You are on page 1of 3

NL-7 léc flash verzió

Címlap verzió

IL-2 Sturmovik (doksik, letöltések, GYIK)

Navigáció

NL-7 léc flash

Címlap, hírek Pumák és a Többiek Pumák napjainkban Pumák a virtuális égen: a VO101 Cikkek, írások vegyesen Fórumok, hasznos linkek Virtuális repülőszázadok Elméleti anyagok Multimédia (képek, kiadványok, videók) IL-2 Sturmovik (doksik, letöltések, GYIK) Oldaltérkép

Keresés

http://www.pumaszallas.hu/elmeleti-anyagok/repuleselmelet/navigacio/272-nl-7-lec-flash-verzio.html[5-5-2013 1:44:30]

teljesen "kopasz" változatát ide kattintva érhetitek el: A léc letölthető.There is two icon on the left side to change the text (en/ru) If the webpage border is too wide / monitor too small. az ottani leírésok itt is használhatók. A tárcsa történetéről és használatáról készült cikket ide kattintva éritek el (DR tárcsa cikk végén): A léc keret nélküli.hu/elmeleti-anyagok/repuleselmelet/navigacio/272-nl-7-lec-flash-verzio. A középső léc és a kurzor vízszintesen csúsztatható.pumaszallas. csak itt nem kör alakú gyűrűket.NL-7 léc flash verzió 2013. összefüggések ugyanazok. kedd 18:01 NL-7 léc flash verzió Írta:  VO101_Tom Ezen az oldalon az NL-7 számolóléc böngészőben működő. hanem vízszintes tárcsákat igazít egymáshoz az ember. nyomtatható képét innen lehet letölteni: NEW: I wrote a short english manual for the flash version here.. január 22.html[5-5-2013 1:44:30] . A léc bal oldalán lévő két kis okonnal lehet váltani az angol és az orosz feliratok között. . De a számolási elvek.The slider and the cursor can be dragged by the mouse. flash változatát látjátok. A léc használata a DR tárcsák használatán alapul. use the clean. . borderless version:  http://www.

és beleegyezésükkel lehetséges! © VO101. just click here:  I recomment to read the Roland van Riet's document.pumaszallas. A Puma jelvény és jelmondat szerzői jogvédelem alatt áll. azokkal nem ért egyet. http://www. a 2. the Dreiekrechner 2009. which downloadable from here:  Tweet 0 Tetszik Tetszik Tetszik neked. és semmilyen formában nem támogat szélsőséges szervezeteket.NL-7 léc flash verzió If you want to download the .jpgs and build one.hu/elmeleti-anyagok/repuleselmelet/navigacio/272-nl-7-lec-flash-verzio. Az oldalon található valamennyi írott és képes anyag máshol történő felhasználása csak a szerző engedélyével lehetséges.html[5-5-2013 1:44:30] . Ezek felhasználása kizárólag az ő tudtukkal. hogy megnézd. a tulajdonosa a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis "Puma" Harcászati Repülőszázadát képviselő Puma Egyesület. világháború idejéről való jelképek csak a történelmi hitelesség kedvéért szerepelnek! A VO101 nem tagja. mi tetszik Kategória: Navigáció Tovább a kategóriában: verzió » « Alapfogalmak DR tárcsa nyomtatható Vissza a tetejére Az oldalon esetlegesen megjelenő. 1999-2013.pdf.Regisztrálj.