You are on page 1of 3

Index articole » MIO » Instalare Igo 8 si Amigo pe Mio Moov M405 si M400

Instalare Igo 8 si Amigo pe Mio Moov M405 si M400 Cum facem sa avem Igo pe un Mio MOOV M405: Aceasta versiune e pentru aparatele care au in folderul Program Files doar Navman nu si MioMappentru cele care au si MioMap copiati unlock-ul de aici: Link

1.Aveti nevoie de pachetul de mai jos: Link 2.Conectati aparatul la calculator. (SARITI ACEASTA ETAPA DOAR DACA AVETI DISCUL ORIGINAL-CU AJUTORUL LUI PUTETI RECUPERA TOT SOFTUL SI HARTILE)daca nu il aveti faceti o copie de siguranta a fisierelor undeva pe hard-disk. PENTRU MIO M400 VANDUTE IN RO,NU STERGETI DE PE GPS NIMIC ,DOAR HARTILE PE CARE LE GASITI IN FOLDERUL NAVMAN,PENTRU A FACE SPATIU IN MEMORIE.UNLOCKUL SE COPIE PESTE CONTINUTUL ORIGINAL ,SI SE SUPRASCRIU.DACA SE STERGE MEMORIA APARATULUI,UNLOCKUL NU VA FUNCTIONA.DECI STERGETI DOAR HARTILE DIN FLASH.

3.Acum rulati install.exe pe care l-ati copiat mai sus,si indicati calea catre Mio M405.De exemplu daca vi-l arata ca si drive G:\ instalati acolo,sau in functie de ce drive e navigatorul.

Pentru a elimina oricare din cele 4 icoane de lansare (ex nu vrem Tomtom) conectati aparatul la calculator .Deconectati aparatul-folositi din Windows din bara de programe de jos Safely remove pentru a nu avea probleme.Resetati aparatul si acum aveti pe ecran cele 4 softuri de navigare:MioMap.Dupa instalare ar trebui sa aveti acum pe aparat asa ceva : 5.Igo8 si Igo Amigo. 6.TomTom.4.

language.Din acest folder content se vorhrani si Igo8 si Amigo. Si 2 screen-uri cu Igo8 si Amigo ruland pe Mio M405: Asta e tot.ini-eliminati orice BITMAP Button pe car nu il doriti.cars. Adaugati harti in Iog8\contents\maps si restul POI in POI.bafta la instalare! .dem.etc.intrati in Desktop\Skin si editati Main. la fel ca orice Igo.Pentru TomTom trebuie sa gasiti o cale de deblocare.