You are on page 1of 2

Maxime la Kilometrul Zero

Realizarea personal Trebuie sa faci lucrurile pe care nu le poti face. (Eleanor Roosevelt) Ai grija sa nu pierzi substanta agatandu-te de umbra. (Esop) Sunt doua lucruri spre care sa tintesti in viata: primul sa obtii ceea ce vrei si al doilea sa te bucuri de ceea ce ai obtinut. Numai cei mai intelepti dintre oameni il realizeaza pe al doilea (Logan Pearsall Smith) Ne judecam pe noi insine prin ceea ce ne simtim capabili sa facem, in timp ce altii ne judeca prin ceea ce am facut deja. (Longfellow) Cei care indraznesc sa esueze lamentabil vor atinge maretia. (Robert F. Kennedy) Sunt doua tipuri de oameni: cei care sunt intotdeauna bine si cei care sunt intotdeauna bolnavi. Majoritatea lucrurilor rele vin din partea primilor iar majoritatea realizarilor din partea celorlalti. (Louis Dudek)

Actiunea orientata spre succes Actiunea este o chestiune de absoarbere a personalitatilor altor oameni si de adaugare a propriei experiente. (Paul Newman) Actiunea nu inseamna sa fii emotional ci sa fii capabil sa exprimi emotii. (Kate Reid) Actiunea ar trebui sa culmineze in intelepciune. (Bhag Auadgit) Caiini care latra rareori musca. Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele. Activitatea este sigurul drum spre cunoastere. Cea mai buna actiune este aceea care aduce cea mai mare fericire unui numar cat mai mare de oameni. Raiul nu va ajuta niciodata un om care nu a actionat. Un om al vorbelor si nu al faptelor este ca o gradina fara seminte. Singurul lucru in viataasupra caruia putem spune ca suntem proprietari este actiunea noastra. (C.C.Colton) Deliberarea este munca multor oameni. Actiunea doar a unuia. (Charles de Gaulle) As vrea sa te vad tintind precum strigi. (Theodore Roosevelt)

Poti sa fii dezamagit daca esuezi dar vei fi condamnat daca nu incerci. (Beverly Sills) Ai incredere doar in miscare. Viata se intampla la nivelul evenimentelor nu al vorbelor. (Alfred Adler) Acela care este in afara usii are o parte din calatoria sa in spatele sau. (proverb olandez) Vom gasi o cale sau ne vom face una. (Hannibal)

Sfaturi pentru succes Sfatul este rareori binevenit; si cei care il vor cel mai mult il plac cel mai putin. (Chesterfield) Peste o eroare a piciorului poti trece repede, dar peste o eroare a limbii s-ar putea sa nu treci niciodata. (proverb) Nu spune niciodata dusmanului ca te doare piciorul. (proverb) Da sfaturi celui care are nevoie. (proverb) A sfatui fundul este o pierdere de timp. Este intotdeauna amuzant sa dai sfaturi, dar sa dai un sfat bun este absolut fatal. (Oscar Wilde) Ceea ce tu nu folosesti nu da altora. De exemplu: sfaturi (Sri Chinmey) Nu ar trebui sa musti mana care te hraneste. Dar poate ar trebui daca asta ar preveni sa te hranesti cu tine insuti. (Thomas Bzasz) Se pare ca este mult mai necesar sa fii atent la greutatea cuvintelor decat la numarul lor. (Cicero) Sfatul este precum zapada; cu cat cade mai moale cu atat sta mai mult si cu atat se scufunda mai mult, in minte. (Samuel T. Coleridge) Sa ai mai mult decat arati, sa vorbesti mai putin decat stii. (William Shakespeare) Nu te lupta cu fortele, foloseste-le. (Buckminister Fuller) Nu bea nimic fara sa vezi; nu semna nimic fara sa citesti. (proverb spaniol)