn. calm. trigon cu Saturn. autocenzura in exprimarea sentimentelor. Poate avea mai multe casatorii. Nativul este econom. poate sa obtina bani din calatorii. este sentimental si rafinat. stiind sa traga foloase din orice. care are pozitie inalta pe scara sociala. are gusturi rafinate. batranete fericita. dar beneficiaza de o casnicie fericita. manifestand tendinta spre excese. Venus sextil. maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda. Indica energie mentala consumata in relatii sexuale. posomorata. poezia. Tentat sa-si caute partener. opozitie cu Jupiter. Fire schimbatoare. caracter puternic. Indica loialitate. de relatii bune cu ceilalti. abuzeaza de sarm. ingamfare. dificultati emotionale. abilitate in afaceri. grandoare. etc. sireata. infidela. prevazator. opozitie cu Saturn. Venus careu. fire geloasa. afaceri legate de spitale. modestie.- - - - intelectuale.

manifestari bruste ale sentimentelor. Cel in cauza este influentabil. idealism. Indica asocieri neobisnuite. atractie pentru aventura. beneficiind de un puternic magnetism personal. Succes in moda. care atrage in mod deosebit sexul opus. priveste viata in mod idealist. rafinat. trigon cu Uranus. pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati. simt artistic. Persoana beneficiaza . Venus conjunctie cu Uranus. Posibile despartiri neasteptate. romantica. Indica inspiratie in domenii artistice. Nativul este expert in muzica. rupturi de logodna. opozitie cu Uranus. metafizica. numeroase afaceri sentimentale. decat real. precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Tendinta spre refulare si vicii. spre ocultism. Nativul este foarte sensibil.- - - - - agresiva. infidelitate si adulter. rafinament. tinde sa se autoamageasca. iubitoare de libertate. are probleme emotionale. inventivitate. necazuri cauzate de prieteni. Persoana traieste schimbari benefice. Posibilitate de divort. Indica popularitate. Venus conjunctie cu Neptun. noroc in speculatii financiare. Telurile afective nu sunt realizabile. talent creator in muzica si cinema. fascinat de sexul opus. trigon cu Neptun. relatii afective neobisnuite. idei originale despre arta si sentimente. Inclinatie spre studiu. fire dramatica. independenta. avand multe cunostinte si prieteni. Indica inspiratie artistica. voluntara. obiceiuri depravate. tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ. muzicalitate excelenta. Posibila iubire in afara casatoriei. predispozitie pentru a fi inselat in dragoste. Venus sextil. Beneficiaza de multe sanse. Venus sextil. Indica vederi inclinate in plan afectiv. intuitie. o fire susceptibila. excentricitate. hipersensibilitate. inconstanta afectiva. este dornica de libertate si aventuri romantice. Venus careu. purtari indecente.

irascibila. avere obtinuta prin arta. posesivitate si gelozie. generand succes si popularitate. foarte usor de ranit. influentabila. Venus careu. romantism si sentimentalism. care. Indica imoralitate. cautand ceva mai bun. usor de ranit. opozitie cu Neptun . Romantism. Deosebit talent muzical. de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. o fire hipersenzitiva. Nativul isi intalneste idealul in dragoste. tradare in sentimente. Genul pretentios si perfectionist. care poate canaliza energia subtila in creatie artistica. erotism puternic. pericol de scandal si pierderea reputatiei. Venus careu. capacitate de a reusi. popularitate. Rafinament erotic. Poate deveni un idol pentru multime. indulgenta fata de sine insusi. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta. pierderi financiare datorate lipsei de realism. ingeniozitate. Indica multe legaturi sentimentale. aspru. Indica o fire schimbatoare. pierde si ceea ce are. scandal in familie. Nativul este dur. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. deceptie din partea femeilor. tendinta de a trece de la o mare iubire la o alta mare iubire. fire emotionala si influentabila. infidelitate. Venus conjunctie cu Pluton. putand avea mai multe casatorii. capacitati creatoare. beneficiind de schimbari . dar nu-l pastreaza. Iubeste natura. precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective. trigon cu Pluton. capabila sa cada in robia simturilor. Lipsa de afectiune. Forta creatoare mare. inselaciune din partea prietenilor. o fire sensibila. tendinte spre fanatism. violent. dificultati in relatii afective. crud. tentatie de a amesteca fanatismul in sentimente. perceptii subtile dezvoltate. excelent simt al culorii si formei.- - - - de calitati psihice deosebite. opozitie cu Pluton . Venus sextil. dezamagiri in dragoste. Indica mediumnitate.

romantice in viata. fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii. posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual. . Are tendinte sadice.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful