Ερωτήσεις για τον Θεό

Μας ακούς…;
Θεέ μου, εάν πράγματι υπάρχεις, έχουμε
μερικές δωδεκάδες ερωτήσεις για σένα. Γιατί
δεν τις απαντάς;
ΥΓ. . Οποιοσδήποτε από τους οπαδούς σου
είναι ευπρόσδεκτος να απαντήσει σε αυτές
επίσης. Αυτό αποτελεί μόνον την αρχή,
έχουμε και άλλες που θα τις ρωτήσουμε εν
καιρώ.
Θεέ μου…

Είσαι πάνσοφος, έτσι ξέρεις πώς να έλθεις σε
επαφή μαζί μας. Σωστά; Αλλά οι πιστοί σου
ας απαντήσουν, αν γνωρίζουν, εδώ:
atheos@freemail.gr
Θεέ μου…
Λυπάμαι εάν αυτές οι ερωτήσεις ηχούν λίγο
σαρκαστικές. Τις έχουμε ρωτήσει πολλές
φορές εδώ και πολύ καιρό και δεν έχουμε
πάρει νέα σου ακόμα. Μας ακούς;

1. Γιατί δεν παρουσιάζεσαι; Υποτίθεται ότι εσύ μας
δημιούργησες και θέλεις να πιστεύουμε σε σένα,
σωστά; Γιατί το μεγάλο μυστήριο; Είσαι επίσης
πανταχού παρών, σωστά; Γιατί δεν παρουσιάζεσαι σε
όλους μας αμέσως και να έχεις μια προσωπική
συζήτηση μαζί μας; Το έκανες, άλλωστε, πολλές φορές
στο παρελθόν. Μπορείς να επιλέξεις την ημερομηνία
και τον χρόνο, όλοι θα σταματήσουμε αυτό που
κάνουμε για να συζητήσουμε μαζί σου, είμαι βέβαιος.
2. Γιατί αφήνεις τους οπαδούς σου να μας δολοφονούν
και να μας βιάζουν; Γιατί αφήνεις τους ιερείς σου να
ασελγούν παρά φύση στα πολύτιμα παιδιά μας; Μου
φαίνεται ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι πραγματικά σε
κανέναν δεν αρέσει αυτό. Η εκκλησιαστική ιεραρχία
σου δεν επιλέγεται από σένα από πάνω μέχρι κάτω;
Φοβάσαι να παραδεχτείς ότι κάνεις λάθος στις
επιλογές σου; Μπορείς, παρακαλώ, να αναγνωρίσεις το
λάθος και να αφήσεις τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε
ένα κανονικό, ηθικό και ασφαλές περιβάλλον;

γιατί δεν δημιουργείς ακριβώς περισσότερους αγγέλους. Είναι αυτό μέρος του "σχεδίου σου". στους τυφώνες. σωστά. κ.. τους Μεθοδιστές. Γιατί δεν την έκανες από το χώμα ακριβώς όπως τον Αδάμ.3. στις τρομοκρατικές επιθέσεις. τους Μάγια. τον δικό σου. Δεν μπορείς να το σταματήσεις αυτό. στις πλημμύρες. Ποια είναι η "σωστή" θρησκεία.λπ. Κάθε θρησκεία που υπάρχει σήμερα και καθεμία που έχει υπάρξει σε όλη την ιστορία αυτού του πλανήτη έχει δηλώσει φανερά ότι η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ είναι η μόνη αληθινή θρησκεία.. στα ατυχήματα αυτοκινήτων. Είσαι παντοδύναμος. Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές αλληλοσυγκρουόμενες θρησκείες. Δημιούργησες πραγματικά την Εύα από ένα από τα πλευρά του Αδάμ. 5. Έψαχνες για καμιά ποικιλομορφία ή είναι ακριβώς ένα παιδαριώδες παιχνίδι για να δεις ποιος θα ακολουθήσει τη "σωστή" θρησκεία. Είσαι σαδιστής. Τους Μορμόνους.. έτσι δεν είναι.. στους λιμούς. κ. Έκανες όλες αυτές τις θρησκείες επειδή σκέφτηκες ότι ορισμένες κοινωνίες θα μπορούσαν μόνο να καταλάβουν ορισμένες έννοιες. τους Βουδιστές.λπ. σοβαρά… πώς πήρε όλα τα ζώα από όλο τον κόσμο. Εννοώ. στους ανεμοστρόβιλους. Γιατί αφήνεις όλα εκείνα τα λεωφορεία γεμάτα πιστούς σου να συντριβούν. Μπορείς "να μας παρουσιάσεις την ουσία σου". τους Ίνκας. 4. Ευρωπαίους. τους Προτεστάντες. τους Κουάκερ.λπ. Τους Βαπτιστές... Γιατί οι δεινόσαυροι δεν έφαγαν όλα τα πρόβατα. 6. Και.. Ήταν η Φυσική διαφορετική όταν κατασκεύασε ο Νώε την κιβωτό. Είμαι βέβαιος ότι πολλά δόγματα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ήθελαν να ξέρουν ότι δεν λατρεύουν τον "λάθος" Θεό. Τι γίνεται με τους Εβραίους. Πώς έφερε τους πιγκουϊνους στην Μέση Ανατολή. γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν τον ίδιο αριθμό πλευρών εάν έκλεψες ένα από τον Αδάμ για να κάνεις την Εύα. Γιατί αφήνεις όλους τους θρησκευόμενους οπαδούς σου να πεθάνουν στις συντριβές αεροπλάνων. Τους Μουσουλμάνους. Πώς τους πήγε πάλι πίσω μετά από την μεγάλη πλημμύρα. μέσα σε εκείνη την βάρκα.) τους Ορθόδοξους. τους Ινδούς. τους Διαμαρτυρόμενους. Γιατί πεθαίνουν στα χέρια άλλων θρησκειών. Έκανες τον άνθρωπο τόσο αμαρτωλό που δεν μπορεί να ακούσει τον "αληθινό" λόγο του Θεού. Γιατί προκαλείς τόσο πολύ πόνο εδώ κάτω. Εάν χρειάζεσαι περισσότερους αγγέλους ή κάτι τέτοιο.. Γιατί κάνεις τους οπαδούς σου να υποφέρουν τόσο πολύ. Ήρθες στην γη ως Δίας κάποτε.). Τους Ατβεντιστές. κ. νοτιοΑμερικάνους. Τι γίνεται με τους Καθολικούς (Αμερικανούς. Ξέρω από την μελέτη των . και τους δεινόσαυρους.

7. 9. Θεέ. Τι συνέβη μετά που πολλαπλασίασε τα είδη. Με ποιους τεκνοποίησαν. Γιατί κατέστρεψε ολόκληρες πόλεις. Γιατί ο Γαλαξίας των χαμένων ψυχών. Το δημιούργησες μόλις πρόσφατα σε μια από τις πιο μοχθηρές στιγμές σου.. Γιατί υπάρχουν τόσο πολλοί πόλεμοι στο όνομά σου. 11. Ή. γιατί.εβραϊκών γραφών ότι είσαι ζηλότυπος και ζηλόφθονος και δεν θέλεις τίποτα περισσότερο από όλους μας παρά να πιστεύουμε σε σένα. λοιπόν. 8. Σίγουρα γνώριζες το πρόβλημα των γονιδίων. Ποιον παντρεύτηκαν τα παιδιά. πως το έκανες. Υπήρχαν 4 άνδρες και 1 γυναίκα. θα ήθελες να μας βάλεις μέσα στο μυστικό σου. τον Άβελ & τον Σηθ. καθυστερημένα γενετικά λάθη. Γιατί το έκανες αυτό εάν παραβιάζει μια από τις «δικές σου» εντολές. Γιατί ενέπνευσες την γραφή των εβραϊκών γραφών με όλα εκείνα τα επιστημονικά ψέματα για έναν κόσμο που δημιούργησες υποθετικά. σωστά. Έλα. Είναι οι Ορθόδοξοι σωστοί λέγοντας ότι μόνο οι ιερείς τους μπορούν να επικοινωνήσουν με σένα. Μία από τις δέκα εντολές λέει: «Ου φονεύσεις. Είχαν άλλα παιδιά ο Αδάμ & η Εύα. 10. Γιατί υπάρχει πόλεμος. σωστά. γιατί όλοι μας δεν είμαστε. Δεν είναι η αιμομιξία κακή. σκότωσε όλους τους άνδρες και βίασε τις γυναίκες και τα παιδιά. Εάν είναι έτσι.» Δεν διέταξες τον Μωϋσή να κάνει πολλές δολοφονίες. Γιατί ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή δεν έγινε φυσικά παραμορφωμένη και διανοητικά ανάπηρη από την μίξη των οικογενειακών γονιδίων. Ή αυτό δεν υπήρχε τότε. μπορεί ο καθένας να επικοινωνήσει με σένα όπως οι περισσότερες από τις άλλες θρησκείες θεωρούν.. Πώς συμφωνεί με το "Ου φονεύσεις". τι συνέβη μετά. Έβαλες ακριβώς όλα αυτά τα στοιχεία εδώ για να μας μπερδέψεις. Έχω ακούσει πολλές "θεωρίες" για απολιθώματα και την εξέλιξη. Γιατί ο γεωκεντρικός κόσμος. Εάν έκανες τον Αδάμ & την Εύα πρώτα. Δεν σκέφτηκες ότι θα το ανακαλύπταμε. τότε. ή οι γιοι της Εύας και η Εύα έρχονταν σε σεξουαλική επαφή. Γιατί. πες μας. Γιατί τα αστέρια κρατιούνται ψηλά στο "στερέωμα". 12. . και είχαν τρεις γιους τον Κάϊν. Για να εξασφαλίσουν την ιεραρχία και την ασφάλεια της ορθόδοξης εκκλησίας. αδελφούς και αδελφές. Ποιος μπορεί να σε ακούσει και να επικοινωνήσει μαζί σου.

κάνουμε ακριβώς αυτό που μας έκανες ικανούς να κάμνουμε. Σκοτώνουμε αυτόν τον πλανήτη.. 40 και 50 ετών. 20. Είναι για να εξασφαλίσεις την διάδοση της ανθρώπινης φυλής. Γιατί λιπαρά και τηγανητά. επειδή ήταν πάρα πολύ φοβισμένοι να πουν στα παιδιά ότι όταν πεθαίνουμε. Είναι το λεγόμενο "ελεύθερη βούληση". 14. τσιγάρα και ναρκωτικά. 16. . Οι άνθρωποι επινόησαν τον ουρανό ως ένα μέρος που πηγαίνουν όταν πεθαίνουν. Θα έπρεπε να σταματήσουμε την σύγχρονη Ιατρική. Είναι η «ελεύθερη βούληση» πάλι. Γιατί οινόπνευμα. Αν είναι διαφορετικά. τελεία και παύλα. γιατί δεν στέλνεις κανέναν πίσω στην γη να μας πει ότι είναι διαφορετικά. Μήπως θέλεις να καλύψεις κανένα επάγγελμα που ζει από αυτό. 19.13. Εννοώ. Είναι ακριβώς μια δοκιμή της θέλησης και της μονογαμίας μας. γιατί μας αφήνεις να καταστρέφουμε τις δημιουργίες σου. Δεν μπορείς να πάρεις ολόκληρο το άτομο. Γιατί έδωσες στους ανθρώπους ισόβια επιθυμία για τις όμορφες γυναίκες. 18. Γιατί 20χρονοι επιθυμούν αισθησιακές γυναίκες ηλικίας 30. 17. Γιατί παίρνεις μόνο την "ψυχή" πάνω στον ουρανό. Γιατί μας έδωσες την δυνατότητα να κάνουμε πράγματα που αποκαλείς αμαρτωλά. Γιατί δεν τον σώζεις. Γιατί μας έκανες τέτοια αμαρτωλά πλάσματα. Μήπως καλύπτεις καμιά εξω-συζυγική συμπεριφορά. Είναι κακό να θεραπεύουμε τα προβλήματα υγείας εμείς οι ίδιοι για πράγματα που φαίνεται ότι εσύ δεν σκέφτηκες. Θεέ μου.πεθαίνουμε. Είσαι παντοδύναμος και πάνσοφος. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνουμε αυτό εδώ κάτω. όπως και οι άνδρες της ίδιας ηλικίας. Δεν έχεις περισσότερο χώρο εκεί επάνω. Γιατί μας κάνεις να μας αρέσουν πράγματα που δεν είναι "καλά" για μας. Παραβιάζουμε την θέλησή σου όπως τόσοι πολλοί φαίνεται να νομίζουν. Εάν δημιούργησες την γη και την ανθρωπότητα. λοιπόν. Γιατί δεν μας σώζεις από μας. Γιατί. σωστά. Αρχίζουμε να μην έχουμε χώρο εδώ κάτω και οι τάφοι οι οποίοι υποτίθεται ότι θα είχαν αιώνια ειρήνη καταστρέφονται συνεχώς και ληστεύονται. μας τιμωρείς επειδή κάνουμε ακριβώς αυτό για το οποίο μας δημιούργησες να κάνουμε. 15.. Πώς δουλεύει η "άμωμη σύλληψη". σωστά.

Τον παρατηρούμε εδώ και πολύ καιρό και δεν συνέβη ποτέ. 22. 25. Γιατί έδωσες στους οπαδούς σου μια τέτοια ισχυρή δυνατότητα προς την αδιαλλαξία και το μίσος.Αλλά. Ή. Είναι αυτό μέρος του σχεδίου σου. για ποιο λόγο. Γιατί τους κάνεις να καούν στην αιώνια κόλαση. Πως δημιουργήθηκε ο διάβολος. Είναι δημιουργία του διαβόλου. σύμφωνα με τις εμπνευσμένες γραφές σου. . Φαίνεται να υπάρχουν θέματα της φυσικής (όπως η βαρύτητα και οι τροχιακές κινήσεις) που ακριβώς δεν επιτρέπουν αυτό να συμβεί. Δεν θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο αγαθός και δίκαιος δίνοντας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους την ικανότητα να πιστέψουν σε σένα. Δεν παραβιάζει μια από τις δέκα εντολές σου που λέει "Ου φονεύσεις". 23. επίσης. Γιατί θέλεις να καταστρέψεις τον καθένα που δεν πιστεύει σε σένα. δεν θα τον είχαν χωνέψει τα οξέα στο στομάχι της φάλαινας όπως οτιδήποτε άλλο. και δεν το καταλαβαίνουμε. Πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε στον μύθο του Ιωνά και της φάλαινας. Πραγματικά το έκανες αυτό ώστε ο «στρατός σου» να μπορεί να συνεχίζει να σκοτώνει. δεν θα είχε πεθάνει από έλλειψη οξυγόνου στο στομάχι της φάλαινας. 24. Γιατί μας έκανες να έχουμε μια τέτοια εξάρτηση από τον διάβολο. αυτό δεν κάνει τους ανθρώπους να ξεστρατίζουν και να ορέγονται την γυναίκα του γείτονά τους. σωστά. Μήπως είναι μόνον ένας μύθος. Γιατί κατασφάζουμε εκείνους που είναι αντίθετοι από μας ή εκείνους που έχουν μια "ανομοιότητα" θρησκευτικής πεποίθησης. Μας ακούς. 26. Δεν υπερηφανεύεσαι για αυτό που δημιούργησες. σωστά. Ή. Δεν είσαι στοργικός Θεός. Δεν θα είχε πνιγεί ο Ιωνάς. Πρέπει να υποθέσουμε πραγματικά ότι ο ήλιος σταμάτησε. Όλοι χρησιμοποιούμε τα "ορυκτά καύσιμα". 21. αν δεν τον δημιούργησες εσύ. αλλά τα ορυκτά δεν είναι πραγματικά. Έχεις επέμβει και το έκανες έτσι. Θα απαντήσεις ποτέ τις ερωτήσεις μας. 27. Σε αυτή την περίπτωση.

