You are on page 1of 12

Servicii de creștere a vizibilității în Google cu impact în

:
Premiată agenția anului în e-Commerce 2012

Traficul pe website Vânzări online Generare de leaduri

1

pentru marea majoritate. Google este ”internetul”. *IAB . demonstrează că peste 60% din cumpărăturile efectuate de români. Sunt 12 milioane de utilizatori de internet în România și. online sau offline.Asociația Industriei de Marketing și Publicitate Online din Europa Câți dintre români s-au informat cu ajutorul Google înainte să cumpere online sau offline Electrocasnice Hardware Software Pachete de vacanță Auto Telefoane mobile Cărți Mobilă Produse cosmetice Imobiliare Echipamente și unelte pentru casă și grădină Bilete de avion Produse pentru sănătate  68% 81% 77% 86% 65% 70% 55% 57% 51% 54% 56% 84% 48% Studiu 2013 disponibil pe Consumerbarometer. Google este principala sursă de informare și cercetare.com (IAB Europe În Parteneriat Cu Google) 2 . pentru cei mai mulți. Studiile realizate în 2013 de institutul de cercetare IAB Europe în parteneriat cu Google. au avut ca punct de plecare informarea pe Google. De fapt.90% dintre români caută pe Google informații despre produse sau servicii înainte să cumpere.

Dacă website-ul dvs. nu este vizibil în rezultatele Google la căutările pe cuvinte cheie care vă vizează produsele și serviciile. vor achiziționa. Ei fac această cercetare pe Google. Mai departe. cel mai probabil. 3 . românii caută pe Google informații exact atunci când au nevoie de un anumit produs sau serviciu. afacerea pierde potențiali clienți. pierde în timp o cotă de piață importantă. Dacă website-ul dvs. indiferent dacă intenționează să cumpere online sau offline. Așa cum o arată studiile. competitorii îi pot fideliza și afacerea dvs. nu este vizibil în rezultatele afișate de Google. indiferent de domeniu. atunci acești potențiali clienți vor ajunge inevitabil pe website-urile competitorilor de la care.

urmărind relevanța pentru segmentul lor de public țintă și pentru motorul de căutare Google. Mai întâi înțelegem ce înseamnă o ”campanie de success” în SEO pentru fiecare client: creșterea traficului de vizitatori pe website creșterea vânzărilor online pe un anumit segment generarea de leaduri prin apeluri telefonice și completare de formulare În funcție de obiectivele dvs. specialiștii SEO monitor dezvoltă strategii. . prin servicii dedicate de optimizare pentru motorul de căutare Google (SEO) ce urmăresc creșteri în vânzările online și generarea de leaduri.SEO monitor susține creșterea vizibilității companiilor la nivelul publicului lor țintă. pentru a obține ROI-ul dorit. în industria în care activează. Reușim acest lucru prin abordarea personalizată a fiecărui proiect. cât și creșterii popularității acestuia în mediul online. 4 Parte a grupului de investiții GreenLight Invest. implementează tactici destinate atât optimizării conținutului website-ului.. agenția SEO monitor susține companiile să își dezvolte autoritatea în mediul online.

surpriză. Provident etc. cei care așteaptă mult mai mult de la ei decât clientul. Conversiile au venit mult mai repede și mai bine decât plănuisem. TinaR .000 București într-un an de vizite din Google. Așa că SEO monitor a ajuns. Vezi profesioniștii SEO monitor care. demonstrează faptul că SEO monitor este o agenție axată pe performanță. SEO monitor a obținut următoarele rezultate pentru clienții săi: 50.000 de expresii și cuvinte cheie pentru care clienții au ajuns în 5 ‘‘ topul rezultatelor pe Google SEO monitor gestionează peste 100 de campanii de optimizare pentru motorul de căutare Google pentru companii ecommerce și de servicii. fie că vorbim de vânzări online. în 3 luni ne-au crescut de 7 ori traficul prin munca lor.În 2012. Cei mai atenți. sau de generarea de lead-uri și comenzi telefonice. cei mai dedicați.000. Best Jobs.. parte din echipa noastră de brand! Rareș Jianu. cei mai meșteri. în perfectă concordanță cu dorința ca hainele TinaR să se asorteze cu zambetele tot mai multor românce. Ne place să lucrăm cu cei mai buni. din care fac parte companii precum Altex. Portofoliul nostru. cum este în cazul magazinelor online. CEO. natural. Rezultatele urmărite de noi sunt aliniate la obiectivele de afaceri ale clienților. F64. echivalentul traficului unui mall din 4.000.

mercador.200K 6 ‘‘ Am apreciat foarte mult profesionalismul echipei. Allegro Group 900K 600K 300K 0K August 2010 Februarie 2011 August 2011 Februarie 2012 August 2012 Februarie 2013 . s-a dublat și timpul mediu petrecut de un vizitator nou pe website. I-aș recomanda cu încredere și altor clienți.000 la 1 milion Am susținut creșterea popularității platformei mercador.500K nivelul numărului de vizitatori. faptul că aceștia s-au menținut mereu la curent cu noutățile din domeniul lor de activitate (lucru vital în momentele de schimbare a algoritmilor Google). Raluca Georgescu.Studiu de caz Mercador. Country Manager.ro În doar 7 luni am crescut numărul de vizitatori lunari de la 120. Astfel. 1.ro exact la nivelul publicului interesat de astfel de servicii.ro a ajuns la un număr impresionant de 1 milion de vizite / lună. în 7 luni. iar rezultatele obținute au fost peste așteptări. Serviciile SEO monitor au avut însă cel mai mare impact la 1.

în numărul de formulare completate etc. atunci succesul în online se poate măsura în apeluri primite de pe website. dacă este o vorba despre o companie prestatoare de servicii. De aceea. SEO monitor a dezvoltat servicii care să poată răspunde oricăror cerințe. Diferența o face în special tipul de website: dacă este un ecommerce. Suntem conștienți că fiecare companie cu care lucrăm își are propriul potențial și propriile așteptări în ceea ce privește succesul. fie că lucrăm pentru clienți ecommerce sau non-ecommerce.Rezultatele SEO monitor sunt măsurate în indicatori de business. atunci dorim creșterea vânzărilor online. Aplicații și servicii speciale: 1 2 3 4 5 Monitorizarea concurenței Conversii telefonice Rețea de parteneri Retargeting SEO monitor App 7 . indiferent de tipul de website sau domeniul de activitate.

‘‘ Colaborarea cu SEO monitor este una dintre cele mai importante pe care le derulăm pe partea de promovare a siteului.Conversii telefonice: monitorizarea rezultatelor SEO în offline La SEO monitor. ci și prin acțiunile vizitatorilor care ajung pe website în urma unei căutări în Google a unei expresii non-brand care determină un lead: numărul de apeluri primite numărul de emailuri primite numărul de formulare completate pe website SEO monitor este singura agenție de profil din România care a reușit să dezvolte o tehnologie capabilă să analizeze impactul Google în offline. Pentru un site precum Zile și Nopți este extrem de importantă apariția în primele rezultate în Google atunci când se fac căutări după cuvinte care au legătură cu petrecerea timpului liber. 8 Rețeaua de parteneri Unul dintre obiectivele SEO monitor. este creșterea popularității clienților săi în mediul online. companiile prestatoare de servicii (non-ecommerce) pot monitoriza performanțele în online. am dezvoltat parteneriate cu agenții media prin intermediul cărora distribuim periodic comunicate de presă și articole referitoare la produsele și serviciile clienților noștri. Zile și Nopți . Ne felicităm pentru decizia de a lucra alături de SEO monitor și îi recomandăm cu încredere! Cătălin Săndulache. SEO monitor ne-a asigurat o poziție de top în căutări pentru majoritatea cuvintelor conexe domeniului nostru de activitate. Managing Partner. După doar câteva luni de la începerea contractului. prin măsurarea apelurilor primite doar de la vizitatorii aduși de motorul de căutare. De aceea. nu doar prin indicatori de trafic.

Retargeting SEO monitor derulează campanii de promovare prin bannere online pentru vizitatorii care vin pe website-ul dvs. unui utilizator care a vizitat website-ul www. singurul eveniment de SEO. Evenimentul va avea loc pe 18-19 septembrie 2013. Monitorizarea concurenței Printr-un tool dezvoltat intern. Exemplu: Retargeting pentru SEO monitor. SEO monitor poate monitoriza permanent un website. pentru a genera acțiunea dorită: vânzare.com.seomonitor. 9 . iar scopul campaniei este de a-i readuce pe website-ul dvs. Aceste bannere le sunt afișate în zone promoționale atunci când vizitează alte website-uri.ro îi sunt afișate bannere publicitare la vizita pe alte website-uri. din Google. cel mai important eveniment de nișă din România SEO monitor este organizator al SEM Days. PPC și Social Media dedicat managerilor și antreprenorilor. lead etc. Organizator SEM Days. precum youtube. în raport cu performanțele principalilor concurenți.

Prima aplicație ce ajută managerii să înțeleagă mai bine impactul Google asupra afacerilor. 10 . să descopere oportunități de creștere a vizibilității și să gestioneze campanii de SEO pe grupuri de cuvinte de interes.

Dificultate Previziuni de vânzări Oportunitate 11 .3 indicatori noi în industria SEO toți integrați în noul SEO monitor App.

424.com Adresa: str.seomonitor.seomonitor.ro Telefon: +4031. Bărăției 35.Website: Agenție: www.6229 Au încredere în noi: 12 .ro Aplicație: www. București Email: contact@seomonitor.