portocaliu
Daca sunteti nervos sau nelinistit - Recurgeti atunci la o culoare portocalie sau ruginie. Este o nuanta care sugereaza siguranta si linistea.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

atenţie şi generozitate. Galbenul este cea mai veselă culoare din tot spectrul şi semnifică perseverenţă.Galbenul este culoarea predilecta pentru a fi mai destins si pentru a gândi pozitiv. avand un efect calmant asupra mentalului.Galben Daca sunteti bantuit de ganduri negative . . curaj.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Albastru Daca sunteţi surmenat . Sunt culorile care va vor ajută sa va destindeţi.vă sunt indicate turcoazul ori albastrul. Aceasta este culoarea aspiraţiilor înalte. Nu există un elixir mai bun pentru suflet decât ridicarea privirii către albastrul cerului. lipsite de gelozie şi posesivitate. a libertăţii lăuntrice. a calmului. a iubirii altruiste. .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Verde Culoarea verde destinde considerabil atat fizicul. . cat si psihicul. Ea ne permite sa echilibram structura somatică cu cea psihică şi face posibilă o rapidă diminuare a stresului.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Pentru a va armoniza chi-ul (energia) care circulă in corpul dumneavoastră.Roşu Daca vă lipseşte energia . aveţi nevoie sa fiţi stimulat printr-o culoare excitantă. cum ar fi roşul .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ajuta la indepartarea stresului. cum ar fi albul.Roz Daca sunteti stresat .Simţiţi nevoia sa vedeti "viata in roz"? Rozul. . folosit impreuna cu o alta culoare.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Indigo
Culoarea indigo este un foarte bun eliberator mental si un factor extraordinar de rafinare, care permite un control profund la nivel psihic si subtil.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

linişte şi puritate spirituală. .Este simbolul tinereţii şi al frumuseţii eterne. Albul florilor de primavară este un adevărat izvor de pace.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful