You are on page 1of 5

SK PETRA JAYA

LEMBARAN MARKAH MURID
UJIAN 1 TAHUN 2013
GURU KELAS : KESELURUHAN
TAHUN : D5
BI

BMK

BMP

M3

Menguasai /

SN

NOKP

M G M

G

M G M G M G JUM MARKAH PERATUS GPC Tidak Menguasai

SK069205
SK056147

76 B 85
68 B 85

A
A

75 B 91 A 88 A
72 B 86 A 88 A

415
399

83
79.8

1.4
1.4

LULUS
LULUS

3[A] 2[B]
3[A] 2[B]

SK095656
SK076440
SK120464
SK120856
'020114131358
SK142699

73
61
55
70
64
69

83
80
85
80
68
98

A
A
A
A
B
A

75
70
67
70
82
62

A
B
B
B
B
A

397
372
363
360
354
350

79.4
74.4
72.6
72
70.8
70

1.6
1.6
1.8
1.8
1.8
1.8

LULUS
LULUS
LULUS
LULUS
LULUS
LULUS

2[A] 3[B]
2[A] 3[B]
2[A] 2[B] 1[C]
1[A] 4[B]
1[A] 4[B]
2[A] 2[B] 1[C]

9 AZZARYN SOFEA BT MOHD ZAWAWI [CEMPAKA] '020906110176
10 EASTHER LOINEDTTE AK TESES [ANGGERIK]
'020321131166
MOHAMAD HAIQAL BIN MOHAMAD HANIFF
11 [ANGGERIK]
SK068941

60 B 72
66 B 83

B
A

83 A 66 B 68 B
63 B 63 B 66 B

349
341

69.8
68.2

1.8
1.8

LULUS
LULUS

1[A] 4[B]
1[A] 4[B]

64 B 73

B

52 C 77 B 84 A

350

70

2

LULUS

1[A] 3[B] 1[C]

12 TAUFIQ AZHARI B MOHAMAD OMAR [KENANGA] '020127130995
13 EFFINA LAURA ANAK GANIES [KENANGA]
'020430130162
14 CHARRAN A/L THADAYUTHAPANI [KENANGA]
'020605081447

71 B 80
77 B 68
78 B 70

A
B
B

73 B 49 C 72 B
60 B 66 B 72 B
63 B 60 B 62 B

345
343
333

69
68.6
66.6

2
2
2

LULUS
LULUS
LULUS

1[A] 3[B] 1[C]
5[B]
5[B]

15 NUR SYUKRINA AISYAH BINTI SALLEH [ANGGERIK] SK117206
16 ANI ATHIRAH BTE. ABDUL KADIR [ANGGERIK]
SK116375
17 HASRATUL HUSNA BT. HAMSAN [KENANGA]
'020519130476

60 B 75
71 B 75
74 B 70

B
B
B

62 B 62 B 68 B
72 B 55 C 78 B
70 B 58 C 74 B

327
351
346

65.4
70.2
69.2

2
2.2
2.2

LULUS
LULUS
LULUS

5[B]
4[B] 1[C]
4[B] 1[C]

Bil NAMA MURID
AINI 'AFIQAH BINTI GAS @ MOHAMMAD HAFIZ
1 [ANGGERIK]
2 AINA AYUNIE BTE. ANUAR [ANGGERIK]
HANI ATHIRAH BINTI MOHAMAD TAHA
3 [ANGGERIK]
4 NURIN NAZIRA BINTI JOHARI [ANGGERIK]
5 NUR ANIS BINTI SUHARDI [ANGGERIK]
6 ADAWIYAH FITRI BINTI AFFENDI [ANGGERIK]
7 SITI NURSHARMILA BINTI JAMEL [CEMPAKA]
8 WAYBYERN LIBAN AK BRICKY JALIN [ANGGERIK]

B
B
C
B
B
B

B
B
B
B
A
B

76
83
84
68
72
41

B
A
A
B
B
C

90
78
72
72
68
80

PENCAPAIAN

2 2.4 2.6 2.2 2.4 2.6 2.8 60.6 LULUS LULUS LULUS LULUS 2[B] 3[C] 2[B] 3[C] 2[B] 3[C] 2[B] 3[C] '020623130599 '020106130152 55 C 78 53 C 73 B B 42 C 49 C 68 B 52 C 40 C 68 B 292 286 58.2 2.8 60.6 LULUS LULUS 2[B] 3[C] 2[B] 3[C] SK121819 SK091759 46 C 75 54 C 70 B B 52 C 47 C 62 B 47 C 45 C 60 B 282 276 56.4 2.4 55.6 58.6 58.6 2.4 59.2 2.ABANG AQIL NUKMAN BIN ABANG ZAINORIN 18 [ANGGERIK] 19 ALDERRY NICKSON AK ARUN [ANGGERIK] 20 CELIASUVITA ELLYNA AK TUKU [ANGGERIK] MOHAMMAD ALIUDDIN BIN MOHD.4 LULUS 1[A] 1[B] 3[C] SK137946 56 C 75 B 43 C 55 C 82 A 311 62.4 2.4 LULUS GAGAL 5[C] 4[B] 1[D] 40 ROZZYLYEAN A CAROLLINE AK JOHN [ANGGERIK] SK119162 HAZELNINA MAU AK HEKHTOR BREETHEN 41 [CEMPAKA] '020717131250 42 MUHAMMAD HAZWAN BIN HANAFI [KENANGA] SK058889 .2 64 2.2 LULUS LULUS 1[A] 2[B] 2[C] 1[A] 2[B] 2[C] SK119657 59 C 75 B 58 C 45 C 84 A 321 64.6 LULUS 2[B] 3[C] 58 C 70 B 50 C 40 C 52 C 270 54 2. BIDUANDI 21 [ANGGERIK] 22 PAMELA PUNAI AK MATHEW [ANGGERIK] NUR INSYIRAH HANANY BINTI ZAKARIA 23 [ANGGERIK] MUHAMMAD ZAID ZABIDI BIN HANAPIE 24 [ANGGERIK] NAJWA NASYITAH BINTI DOLHADIRIN 25 [ANGGERIK] 26 MUHAMMAD IQMAL BIN SIS [KENANGA] 27 COLIN NGISAN AK ALFRED SAMAT [ANGGERIK] 28 HAFIZA NATASHA BINTI HASHIM [ANGGERIK] 29 HILBERTINO AK SAMEN [KENANGA] 30 NUR AIN ALIS [ANGGERIK] MUHAMMAD DZULKARNIAN BIN HAIROL NIZAM 31 [ANGGERIK] 32 MAYDELENA CRAYTIE AK MARTIN [ANGGERIK] 33 SHERREN FIONA AK JEROME [ANGGERIK] 34 NUR ATHIRAH AQILAH [KENANGA] LUQMANULHAQQIM BIN IREAWANDDY 35 [ANGGERIK] 36 SONIA AK MARCOS [ANGGERIK] DAYANG SITI JUMAIYAH NUR BINTI AWANG 37 AMIN [ANGGERIK] 38 MARYLISSA SENDI AK SAIT [ANGGERIK] AIZAREMA SYAFIQAH BINTI ABU TALIB 39 [ANGGERIK] SK121316 '020717100091 SK146336 75 B 70 59 C 78 55 C 70 B B B 57 C 55 C 84 A 58 C 64 B 82 A 67 B 62 B 66 B 341 341 320 68.6 2.6 2.2 2.4 2.2 68.6 LULUS LULUS 2[B] 3[C] 2[B] 3[C] SK143916 48 C 60 B 50 C 53 C 64 B 275 55 2.2 LULUS LULUS LULUS 1[A] 2[B] 2[C] 1[A] 2[B] 2[C] 4[B] 1[C] SK069527 SK098055 61 B 53 44 C 80 C A 45 C 82 A 76 B 65 B 40 C 68 B 317 297 63.2 56.2 2.4 LULUS 1[A] 1[B] 3[C] SK119228 '021118131085 SK088441 SK069019 SK120634 AA749/2003 60 68 63 41 62 54 B B B C B C 70 73 68 65 63 78 B B B B B B 57 45 53 55 45 47 C C C C C C 54 48 51 68 52 57 C C C B C C 68 70 68 62 62 70 B B B B B B 309 304 303 291 284 306 61.4 57.4 2.4 2.2 2.8 3 2.6 LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS LULUS 3[B] 2[C] 3[B] 2[C] 3[B] 2[C] 3[B] 2[C] 3[B] 2[C] 2[B] 3[C] SK131352 SK130567 '020515131404 BA92261 58 56 58 56 C C C C 60 70 65 78 B B B B 50 58 57 68 C C C B 59 59 52 42 C C C C 78 60 70 58 B B B C 305 303 302 302 61 60.6 60.2 2.8 61.4 60.8 LULUS 1[B] 4[C] 59 C 58 67 B 63 C B 58 C 59 C 44 C 77 B 25 D 62 B 278 294 55.