Γιατί μας το είπες αυτό. Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι εξελιχθήκαμε από άλλα πλάσματα. 29. 31. πολλών ειδών. τι έφαγαν όλα τα ζώα όταν τα άφησε τελικά πίσω στο ξηρό έδαφος πάλι. Εάν πλημμύρισες την γη κατά τη διάρκεια της βόλτας της βάρκας του Νώε. δείχνουν ότι απλά δεν θα ήταν δυνατόν. Θα έπρεπε να τα αγνοήσουμε αυτά. τον ήλιο. πώς πέρασαν τους ωκεανούς και πήγαν σε άλλες ηπείρους προτού ναυπηγηθούν όλα τα σκάφη. Γιατί δεν πέθαναν όλα τα ζώα μετά από την κιβωτό του Νώε.28. Γιατί πολλοί από τους οπαδούς σου αρνούνται την ιατρική περίθαλψη. 33. Γιατί λες ότι δημιούργησες δύο φώτα στον ουρανό: τον ήλιο και το φεγγάρι. οι γηγενείς της Αυστραλίας ξεχάστηκαν. 35. 36. Οι εβραϊκές γραφές εμφανίζονται να έχουν ένα λάθος σε σχέση με πόσο καιρό η πλημμύρα του Νώε . Εάν οι οπαδοί σου πήγαν σε όλη την υδρόγειο για να διαδώσουν τον Λόγο σου στον καθένα. Οι ντόπιοι της Αμερικής. Γιατί άφησες την καθολική εκκλησία να κάψει και να φυλακίσει τους επιστήμονες κατά τη διάρκεια της Ιεράς Εξέτασης. Γιατί μας είπες στις εβραϊκές γραφές ότι η γη. το φεγγάρι και οι ουρανοί στηρίζονται σε κολώνες και δεν μπορούν να κινηθούν. Γιατί άφησες την Ορθόδοξη εκκλησία να κάψει και να ρίξει στον ασβέστη ακόμη και τα οστά ανθρώπων που δεν πίστευαν σε σένα. 34. Είναι ακριβώς μια αντανάκλαση από το άλλο φως. Δεν είναι μια ψεύτικη δήλωση. Θα πρέπει να είμαστε ευτυχείς για το ότι έχουμε δημιουργηθεί από το χώμα παρά από ένα ψάρι. Αυτό είναι ακριβώς το μυστικό "σου". Πώς να πιστέψουμε ότι εμείς δημιουργηθήκαμε από χώμα. Ξέρουμε ότι το φεγγάρι δεν παράγει πραγματικά κανένα φως. Τα πράγματα λειτουργούσαν διαφορετικά εκείνη την εποχή. 30. Δεν σου αρέσει να ανακαλύπτουμε τα έργα του πλανήτη μας και του κόσμου. Ποιο μέρος του "μεγάλου σχεδίου σου" αυτό εκπληρώνει κάνοντας τους οπαδούς σου να πεθαίνουν φρικτά σε νεαρή ηλικία. Ξέρουμε ότι ένα αρσενικό και ένα θηλυκό κάθε είδους δεν είναι αρκετά για να επιζήσουν και να πολλαπλασιαστούν τα είδη. 32. σωστά. Οι μελέτες της αναπαραγωγής πολλών. ο ήλιος.

Μερικοί από τους οπαδούς σου φαίνεται να σκέφτονται έτσι. Ο Σηθ 912 χρόνια. Έτσι είναι. γιατί δεν βρίσκουμε αποδείξεις μερικών από τα είδη που αναφέρεις στις εβραϊκές γραφές. Θα μετατρέψεις πραγματικά το φεγγάρι σε αίμα προτού έρθεις πάλι. όπως τα πύρινα φίδια ή τους γίγαντες που υψωνόταν πάνω από μας λες και είμαστε ακρίδες. . Είναι διαφορετικό από την 24ωρη ημέρα μας. Γιατί άφησες αυτό το λάθος να υπάρχει στον ιερό Λόγο σου που εμείς υποτίθεται ότι πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι 100% ακριβής και αληθινός. Γιατί. Ο Αδάμ έζησε πραγματικά 930 χρόνια. όταν σε όλη την ιστορία. Τι σημαίνει ο όρος "ημέρα" για σένα. ποιο μέρος του σχεδίου σου αυτός εκπλήρωνε. Ο Ενώς 905 χρόνια. Είναι πραγματικά "αίμα" ή ακριβώς αποχρωματισμένο από μια έκλειψη. Είναι αυτό κάποιο πείραμα ή παιχνίδι για σένα. ο άνθρωπος ζει όλο και περισσότερο λόγω της καθαριότητας και της ιατρικής. 40. Γιατί αποσιώπησε η εκκλησία αυτήν την γενοκτονία. 42. Και. Εάν. ναι. 39. Εάν είμαστε όλοι παιδιά σου.διήρκεσε. Ποιο είναι σωστό. όμως τα περισσότερα δεν αναφέρονται από σένα. Γιατί άφησες τον Χίτλερ να σφάξει τόσους πολλούς ανθρώπους. 37. Τι συνέβη στο "Ου φονεύσεις". γιατί δεν τον σταμάτησες. Ήταν τα πράγματα καθαρότερα εκείνη την εποχή. Πώς να το πιστέψουμε αυτό. Δεν είχες δημιουργήσει όλες τις ασθένειες και τα μικρόβια που μας δίνεις τώρα. 38. γιατί τους άφησες να σκοτώσουν τόσα πολλά από τα παιδιά σου. Αν όχι. Η Γένεση λέει ότι ήταν 40 ημέρες σε ένα μέρος και 150 ημέρες σε άλλο." Μερικοί ακόμη υποστηρίζουν ότι μία δικιά σου ημέρα μπορούσε να ήταν δισεκατομμύρια έτη και έτσι εξηγούν τα απολιθώματα και όλους τους γεωλογικούς σχηματισμούς που βλέπουμε. Γιατί άφησες τους εξερευνητές του Νέου Κόσμου να δολοφονήσουν τόσους πολλούς ντόπιους. 41. Γιατί βρίσκουμε αποδείξεις όλων των πλασμάτων που έζησαν πριν από μας. Έτσι ήταν. λέγοντας ότι οι "ημέρες του Θεού δεν είναι οι ίδιες με τις ημέρες μας. Ο Χίτλερ είπε ότι πραγματοποιούσε την θέλησή σου.

γιατί δημιούργησες το φίδι που έβαλε σε πειρασμό την Εύα για να φάει το φρούτο. Γιατί μας δίνεις τις ικανότητες της λογικής και της αιτίας. όμως δεν θέλεις να εφαρμόζουμε αυτές τις ικανότητες όταν πρόκειται για σένα. Καταστρέφουμε τον πλανήτη σου και ο κατάλογος των πλασμάτων σου που εξαφανίζουμε είναι ατελείωτος. Το σύμπαν. (Συνεχίζεται) . 47. Μας έδωσες άφθονα στοιχεία ότι δεν δημιουργήθηκαν πριν 8-10 χιλιάδες χρόνια όπως το βιβλίο σου λέει (και το οποίο οι οπαδοί σου προσπαθούν να μας επιβάλουν). Φοβόσουν ότι αυτή δεν θα έτρωγε χωρίς να μπει στον πειρασμό από ένα φίδι. 45. Εάν δεν ήθελες η Εύα να φάει το φρούτο. Γιατί αυτό σε κάνει ευτυχισμένο. Πόσων ετών είναι η γη. Είσαι πάνσοφος. γιατί επιθυμείς να σκοτώνουμε τα ζώα για σένα για θυσία. έτσι δεν θα σε κουράσουμε με τα συμπεράσματά μας επειδή ήδη ξέρεις. Γιατί είναι όλες οι μεταφράσεις της Βίβλου τόσο διαφορετικές. 46. Γιατί μας έδωσες "εξουσία" πάνω στην γη και σε όλα τα πλάσματα. γιατί το δημιούργησες αρχικά. Προγραμματίζεις μια δεύτερη έκδοση των εβραϊκών γραφών για να διορθώσεις αυτά τα κραυγαλέα λάθη. Γιατί επιτρέπεις στους ανθρώπους να αναθεωρήσουν τον Λόγο σου. Γιατί δημιούργησες το απαγορευμένο φρούτο στο δέντρο της γνώσης.43. 48. Γιατί τιμωρείς τα μωρά για τις αδικίες των γονέων τους. Ήταν ο διάβολος στο εκδοτικό προσωπικό σου. Μπορείς σε παρακαλώ να μας κάνεις μια χάρη και να πάρεις αυτήν την δύναμη από μας. Εάν δημιούργησες όλα τα πλάσματα στην γη. Είναι αυτό παιχνίδι για σένα. 50. σωστά. 49. Και. 44.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful