You are on page 1of 2

Reflux: mirt van a gyomorgsed?

reflux

Mindig elcsodlkozom azon, hogy mennyire nem tudjuk, hogy mit lehet ennnk, s mit nem szabad. Mg ha vilgosan elmondjk, hogy mit nem kellene ennnk, akkor sem. A biorezonancis vizsglatok kimutatjk teljesen egyrtelmen, hogy mik azok, amiket nem lenne tancsos fogyasztanunk. Az esetek egy nagy rszben a tej s tejtermkek a okozzk a fjdalmakat. Ilyenkor szelden elmondom, hogy ne fogyasszanak tejtermkeket, de fleg tejet ne. ltalban hevesen tiltakoznak, hogy k aztn nem szoktak tejet inni, mert mr hallottk valahol, vagy sajt magukon rzkeltk a reflux tneteit. Ismt csak szelden elkezdek mlyebbre sni: Kvt iszik? Milyet? Nan hogy capuccint (persze gigamega-nagy pohrral) s naponta 3-szor. Hopp! Ez mr majdnem egy fl liter tej.

Mr ez nmagban is tneteknek az egyik oka!

lehet

reflux-os

s mg nincs itt a vge. Szinte biztos, hogy a sajtot is imdjk. Nlam volt valaki a mlt hten, aki hetente tbb kg sajtot tol magba! s persze ezutn igen rosszul rzi magt, csak azt nem tudja, hogy mitl. Ja, hogy a sajt az egy tejtermk?? Ezt nem tudta.. Ami persze nem (csak) az hibja. Rosszul van ez kikommuniklva manapsg. Ennek elfordult az ellenkezje is, amikor egy hlgy a vizsglat utn mg egy tojst sem fogyasztott el, mondvn, hogy az is egy tejtermk. (Ugyanis ott van a htpultban a tejek mellett az is.)

Namrmost ez tessk szves lenni igen nagyon komolyan venni! Sajnlatosan rengeteg olyan esetet tudok felsorolni, ahol egy szimpla reflux-al kezddik a dolog. Ezt nem veszik komolyan, s nem llnak neki az okok feldertsnek. Taln mg egy orvoshoz is eljutnak vele jobb esetben. Ennek a kis cikknek nem clja, hogy bntsam az orvosokat, de annyit taln, hogy a mai belgygyszat nem ll a helyzet magaslatn. Csak odig jutnak el, hogy szedjen akkor a kedves beteg savlektt. Azt azutn lete vgig. Egy sz sem esik a legtbbszr az okokrl. Egy talls krds: Min van ma az egyik legnagyobb profitja a gygyszeriparnak? (Vlasz: a savlektkn.)

Nos, ha nem tetszenek a dolgot komolyan venni, akkor elhanyagolt, kezeletlen esetben akr mg hasnylmirigy rk is lehet a vge, a kezdeti egyszer refluxnak.
Mindezt el lehet kerlni egy egyszer biorezonancis llapotfelmrssel, ami mr kimutatja egyrtelmen a refluxos tnetek okt. Ezutn a helyes tpllkozssal elmlnak ezek az igen kellemetlen tnetek. s letk vgig nem kell szedni a j drga savlektt... Mosolygs Szp Napot Kvnok: Eszter Fontos! A biorezonancis vizsglat az orvosi diagnzist nem helyettesti. Alternatv komplementer terpia.