6 2.8 48.2 3.2 GAGAL 4[C] 1[D] SK119874 44 C 45 C 20 D 50 C 46 C 205 41 3.2 3.2 3.4 3 3 3.8 45.8 3.4 3.6 48.4 55.2 3 GAGAL 1[B] 3[C] 1[D] SK0851651 SK075990 47 C 68 63 B 70 B B 50 C 33 D 56 C 35 D 34 D 50 C 254 252 50.8 50.4 44.2 48.8 3 3 3 3 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 1[B] 3[C] 1[D] 2[B] 1[C] 2[D] 1[B] 3[C] 1[D] 2[B] 1[C] 2[D] SK116233 47 C 60 B 28 D 48 C 48 C 231 46.6 2.4 46.6 51 49.2 3.53/2003 SK069687 36 48 59 49 D C C C 63 65 73 55 B B B C 30 40 52 52 D C C C 40 23 19 37 C D E D 60 52 52 54 B C C C 229 228 255 247 45.8 43.2 3 GAGAL 1[B] 3[C] 1[D] SK120959 BB22186 UU.6 57.2 2.8 45.2 GAGAL 4[C] 1[D] C D C B C D D D 25 44 42 22 D C C D 54 62 56 66 .8 2.2 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 2[B] 1[C] 2[D] 1[B] 3[C] 1[D] 1[B] 3[C] 1[E] 4[C] 1[D] '020719130980 '168991/2005 '020629130380 DD999/2002 53 48 42 48 C C C C 50 50 55 55 C C C C 33 47 47 43 D C C C 40 36 32 31 C D D D 58 46 48 42 C C C C 234 227 224 219 46.8 2.4 50.8 GAGAL GAGAL GAGAL 3[B] 1[C] 1[D] 2[B] 2[C] 1[D] 2[B] 2[C] 1[D] SK084563 SK119648 BB42116 54 C 40 63 B 63 48 C 65 C B B 32 D 61 B 70 B 32 D 34 D 62 B 43 C 27 D 60 B 257 254 243 51.4 3 3 GAGAL GAGAL 1[B] 3[C] 1[D] 2[B] 1[C] 2[D] '020122131139 44 C 68 B 25 D 37 D 76 B 250 50 3 GAGAL 2[B] 1[C] 2[D] '020219130714 SK092524 SK117600 SK116523 47 37 51 64 63 72 63 50 B B B C 57 28 30 32 C B C B 246 243 242 234 49.NOOR MUNAWARAH BINTI MOHAMAD JAIS 43 [KENANGA] 44 NUR NAJWA BINTI ABU SAMAH [KENANGA] 45 SUFI SAFRI BIN SAUFIYAN [KENANGA] MUHAMMAD SHUKRI BIN ABDUL HALIM 46 [CEMPAKA] 47 CYNTHIANA AK CHANGGAI [KENANGA] 48 ASHLEY CIMBERLY AK CLARRY [KENANGA] DAYANGKU NURFAEZAH BINTI AWANGKU ABDUL 49 HALIM MUADZAM [CEMPAKA] HIJRATUL AYUDIA BINTI ADEN@ ADIN 50 [KENANGA] 51 AFIQ ZULHILMI BIN HASSIM [KENANGA] MOHAMAD ERWAN SYAHMI BIN MOHD JEFFERY 52 [KENANGA] DAYANG NUR KHAIRUNAJWA FIDZWANI 53 [KENANGA] 54 NURUL WARNIDA BINTI JEBAT [CEMPAKA] 55 MUHAMAD MIRZA BIN MADELI [KENANGA] 56 ELISHA SARA TUNAI AK BALA [KENANGA] NUR FARRAH HAYANEY BINTI JAMALUDDIN 57 [CEMPAKA] SHARIFAH NISRINA SYUMAIYAH BINTI WAN 58 ISMAWI [ANGGERIK] 59 NUR BALQIS BINTI SAADON [KENANGA] 60 LUTFIL HADI ABDUL RAHMAN [KENANGA] 61 FATIHAH BINTI ZAIDI [KENANGA] JOCELYN LINYANG AK LAURENCE MICHAEL MORE 62 [CEMPAKA] 63 SYIFA SALSABILA [CEMPAKA] 64 CHRIST CAENE [CEMPAKA] 65 SITI KHAFIZAH ISMAIL [CEMPAKA] MOHAMMAD DASYUKRI AKMAL BIN YA-KUB 66 [KENANGA] MOHAMAD NUR ASFA BIN MOHAMAD NORIZAM 67 [KENANGA] SK067752 '020924130760 SK068314 63 B 75 59 C 75 64 B 75 B B B 40 C 39 D 66 B 48 C 33 D 72 B 40 C 39 D 58 C 283 287 276 56.8 2.8 GAGAL GAGAL GAGAL 2[B] 2[C] 1[D] 3[B] 2[D] 2[B] 2[C] 1[D] SK075643 52 C 68 B 35 D 55 C 56 C 266 53.2 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 4[C] 1[D] 4[C] 1[D] 4[C] 1[D] 4[C] 1[D] SK120795 54 C 40 C 38 D 41 C 44 C 217 43.

