You are on page 1of 4

DR tárcsa flash verzió

Címlap verzió

IL-2 Sturmovik (doksik, letöltések, GYIK)

Navigáció

DR tárcsa flash

Címlap, hírek Pumák és a Többiek Pumák napjainkban Pumák a virtuális égen: a VO101 Cikkek, írások vegyesen Fórumok, hasznos linkek Virtuális repülőszázadok Elméleti anyagok Multimédia (képek, kiadványok, videók) IL-2 Sturmovik (doksik, letöltések, GYIK) Oldaltérkép

Keresés

http://www.pumaszallas.hu/elmeleti-anyagok/repuleselmelet/navigacio/259-dr-tarcsa-flash-verzio.html[5-5-2013 1:37:14]

flash változatát látjátok.html[5-5-2013 1:37:14] . A http://www.hu/elmeleti-anyagok/repuleselmelet/navigacio/259-dr-tarcsa-flash-verzio. A jobboldali piros kapcsolóval lehet a két oldal között váltani (iránytű oldal és számolási oldal).. vasárnap 23:46 DR tárcsa flash verzió Írta:  VO101_Tom Ezen az oldalon a Dreieckrechner DR-3 tárcsa böngészőben működő. A tárcsa gyűrűit az egérrel lehet vonszolni (a keretet is). december 30.pumaszallas.DR tárcsa flash verzió 2012.

teljesen "kopaszon". és amíg máshova nem vonszoljuk. a számítási oldalon az 1h jelre klikkelve a kurzort ott rögzíti.DR tárcsa flash verzió középponton klikkelve "precíz módba" vált.hu/elmeleti-anyagok/repuleselmelet/navigacio/259-dr-tarcsa-flash-verzio. addig a belső fehér időskálával együtt mozog. kinyomtatható változatot ide kattintva éritek el: A tárcsát egy új ablakban.pumaszallas. minden keret nélkül ide kattintva nyithatjátok meg:  http://www. A tárcsa történetéről és használatáról készült cikket ide kattintva éritek el: A tárcsáról készített letölthető.html[5-5-2013 1:37:14] .

hogy megnézd.pdf. Ezek felhasználása kizárólag az ő tudtukkal.The red switch change sides. If the webpage border is too wide / monitor too small. .DR tárcsa flash verzió NEW: I wrote a short english manual for the flash version here. which downloadable from here:  Tweet 0 Tetszik Tetszik Tetszik neked. Az oldalon található valamennyi írott és képes anyag máshol történő felhasználása csak a szerző engedélyével lehetséges. azokkal nem ért egyet. . mi tetszik Kategória: Navigáció Tovább a kategóriában: verzió » « Alapfogalmak DR tárcsa nyomtatható Vissza a tetejére Az oldalon esetlegesen megjelenő.Regisztrálj.The frame / rings / disks / cursors can be dragged by the mouse.jpgs and build one. és semmilyen formában nem támogat szélsőséges szervezeteket.hu/elmeleti-anyagok/repuleselmelet/navigacio/259-dr-tarcsa-flash-verzio.The center point is the "precise mode" on/off switcher.pumaszallas. és beleegyezésükkel lehetséges! © VO101. világháború idejéről való jelképek csak a történelmi hitelesség kedvéért szerepelnek! A VO101 nem tagja. just click here:  I recomment to read the Roland van Riet's document. 1999-2013. use the clean.Click on the 1h mark ("calculating" side) to lock the cursor. A Puma jelvény és jelmondat szerzői jogvédelem alatt áll. a 2. http://www.html[5-5-2013 1:37:14] . . a tulajdonosa a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis "Puma" Harcászati Repülőszázadát képviselő Puma Egyesület. borderless version:  If you want to download the . the Dreiekrechner 2009. .