You are on page 1of 4

ELA 20-1 "El ram blau" Assaig

Discutir la idea d'Octavio Paz es desenvolupa sobre la transició d'un individu des de la innocència a l'experiència?

La transició d'una persona de la innocència a l'experiència és un ombrívol un, ens acomiadem de la nostra puresa i es va inaugurar en nostre món dur. L'ingenu pot creure això, però en aquesta revisió, queda clar que la transició entre la innocència i l'experiència és necessària. Per als propòsits d'aquest assaig, la innocència es defineix com ingenuïtat, i l'experiència es defineix com la veu de la raó i el pensament. En Octavio Paz, "El Ram Blau", el protagonista de la s'enfronta a una situació perillosa, on després es va adonar que inconscientment havia de fer la metamorfosi entre la innocència i l'experiència, perquè la seva ingenuïtat esbiaixada la seva perspectiva del món. Això va acabar a si mateix posant en una situació molt perillosa, per la seva mentalitat alterada li va donar una falsa sensació de seguretat. A "The Blue Bouquet" els lectors han de saber que la transició de la innocència a l'experiència és una necessitat, per la innocència i la ingenuïtat en si mateixos no s'adonen del veritable estat del món que t'envolta. Aquesta visió del món no és només una façana deforme, però aquesta mentalitat inclinada pot fer que les persones a actuar tontament.

En conte Octavio Paz, veiem la protagonista fa un canvi molt necessari de la innocència a

les conseqüències van ser traumàtiques. sense adonar-se que els resultats complets dels seus voltants en tu mateix. per definició. La Pau recorre a . el protagonista va prendre la decisió d'abandonar la casa d'hostes on s'allotjava. va prendre aquesta decisió després que va decidir canviar la forma de pensar de la d'innocència a l'experiència perquè pugui tenir un pensament clar sobre quines accions ell ha de prendre. La raó d'aquesta transició és tan necessari és perquè inexperiència porta a una ennuvolada visió del món. El protagonista no té en compte les advertències del propietari. és una visió distorsionada del món que t'envolta. Després dels esdeveniments nits anteriors. Així. El pas de la innocència a l'experiència és necessària perquè en última instància. la innocència. pels actes negligents causats per ingenuïtat es mostren només per fer mal. En la seva curta història. arriba a la conclusió que subestimar el perill del seu entorn i es va anar. Immediatament després del succés. la transició entre la innocència i l'experiència és absolutament essencial. A primera vista les seves accions sembla un impuls sobtat. El protagonista de la història és confrontat per un home que vol prendre l'ex ulls d'un regal per a la seva núvia. però en realitat aquesta decisió va ser planejat. és quan el cap de casa embarcament tracta d'advertir dels perills que van que a altes hores de la nit.l'experiència. Un altre excel · lent exemple d'on podem veure la innocència del protagonista no permetre que les veus de la perspicàcia i el coneixement per mostrar anterior a la trobada de summa importància que té endavant en la història.

ja que quan són nadons hi ha ulls són d'un blau fosc. Blanco s'utilitza sovint com un símbol de la innocència i la puresa. que es reflecteix a través de la transició de la innocència a l'experiència. Pau ús d'elements literaris efectivament mostren que cega innocència i núvols de la perspectiva d'una persona. és a dir paral · lel als efectes de la ingenuïtat d'un individu. "La meva núvia té aquest caprici. i va perdre gran part de la seva capacitat de percebre el món que l'envolta. han de passar per una transformació de color. quan els nadons estan nadó. D'altra banda. però en la història. Això simbolitza la innocència que provoca ceguesa. que adquireixen el poder de la vista. Pau utilitza la ironia dramàtica subtil de mostrar la ingenuïtat de la protagonista de la història. A més. Fallat la gent a la transició dels resultats d'innocència en les accions insensates. Ella vol . En primer lloc s'utilitza la paret blanca arrugada com un símbol d'innocència. Pau utilitza el símbol dels ulls. i perquè puguin aclarir.diversos elements literaris per mostrar això. Perquè mentre el protagonista era cec. això dóna lloc a la persona a actuar tontament. ja que en tenir color en els seus ulls. guanyant melanina a mesura que envelleixen. va tenir un dels seus sentits tret. la seva vista no s'ha desenvolupat. els nens i els nadons. i els colors que representen. Els ulls blaus són més sovint associats amb innocència. la brillantor de les parets blanques va acabar encegant el protagonista. per ingenuïtat fa que el seu punt de vista a ser esbiaixada. Això es reflecteix com un símbol de "El ram blau" per als ulls blaus representen una ennuvolada visió del món. i els perills associats.

en lloc d'un ram d'ulls humans. veiem que falta l'antagonista del raonament i la lògica el va portar a estar en una situació bastant macabre. . A través d'això. i probablement estava referint-se a ells.un ram d'ulls blaus ". l'antagonista explica com ell està sostenint un matxet a la protagonista. el que l'antagonista no s'adona és que la seva sol · licitud núvies era en realitat menys mòrbida. Nadó d'ulls blaus són una flor comú.