You are on page 1of 2

Weres Sndor: traval Ha arra trekszel, hogy az rk mrtket kvesd: ne botrnkozz azokon, kik nem erre igyekeznek, hanem

trekvseik ingadozva gaznak a sokfle vges s vltoz mrtk kztt. Ne azt nzd, hogy mijk nincsen hanem mijk van: mert mg a legnyomorultabbnak is van olyan lelki kincse, mely belled hinyzik. Kifogsolni, flnyeskedni brki tud; tanulj meg mindenkitl tanulni.

Abraham Maslow (hierarchia elmlete) gy ld az leted, mint a gyermek, teljes elmlyedssel s sszpontostssal ! Inkbb j dolgokat prblj ki, mintsem ragaszkodj a biztos mdszerekhez ! Az rzseidre hallgass, ne pedig a tekintly vagy a tbbsg hangjra tapasztalataid rtkelsben ! Lgy szinte, lgy valdi; kerld a sznlelst s szerepjtszst ! Kszlj fel r, hogy nem leszel npszer, ha nzeteid nem egyeznek meg a tbbsgvel ! Vllalj felelssget ! Amit eldntttl, hogy megteszel, vidd is vghez !

Daniel Keyes - Virgot Algernonnak Krem mondjk meg Nemur porfnak ne legyen olyan mogorva ha az emberek nevetnek rajta s akkor tbb bartai lesznek. Knnyen lesznek bartai az embernek ha hagyja hogy nevessenek rajta.

"Ha reggea-t hallgatsz s nem mozogsz, valsznleg halott vagy" (((Bob Marley)))) "Egy j dolog van a zenben,Amikor t nem rzel fjdalmat" (((Bob Marley))) "Szakadt a ruhm, kevs a pnzem. Nincsen semmim, de azt is fltem."

Rjttem, hogy az let ms, nem az amit mindenki elmagyarz, Ha az igazsg knyveit lapozom t Csak a valsg knnyein lthatok t. Rjttem, hogy az let ms, nem az amit mindenki elmagyarz, Csak lek az let sznpadn, s ez egsz ms, egsz ms