You are on page 1of 7

UN ESPECTACLE DE MÀGIA VISUAL I DE PARTICIPACIÓ. UNA SORPRESA… A RITME DE MÀGIA. A UN MÓN MÀGIC ON EL RITME I LA MÀGIA SÓN IMPRESCINDIBLES… . UN ESPECTÁCLE DE MAGIA CÒMICA PLE D’IL·LUSIÓ I FANTASIA EL MAG ÀLEX HENS TRANSPORTA.UNA NOTA MUSICAL. ES EL SEEGON ESPECTACLE DE LA COMPANYIA ALEX MÀGICS. UN SOMRIURE.

COLORS I AMB UNS NÚMEROS ESPECTÀCULARS ES EL MILLOR ESPECTÀCLES D’AQUESTA COMPANYÍA .ALEX MAGICS ES UNA COMPANYIA DE MÀGIA QUE INTENTA CREAR NOUS I MARAVELLOSOS ESPECTÀCLES. DE MOMENT JA HO HA ACONSEGUIT AMB DOS PRODUCCIÓNS: pero PERO A RITME DE MAGIA ES EL COP FORT D’AQUESTA COMPANYÍA MUSICA.

UN MICRÒFON DE DIADEMA .DUES TELES NEGRES DE 1m D’AMPLADA PER 1..UN ESCENARI O ESPAI MINIM DE 5m DE AMPLE PER 6 DE PROFUNDITAT .AMPLIFICADORS LOCALS (no els portem nosaltres) .90m D’ALÇADA .60m D’ALÇADA .UN FLASH A LA PART INFERIOR DEL FONS .50m D’ALÇADA PER 2. .QUATRE MALETES PER TRASLLADAR TOTS ELS NÚMEROS DEL ESPECTACLE.UNA TAULETA AMB EL LOGOTIP DE LA COMPANYIA .UN TELÓ NEGRE DE FÓNS DE 2.PER TRASLLADAR L’ESPETACLE ES NESCECITA UNA FORGONETA .35m D’AMPLADA .UN POP UP DE 2.

ENTRADA AL PAÍS DELS SOMNIS MONOMANIPULACIÓ RUITINA D’UNA CORDA LA TEVA CARTA A LES MEVES MANS LA PISSARRA MÀGICA EL MADELMAN ENTREACTE 7. 5.1. LA TAULA EXTRASENSORIAL 10. LA BOSSA DEL’OU 12. EL TUB DEL BITLLET 11. 6. 2. 4. EL TELEPATA 9. LA FOTOGRAFÍA 8. 3. TANCAMENT .

TÍTOL: DIRECCIÓ I REALITZACIÓ: GÈNERE: DURACIÓ: ENTREACTE: DURACIÓ TOTAL: IDIOMA: DIRIGIT A: A RITME DE MÀGIA ÀLEX MAGICS MÀGIA CÒMICA 70 min 10 min 80 min CATALÀ O CASTELLÀ ( a escollir) TOTS ELS PÚBLICS .