Index articole » MIO » Instalare Igo 8 si Amigo pe Mio Moov M405 si M400

Instalare Igo 8 si Amigo pe Mio Moov M405 si M400 Cum facem sa avem Igo pe un Mio MOOV M405: Aceasta versiune e pentru aparatele care au in folderul Program Files doar Navman nu si MioMappentru cele care au si MioMap copiati unlock-ul de aici: Link

1.Aveti nevoie de pachetul de mai jos: Link 2.Conectati aparatul la calculator. (SARITI ACEASTA ETAPA DOAR DACA AVETI DISCUL ORIGINAL-CU AJUTORUL LUI PUTETI RECUPERA TOT SOFTUL SI HARTILE)daca nu il aveti faceti o copie de siguranta a fisierelor undeva pe hard-disk. PENTRU MIO M400 VANDUTE IN RO,NU STERGETI DE PE GPS NIMIC ,DOAR HARTILE PE CARE LE GASITI IN FOLDERUL NAVMAN,PENTRU A FACE SPATIU IN MEMORIE.UNLOCKUL SE COPIE PESTE CONTINUTUL ORIGINAL ,SI SE SUPRASCRIU.DACA SE STERGE MEMORIA APARATULUI,UNLOCKUL NU VA FUNCTIONA.DECI STERGETI DOAR HARTILE DIN FLASH.

3.Acum rulati install.exe pe care l-ati copiat mai sus,si indicati calea catre Mio M405.De exemplu daca vi-l arata ca si drive G:\ instalati acolo,sau in functie de ce drive e navigatorul.

Resetati aparatul si acum aveti pe ecran cele 4 softuri de navigare:MioMap. Pentru a elimina oricare din cele 4 icoane de lansare (ex nu vrem Tomtom) conectati aparatul la calculator . 6.Igo8 si Igo Amigo.4.Dupa instalare ar trebui sa aveti acum pe aparat asa ceva : 5.Deconectati aparatul-folositi din Windows din bara de programe de jos Safely remove pentru a nu avea probleme.TomTom.

language. la fel ca orice Igo.Din acest folder content se vorhrani si Igo8 si Amigo. Si 2 screen-uri cu Igo8 si Amigo ruland pe Mio M405: Asta e tot.intrati in Desktop\Skin si editati Main.dem.ini-eliminati orice BITMAP Button pe car nu il doriti.cars. Adaugati harti in Iog8\contents\maps si restul POI in POI.Pentru TomTom trebuie sa gasiti o cale de deblocare.bafta la instalare! .etc.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful