Az igazi szeretet

Ha a konyhában fáradozom, karácsonyi süteményeket sütök kilószámra, ízletes ételeket főzök, és az evéshez csodálatosan megterített asztalt készítek elő, de a családom felé nincs bennem szeretet, nem vagyok egyéb, mint szakácsnő.

Ha a szegénykonyhán segédkezem. de a családom felé nincs bennem szeretet. az öregek otthonában karácsonyi énekeket énekelek. gyertyákkal. . mint díszletrendező. nem vagyok egyéb. és minden vagyonomat segélyként elajándékozom. mindez semmit nem használ nekem. égőkkel és csilingelő harangocskákkal díszítem fel. Ha a házamat fenyőágakkal. de a családom felé nincs bennem szeretet.

és megcsókolja a házastársát. de Jézus Krisztus nincs a szívemben.Ha a karácsonyfát csillogó angyalkákkal és horgolt hópelyhekkel díszítem fel. miről is szól a karácsony. a templomi kórusban énekelek. A szeretet hagyja a lakásdíszítést. akkor nem értem meg. ezernyi ünnepen veszek részt. .

A szeretet barátságos az időszűke ellenére is. . hogy a gyermekét megölelje. A szeretet félbeszakítja a sütést.

mindent hisz. mindent remél. mindent eltűr. A szeretet nem irigyel másokat házukért.. amiben jól kiválasztott karácsonyi porcelán. A szeretet mindent elvisel. és odaillő asztalterítő van. .

hogy vannak. A szeretet nem kiállt rá a gyerekekre. hogy menjenek már az útból.A szeretet soha el nem múlik. és útban tudnak lenni. hanem hálás érte. .

.A videojátékok tönkremennek. De a szeretet ajándéka örökre megmarad. a gyöngysorok elvesznek. a számítógépek elavulnak.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful