Date

Subjects

Paper

Period

Time

6 November

Bahasa Melayu

1,2

P1 2hours 15 mins
P2 2hours 30 mins

P1 8:00 - 10:15 A.M
P2 2:00 – 4:30 P.M

7 November

English

1,2

P1 1hour 45mins
P2 2hours 15mins

P1 8:00 – 9:45 A.M
P2 10:30 – 12:45 P.M

13 November

Sejarah

1,2

P1 1hour
P2 2hours 30mins

P1 8:00 – 9:00 A.M
P2 10:00 – 12:30 P.M

14 November

Sejarah

3

3 hours

8:00 – 11:00 A.M

18 November

Mathematics

1,2

P1 1hour 15mins
P2 2hours 30mins

P1 8:00 – 9:15 A.M
P2 10:00 – 12:30 P.M

20 November

Moral

1

2hours 30mins

8:00 – 10:30 A.M

21 November

Additional Mathematics

1,2

P1 2hours
P2 2hours 30mins

P1 8:00 – 10:00 A.M
P2 2:00 – 4:30 P.M

25 November

Physics

1,2,3

P1 1hrs 15 mins P2 2hrs 30mins
P3 1hrs 30mins

P1 8:00 – 9:15 A.M P2 10:00 – 12:30
P3 2:00 – 3:30 P.M

26 November

Chemistry

1,2,3

P1 1hrs 15 mins P2 2hrs 30mins
P3 1hrs 30mins

P1 8:00 – 9:15 A.M P2 10:00 – 12:30
P3 2:00 – 3:30 P.M

27 November

Biology

1,2,3

P1 1hrs 15 mins P2 2hrs 30mins
P3 1hrs 30mins

P1 8:00 – 9:15 A.M P2 10:00 – 12:30
P3 2:00 – 3:30 P.M

3 December

Bahasa Cina

1,2

P2 2hours 15mins
P1 1hour 45mins

P2 8:00 – 10:15 A.M
P1 11:15 – 1:00 P.M