You are on page 1of 40

www.hyundai-motor.

ro

Inspira}ie
Personalitate, dinamism și agresivitate. Santa Fe a fost redesenat atât la interior, cât și la exterior. “Storm Edge” - conceptul aflat la baza designului noului model face parte din filosofia “sculptur` fluidă” și redă imaginile puternice ale naturii.

Noua generație
Un mix perfect de siguranță, economie de carburant și performanțe dinamice. Alături de designul unic, noul Santa Fe este dotat cu o serie de tehnologii inteligente pentru un nou standard de calitate. video concept noul Santa Fe

Standardul cuantifică și evaluează potențialul impact asupra mediului înconjurător. Hyundai a utilizat aceleași tehnologii pentru Santa Fe. fac parte din standardul ISO 14040s. reparația și mentenanța. de la materialele folosite în producție. de-a lungul ciclului de viață al produsului. utilizarea. După ce a obținut certificarea LCA pentru modelele i20 și EON. la distribuția. . o certificare germană TÜV NORD. Eforturile de a minimiza emisiile de CO 2 ale noului model au fost recunoscute prin certificatul ecologic oferit de Ministerul Mediului din Coreea.Eforturile și realizările Hyundai de a crea un model Santa Fe ecologic pe întregul ciclu de viață (LCA). eliminarea și reciclarea vehiculului.

.

.

.

Hyundai Santa Fe prezint` detalii stilistice exclusiviste. Foarte bine echipat și cu un design mult mai puternic. cum ar fi: lumini de poziție și blocuri optice spate. video exterior noul Santa Fe . noul model aduce un plus de rafinament. ambele cu tehnologie LED și jante din aluminiu de 19 inch pentru un aspect elegant.

.

.

.

.

.

.

transformând călătoriile în activitatea preferată din timpul liber. o versatilitate a spațiului pe care doar un SUV o poate oferi. dotări de ultimă generație pentru cel mai înalt nivel de calitate.Un nivel mai înalt d Interior ergonomic. video interior noul Santa Fe . Noul Santa Fe a devenit și mai confortabil.

oferind spațiu suficient pentru pasageri. dimensiunea și dispunerea scaunelor au fost optimizate pentru a transforma noul Santa Fe într-un vehicul practic în orice situație. Bancheta spate poate fi fracționată într-un raport 4:2:4.de Spațiul interior. dar și posibilitatea de a transporta bagaje de mari dimensiuni. .

datorită informațiilor oferite despre carosabil și vehicul. *Sistemele audio standard și opționale sunt oferite cu Virtual Surround System (șase difuzoare).2 inch care permite o călătorie mai sigură. experiența audio este îmbunătățită cu ajutorul Premium Sound System (care include 10 difuzoare și un amplificator). Navigația & Sistemul audio Cu ajutorul navigației inteligente cu ecran de 7 inch poți să te bucuri de o mul]ime de informații și servicii multimedia. Ecran de bord Supervision / TFT LCD Sistemul de bord Supervision beneficiază de un ecran TFT-LCD de 4.Combinația optimă de tehnologie avangardistă și ergonomie Un spațiu ergonomic cu o configurație optimizată. PA30Aaudio opțional Sistem PA30Baudio standard Sistem . În plus. dotări de ultimă generație pentru o senzație deosebită. pe care o poți experimenta doar la volanul noului Santa Fe. *LDWS nu este disponibil în anumite țări. acesta afișează semnalele recepționate de la Sistemul de Avertizare la Părăsirea Involuntar` a Benzii de Rulare (LDWS) și de la Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS). De asemenea.

.

.

iar sistemul controlează direcția pentru a ajuta conducătorul auto să parcheze mai ușor. Flex steer Sistemul Flex Steer . Confort pentru plăcerea de a conduce Călătoriile dobândesc o nouă dimensiune la bordul Hyundai Santa Fe. Interiorul noului model a fost proiectat astfel încât să ofere spațiul și confortul de care ai nevoie. SPAS (Sistem inteligent de asistență la parcare) Un senzor ultrasonic situat în spatele vehiculului detectează spațiile de parcare. Sistem de ionizare Un sistem de purificare a aerului instalat în panoul de bord elimină mirosurile din interior și creează un habitaclu primitor. eliberând ioni negativi.Trapă panoramică Oferă mai multă deschidere în comparație cu trapele convenționale. .direcție servoasistată . în timp ce parasolarul electric integrat asigură protecția împotriva luminii puternice. care mențin în permanență aerul curat.oferă trei niveluri de răspuns: Normal / Sport / Confort.

pentru a transforma orice călătorie într-o Al doilea rând de scaune rabatabil Configurația scaunelor Santa Fe a fost concepută pentru confortul pasagerilor. cotiera centrală spate dispune de suport pentru depozitarea paharelor. Atât pasagerii din față. Sistemul de rabatare al celui de-al doilea rând de scaune creează un spațiu mai mare pentru bagaje. Un ecran de protecție a portbagajului face ca interiorul să se mențină mereu curat. Cotiera centrală cu suport pentru pahare Concepută pentru confortul pasagerilor. .Rabatarea banchetei 4:2:4 Al doilea rând de scaune se rabatează în raport 4:2:4 pentru a adapta spațiul în funcție de numărul de pasageri și dimen siunile bagajelor. cât și cei din spate se bucură de confort deplin și spațiu optim pentru bagaje. Eleganță și funcționalitate amintire de neuitat. Spațiu pentru bagaje Spațiul de depozitare generos face posibilă încărcarea obiectelor voluminoase.

.

Motoarele care echipează noul Santa Fe .2 . R 2.oferă conducătorului auto Hyundai o experiență cu un pas înaintea celorlalți.4 GDI. video performan]e noul Santa Fe .O nouă lume a Motivele pentru care performanțele motoarelor trebuie îmbunătățite în permanență nu țin doar de puterea acestora. Reducerea consumului de carburant și a emisiilor de CO 2 este de asemenea un argument esențial. de răspunsul mai prompt sau de nivelul minim de vibrații și zgomot.Theta 2.0 și R 2.

000 2.5 km/l (M/T.000 Rota]ii pe minut rpm 0 . 4WD) Putere CP 160 16.000 3.000 4.000 4.12.500 Rota]ii pe minut rpm 0 0 1.500 3.6 km/l (A/T.000 3. 4WD) Putere CP 200 15. m 45 23 150 35 120 35 150 21 100 25 80 25 100 19 Cuplu Putere 50 15 Cuplu Putere 40 15 Cuplu Putere 50 17 2. 4WD) Putere CP 200 Motor Theta II 2.000 2. m 25 Motor R 2.4 GDI Cuplu kg .2 VGT (A/T) Cuplu kg .500 4.000 Rota]ii pe minut rpm 0 0 1.500 5.0 VGT (M/T) Cuplu kg . m 45 Motor R 2.0km/l (A/T.

.

.

.

indiferent de condițiile meteo sau de tipul de drum. A conduce noul Santa Fe este întotdeauna o Controlul electronic al stabilit`]ii / Asistență 4WD Oferă mai multă stabilitate în timpul condusului.Suspensie față . Performanțe excelente. în timp ce ESC exercită frânarea pe roata interioară spate. Consum redus și performanțe deosebite experiență plăcută. Transmisii în șase trepte Îmbunătățirea performanțelor la accelerație. cât și la frânare. cele mai avansate tehnologii pentru siguranță și o transmisie eficientă. Suspensia spate multi-link face posibilă crearea unui compartiment spațios. . pentru a menține vehiculul sub control. acționând înaintea sistemelor ESC convenționale. 4WD distribuie tracțiunea către roțile spate. reducând riscul ca autovehiculul să părăsească trasa în cazul abordării unui viraj la viteze mari.spate Suspensia față Mcpherson cu un nou design oferă mai multă stabilitate atât la accelerare. fiabilitatea și eficiența transmisiilor manuale și automate permit conducătorilor auto să experimenteze simultan plăcerea și ușurința de a conduce. oferind o călătorie mai confortabilă.

Control la frânarea în pantă (disponibil doar pe A/T) DBC (Control la frânarea în pant`) este un sistem care controlează în mod automat viteza de rulare în pante. Este una dintre caracteristicile care asigură stabilitate noului Santa Fe. De asemenea. alături de un airbag pentru genunchi dedicat conducătorul auto. în orice condiții de drum. nu doar pe cea a pasagerilor. o gamă largă de dotări de siguranță concepute pentru a se apropia de perfecțiune. . Tehnologii de ultimă generație Caroseria ranforsată și sistemul de airbag-uri de ultimă generație. oferind mai multă siguranță pe timpul nopții. un senzor special detectează situațiile în care răsturnarea este iminentă și activează airbag-urile pentru mai multă siguranță.Modul V (-30km/h) Modul C (30-100km/h) Modul E (100km/h) Iluminare dinamic` în curbe AFLS (Sistem cu faruri autoadaptive) Fasciculul de lumină dinamică se adaptează diverselor condiții de drum. Tehnologiile noului model Santa Fe iau în considerare și siguranța pietonilor. laterale și cortină. Șapte airbag-uri și senzor pentru detectarea răsturnării Sistemul este format din airbag-uri fa]`.

.

.

.

Faruri de zi cu tehnologie LED Grilă radiator culoarea caroseriei + cromată Grilă radiator neagră + cromată Faruri cu Xenon HID Finisaj cromat geamuri laterale Mânere uși cromate Blocuri optice spate cu tehnologie LED .

5JX18 Jante din aliaj 7. care analizeaz` în timp real presiunea și temperatura aerului din anvelope.5JX19 Jante din aliaj cu TPMS 7.Mizând pe stil și atractivitate Jante din aliaj 7. Jante din aliaj 7.5JX19 Stop cu tehnologie LED montat pe partea superioar` a lunetei Bare plafon Dubl` evacuare .5JX19 Jantele din aliaj mari cu un design atrăgător amplifică dinamica modelului Santa Fe. oferind o călătorie sigură. contribuind și la o imagine mai rafinată.0JX17 Faruri de cea]` cu activare în viraje Jante din aliaj 7. Jante din aliaj 7.5JX19 cu TPMS Jantele din aliaj de 19 inch vin echipate cu TPMS (Sistem de Monitorizare a Presiunii din Pneuri).

Pilot automat Comenzi audio pe volan Sistem audio premium (doar cu navigație) Tapițerie din piele neagră ECM (Oglindă retrovizoare interioară electrocrom`) .

IMS (Sistem integrat de memorie) Acest sistem permite memorarea a două configurații pentru scaunul [oferului [i pentru oglinzile laterale. în timp ce motorul poate fi pornit cu o simpl` ap`sare de buton. Buton Start/ Stop cu cheie inteligență Cheia inteligent` prezint` senzor de proximitate pentru un acces [i mai facil în ma[in`. protejând pasagerii. EPB (Frână de sta]ionare electronică) Frâna de parcare este activată automat când vehiculul se oprește. Geam cu protecție solară Blochează eficient razele UV. Scaun [ofer cu reglare electric` [i suport lombar Porturi auxiliare Storuri laterale manuale .Mizând pe funcționalitate și CONFORT Scaune față încălzite Confortabile și primitoare. dar și tapițeria. Torpedou cu răcire Spațiul torpedoului refrigerat este suficient de încăpător pentru a depozita și a răci băuturi în zilele călduroase. prevenind deplasarea accidentală. scaunele față încălzite oferă o experiență plăcută în sezonul rece.

TAPIȚERIE Gri în două tonuri > Tapițerie scaune Negru un ton > Tapițerie scaune Bej în două tonuri > Tapițerie scaune Combina]ie negru-maro > Tapițerie scaune Textil GL Textil GL Textil GL Piele opțiune GL / GLS Gri în două tonuri > Habitaclu Piele opțiune GL / GLS Negru un ton > Habitaclu Piele opțiune GL / GLS Bej în două tonuri > Habitaclu Piele opțiune GL / GLS Combina]ie negru-maro > Habitaclu Cross metalic GL Cross metalic GL Cross metalic GL Carbon 3D GLS Carbon 3D GLS 3D Carbon GLS 3D Carbon GLS CULORI CAROSERIE Alb Creamy NCW Alb Vanilla 3M Argintiu Sleek N3S Argintiu Titanium T6S Bleu Glacier V8U Albastru Ocean View W8U Maro Beach Sand S8N Bej Mystic Y8Y Maro Arabian Mocha N8N Negru Phantom NKA Roșu Merlot VR6 .

639* * P rofil anvelop` 17 inch (F/S): 1.500 436 / 1. Hyundai Auto România își rezervă dreptul de a schimba specificațiile tehnice și echipările.800 .250 MacPherson.0 VGT 1.359 192 / 6.8 15.3 manual r 2.639 .2 VGT 147 149 16.500 2WD / 4WD cu abs Este posibil ca unele echipamente ilustrate sau prezentate în acest catalog să nu fie disponibile în varianta de echipare standard.800 .800 .250 242 / 4.690 1.2 VGT 2.5 Automat r 2. putând fi achiziționate contra cost. etrier cu pl`cu]e de frân` echipate cu senzori ∅ 190 (2WD/4WD) frân` de parcare . bar` stabilizatoare / tip multi-bra] Bar` stabilizatoare / amortizoare (Gaz) Circuit dublu în diagonal`.633/1.6 r 2.000 382/ 1.2 VGT 169 178 16. DIMENSIUNI Unitate de m`sur`: mm 1675 1. 4 senzori.4 64 6 trepte Activ la cuplare Theta(θ)II 2.SPECIFICA}II Motor t ip Capacitate (cc) Putere maximă (CP / rpm) Cuplu maxim (Nm / rpm) Suspensie Tip Amortizoare Frâne general Tip frâne fa]` Tip frâne spate abs Tren de rulare Tip Nivel CO 2 (g/km) 100 km/h (km/ℓ) Volum rezervor (litri) Transmisie Sistem trac]iune 4WD 2wd 4wd 2wd 4wd Theta(θ) II 2. sistem de distribu]ie a for]ei de frânare (EBD) R 2.700 4.4 GDI 208 12.644 18/19 inch (F/S): 1.0 16. Mostrele de culoare prezentate în acest catalog pot varia ușor față de cele reale. Imaginile disponibile în acest material sunt cu titlu de prezentare.628/1.5 16. vă rugăm să contactați distribuitorii Hyundai Auto România.2.628* 1.300 242 / 4. distribu]ie electronic` a for]ei de frânare pe 4 canale.0 VGT 159 160 15.cuplu înalt Electronic pe 4 ro]i.055 1.0 m/t a/t Fa]` / Spate Fa]` / Spate Theta(θ) II 2.880 935 2.4 GDI 202 207 12. Pentru informații complete cu privire la disponibilitatea culorilor și a tapițeriei.800 421 / 1. din cauza condițiilor de iluminare și a procesului de tipărire. fără un anunț prealabil.500 r 2.2.995 150 / 4.4 GDI 2. sistem de asisten]` la frânare cu EBD ∅ 320 discuri ventilate.199 197 / 3.3 12.2. etrier cu pl`cu]e de frân` echipate cu senzori ∅ 302(2WD/4WD) discuri solide.

24 www. a devenit o parte integrant` a vie]ii acestora.25. Hyundai Auto România Tel. avem nevoie de o abordare calitativ`.: +40-21-269.hyundai-motor. O ma[in` reprezint` stilul de via]` al celor care o conduc. datorit` capacit`]ii de produc]ie la nivel mondial [i a calit`]ii superioare a produselor sale. Vechile concep]ii în ceea ce prive[te automobilul nu mai sunt de actualitate.O nouă viziune. Noi posibilităţi.ro . vom deveni o companie care se va autoprovoca. Hyundai s-a dezvoltat fulminant. Am ajuns într-un punct în care.com/HyundaiAutoRomania www. industria automobilistic` a trecut prin schimb`ri majore.23 / +40-21-269. oamenii î[i doresc mai mult decât un simplu mijloc de transport. Atunci când vine vorba despre mobilitate. Motiva]i de noul slogan [i de noua viziune subliniat` de acesta.25. pentru a oferi clien]ilor no[tri solu]ii relevante. Avem oportunitatea de a face un nou pas înainte [i am creat un nou slogan de marc` menit s` întruchipeze dorin]a noastr` de a realiza acest salt. În acela[i timp. pentru a dezv`lui noi posibilit`]i pentru oameni [i planet`. devenind unul dintre cei mai mari produc`tori de automobile.facebook.