You are on page 1of 3

2.2 Configurarea telecomandă universală Exemplul de mai jos vă învață cum să vă configurați telecomenzi universale pentru TV.

Puteți repeta aceiași pași pentru alte dispozitive pe care le doresc să opereze, folosind SRP2008B. Telecomanda poate fi configurat pentru a funcționa orice 8 din următoarele dispozitive: Numele dispozitivului Descriere Televizor TV raditional T, TV cu ecran plat și TV proiecție, parte TV din TV / VCR, TV / VCR / DVD și TV / DVD combo-uri SAT S atellite receptor, sistem digital de satelit (DSS), direct difuzare prin satelit (DBS) Cablu C cutie putea, Internet Protocol TV (IPTV), Televiziune de înaltă definiție decodor (HDTV) DVD D VD jucător, player Blu-ray, de mare Definiție DVD player (HD-DVD), DVD parte a TV / DVD, TV / VCR / DVD și VCR / DVD combo-uri TV-2 TV raditional T, TV cu ecran plat și TV proiecție, parte TV din TV / VCR, TV / VCR / DVD și TV / DVD combo-uri DVB-T D igital Video Broadcasting Terrestrial dispozitiv, Free To Air TV DVR D VD recorder (DVDR), DVD / hard Disk combinație unitate (DVDR-HDD) VCR V ideo casetofon player / recorder, VCR parte din TV / VCR, TV / VCR / DVD și VCR / DVD combo-uri Exemplu: s TABILIREA până telecomanda universală a pentru TV: 1 S vrăjitoare de pe televizor manual sau de a folosi telecomanda originală de control pentru acest lucru. Tune la canalul 1. 2

2. • T pas sa ia în mod normal între 5 și 60 de secunde. . În condiții extreme acest pas poate dura până la 15 minute. • T el de control de la distanță este acum în modul de configurare. 4 Un IM telecomanda TV. • Am f un buton nu funcționează cum era de așteptat. În acest caz. în cazul în care . U se butoanele numerice pentru introduceți codul pentru dvs. Pentru mai multe informații. apăsați și țineți apăsat pe buton. de îndată ce acesta funcționează.2.CH + și butoane numerice funcționa în mod corespunzător. marca. un cod invalid a fost introdusă. Eliberați-l ca elibereze imediat imediat televizorul se stinge. pentru exemplu. a se vedea capitolul 2. EN 4 5 sec. 3 L ook la 4 cifre Codul pentru brand-ul în Lista de brand în spatele acestui manualul de utilizare. până când roșu LED-ul sus. 5 S vrăjitoare de pe televizor. Apăsați și țineți apăsat butonul. încercați din nou. Eliberați-l imediat. Un cod de patru cifre este prezentat pentru fiecare marcă. Încercați butoanele de care aveți nevoie pentru o funcționare. Incearca.P Ress și mențineți butonul de selectare a echipamentului timp de 5 secunde. • Am f LED roșu se stinge.

6 P resa dispozitiv butonul de selectare de două ori la Terminare configurare. • C ând nici un buton este apăsat timp de 5 minute sau mai mult. • Reporniți de la începu . Lumina roșie Setup se stinge. de la distanță de control va ieși din modul de setare. de economisire automat toate setările. Important Dacă ați făcut o greșeală: • P Ress butonul de selectare a dispozitivului de două ori pentru a ieși din instalare.