6 3.4 3.2 36 3.6 3.4 3.8 GAGAL GAGAL 2[C] 2[D] 1[E] 2[C] 2[D] 1[E] SK115980 47 C 0 TH 18 E 23 D 70 B 158 31.4 3.2 33.6 28.8 3.4 3.8 4 4 4 4 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 2[C] 1[D] 2[E] 5[D] 1[C] 3[D] 1[E] 5[D] C D D C C C C D C D D D 18 28 17 27 D D D E D D D E D E D E E D E D E D 32 32 19 32 19 29 31 57 51 39 41 28 29 35 12 30 21 26 D D E D E D D C C D C D D D E D D D 34 58 54 44 56 44 46 48 36 52 34 42 42 36 36 36 38 22 D D D D .2 43.6 3. WAN HASHIM [KENANGA] ISAAC AK FRANKIE [CEMPAKA] MOHAMMAD YAZZID BIN AHMAD [CEMPAKA] MOHD AZIZI BIN MOHD TAUFIQ [CEMPAKA] SK120394 '020428130062 SK058670 SK118784 SK121701 '020208130495 57 44 48 53 46 49 C C C C C C 68 58 63 68 60 45 B C B B B C 30 27 33 13 25 38 D C C C C C 221 219 217 210 206 205 44.8 GAGAL GAGAL 1[C] 4[D] 1[C] 4[D] SK076896 SK075769 37 D 40 43 C 33 C D 18 E 46 C 24 D 12 E 24 D 52 C 165 164 33 32.6 3.4 3.4 GAGAL GAGAL 3[C] 2[D] 3[C] 2[D] '020522130901 SK058782 SK120339 '020208130667 52 33 34 44 42 52 45 58 C C C C 20 17 38 10 C C D C 191 207 204 203 38.4 3.4 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 1[B] 1[C] 3[D] 3[C] 2[D] 1[B] 2[C] 1[D] 1[E] 1[B] 2[C] 1[D] 1[E] 1[B] 2[C] 1[D] 1[E] 3[C] 2[D] '021103130426 SK069207 40 C 48 38 D 50 C C 37 D 35 D 40 C 40 C 23 D 46 C 200 197 40 39.8 43.4 3.8 3.6 3.8 34.6 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 3[C] 2[D] 3[C] 1[D] 1[E] 2[C] 3[D] 3[C] 1[D] 1[E] SK068978 '020624130224 50 C 60 43 C 50 B C 13 E 16 E 54 C 25 D 22 D 38 D 193 178 38.4 3.6 3.6 3.6 3.6 34.6 GAGAL GAGAL 1[B] 2[C] 2[E] 2[C] 3[D] SK117728 '020428130163 SK077524 A22736 46 54 44 34 32 42 48 48 D C C C 25 08 8 27 D C C D 178 174 171 180 35.6 3.8 40.4 42 41.6 31 30.6 35.8 3.68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 MUHAMAD QAYYUM BIN HALIM [KENANGA] NURKHELIMA BINTI MALAHI [KENANGA] NADIA ZURAIDA BINTI ANUAR [KENANGA] QHAYYUM IQWAN BIN SAPAWI [KENANGA] ELHAN NAJMUDDIN BIN JOHAN [KENANGA] AZIZAN [KENANGA] PUTERI NADIA NATASHA BINTI MAHMUD [CEMPAKA] NOOR ANNESA BINTI SU'IP [CEMPAKA] MUHAMMAD NUR MIRZA B MARDZLAN [CEMPAKA] MOHD HAIZAL BIN SEEDIN [CEMPAKA] ATIKA AYUNI BINTI FAUZI [CEMPAKA] IZZAT BIN FAISAL [KENANGA] MOHAMMAD NAQIUDDIN BIN MOHAMMAD NAZURUDIN [KENANGA] MANNESSERA SHITA AK GARET [KENANGA] DEANNA SYAFIQA BINTI DEDDY KUSWANDINATA [CEMPAKA] ANIQ ZULFADHLI BIN HASSIM [CEMPAKA] MOHAMAD RAZIF BIN GIWO [KENANGA] SITI ZULAIKA BTE RAHMAT [CEMPAKA] MOHAMAD HARIZ MOHAMAD HASBE [CEMPAKA] SUZILAWATIE BINTI HAMZAH [CEMPAKA] MOHAMAD HAFIZ BIN MOHAMAD AZIZUL [CEMPAKA] NUR-RATRIEZHA BINTI RAPA-EE [KENANGA] MOHAMAD AIZUL ALMIZAN BIN JAMIL [KENANGA] SHARIFAH ALYA ZAHIN QAISARA BT.4 40.4 3.8 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 2[C] 3[D] 3[C] 1[D] 1[E] 3[C] 1[D] 1[E] 1[C] 4[D] AA1033/2002 SK117809 38 D 32 33 D 48 D C 23 D 44 C 34 D 23 D 33 D 30 D 171 167 34.2 41.8 GAGAL 1[B] 1[C] 1[D] 1[E] 1[TH] SK118288 SK120483 SK076149 '020531130209 54 31 32 34 53 30 45 35 C D C D 173 155 153 144 34.2 41 3.

6 4.8 20.2 18.2 4.2 4.4 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 1[C] 3[D] 1[TH] 4[D] 1[E] 4[D] 1[E] 4[D] 1[E] 3[D] 2[E] 100 101 102 103 104 105 106 RAPHAEL TUGANG AK MIKE MANGGI [CEMPAKA] RIVALDO SCHUMACHER [CEMPAKA] NURUL FARADILLA [CEMPAKA] ALLISTER AK LIM [CEMPAKA] MUHAMAD DANIEL BIN ISMAIL [CEMPAKA] MATTHEW AK MACGELLAN [CEMPAKA] SITI NUR ARFIEKAH BINTI AZEMI [CEMPAKA] SK098591 '020524130283 '020119130048 SK067583 '021021130211 SK119502 '020128130188 25 14 25 24 12 27 12 D E D D E D E 35 40 28 22 30 08 30 D C D D D E D 13 12 12 07 03 05 17 E D D D E D E 24 16 16 16 24 12 18 D E E E D E E 114 103 101 94 84 73 96 22.4 4.8 GAGAL 1[D] 4[E] 107 FAKHRULLAH THAQIF BIN MATZIDI [CEMPAKA] E E E E E E E 17 21 20 25 15 21 19 .6 20.4 4.2 22 26.2 25 22.2 4.8 4.6 4.4 4.4 4 4.6 19.8 14.4 4.8 16.2 4.8 GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL GAGAL 3[D] 2[E] 1[C] 1[D] 3[E] 3[D] 2[E] 3[D] 2[E] 2[D] 3[E] 2[D] 3[E] 1[D] 4[E] SK076143 9 E 25 D 02 E 10 E 8 E 54 10.95 96 97 98 99 PUTERI ELYSHA BINTI MIOR IZZUDDIN [KENANGA] RYAN RISCOND ANAK DANNIE [CEMPAKA] MUHAMMAD HANAFI BIN RAMLAN [CEMPAKA] ROHADATUL AISY BT ABU BAKIR [CEMPAKA] SURAYA BT ROZNI [CEMPAKA] '021028080704 '020703130257 SK076276 SK07804 '020910131498 44 36 27 25 31 C D D D D 0 TH 27 D 22 D 30 D 17 E 20 D 25 D 13 E 26 D 25 D 18 E 20 D 38 D 18 E 27 D 38 22 20 22 18 D D D D E 131 125 111 110 132 26.