You are on page 1of 3

March 23, 2010

O istorioară despre Acatistul Buneivestiri
Posted by calindragan under Gânduri de zi cu zi | Tags: Istorioara despre Acatistul Buneivestiri | [4] Comments

Am urcat şi am stat câteva zile şi pe vârful Athosului, împreună cu ei. Acolo se află o biseri -cuţă închinată „Schimbării la Faţă a Mântuito-rului”. Într-una din seri, ne-am aşezat cu toţii în strănile bisericuţei şi cineva dintre noi a propus să povestim o minune întâmplată cu noi. A înce-put călugărul, care avea 50 de ani petrecuţi în Sfântul Munte. „Eu, părinţilor şi fraţilor, sunt venit aici de la vârsta de 18 ani. Mi -am petrecut viaţa mai mult în pustie, la chiliuţa mea. Odată, pe când ascul-tam o predică, părintele respectiv spunea că dacă citim acatistul Bunevestiri a Maicii Domnului de douăsprezece ori, ni se va îndeplini orice dorinţă care ne este de folos. Auzind acestea, m -am mi-nunat

am înce-put şi eu să citesc acatistul Buneivestiri de trei ori. ducându-mă acasă. văd în vis că se deschid cerurile şi o văd pe Maica Domnului coborând. înconjurată de slavă. dar de 40 de ori.şi am început să le spun şi oamenilor să citească acest acatist. altcuiva i s-a rezolvat rapid o problemă. citind acatistul. apoi m-a întrebat de ce am nevoie. zicând: «De acum înainte să vorbeşti neîncetat la oameni şi eu nu te voi părăsi». Să vă spun drept: nu citisem niciodată acest acatist. Pe când dormeam. Dar de aici de pe site am dedus ca parintele l-a citit de 3 ori. nu s-a apucat sa-l citeasca timp de 40 de zile consecutive… Reply . am rămas pe gânduri. M -a binecuvântat din nou şi s-a înălţat iarăşi la cer. vine o femeie la mine şi spune că a făcut precum i -am spus. S-a apropiat de mine şi m-a binecuvântat. I-am arătat capul. Povestiri Duhovnicesti – Monah Pimen Vlad About these ads Like this: Like 4 RESPONSES TO “O IS TORIOARĂ DESPRE ACAT ISTUL BUNEIVESTIRI” 1. precum venise”. Atunci ea m-a privit cu blândeţe şi mi-a zis că de acum nu o să mă mai doară. danutzZze Says: July 21. şi. pe acest părinte l-am văzut de multe ori vorbindu-le oamenilor şi împărţind gratis broşuri cu acatistul Maicii Domnului. şi s-a vindecat de cancer. Într-adevăr. Apoi a continuat. Trece o perioadă de timp. mă ocupam mai mult cu rugăciunea inimii. În acea seară. zi-când că de multe ori mă doare. 2010 at 9:14 am am si eu o intrebare…putem sa citim Acatistul de 40 de ori intr -o singura seara/zi? sau il citim 40 de zile la rand… de pe alte site-uri am citit ca multi s-au apucat sa-l citeasca timp de 40 de zile. pe când mă aflam la Tesalonic. iar apoi m-am culcat. Auzind acestea.

elena Says: December 31. 2011 at 3:19 pm Multumesc frumos. danutzZze Says: March 25. Reply . Va doresc o viata linistita. elena Says: December 18.multa sanatate si craciun fericit Reply 3.2. 2010 at 12:46 pm buna danutzZze eu l-am citit de 12 ori intro zi inainte de culcare sau dimineata de 6 ori seara de 6 ori dureaza aproape 4 ore pana citesti de 12 ori acest acatist dar iti spun ca merita…dorinta ce ti se inplineste cu binecuvantarea bunului Dumnezeu iti va umple viata de bucurie… Reply 4.am nevoie de o minune. 2010 at 5:23 pm Multumesc pentru aceasta istorioara despre Acatistul Buneivestiri…de cand am uramat sfatul acelui preot de a citi de 12 ori acatistul toate dorintele mi sau inplinit o recomand tuturor ce au nevoie de un miracol in viata lor…multumesc mult. Am sa-l scriu acum si toata noaptea am sa-l citesc.drum drept si lumina.