AM DIVORTA T…

. de clasificările grosolane şi ieftine despre fiinţele umane.DA . de faţă posacă. de invidie şi egoism. de gânduri rele despre ceilalţi. de ignoranţa spirituală. de tristeţe. am divorţat de singurătate. de lipsa de sensibilitate. de mult timp am divorţat de amărăciune. de ranchiună. .. de ipocrizie.

de a gândi că sunt mai bun decât ceilalţi. de injurii.Am divorţat de mediocritate. de aroganţă şi obrăznicie. . am divorţat de tot negativul care mă priva de a fi o persoană fericită şi onestă cu mine însumi.

locurile pe care le frecventez. unde locuiesc. fără să mă las guvernat de viaţa socială şi ceea ce se vorbeşte. cum îmi decorez casa. fiind propriul meu stăpân. de a-i impresiona cum mă îmbrac.Am divorţat de nelinişte şi stresul de a căuta aprobarea celorlalţi. Îmi fac alegeri proprii. Nu mă mai manifest exagerat asupra lucrurilor mărunte sau mari. pentru maşina mea. .

Acest divorţ mi-a servit ca să mă accept aşa cum sunt. plângăreaţă. lumea ingrată. Accept deasemenea lucrurile care mă înconjoară. din lumea naturală şi o accept ca un copil care vede totul şi nu se supără. fără să mă plâng pentru ele: clima. zgomotul. intrigantă.. ca să nu mă destabilizeze. cu fizicul meu şi felul meu de a fi. Caut să n-o frecventez mult.. . Totul face parte din lumea mea.

Recunosc că am făcut greşeli şi voi încerca să nu le mai repet. pentru faptele care s-au petrecut în trecut. imobilizându-mă. .Am divorţat de sentimentul de vină şi de toată neliniştea care se produce când se folosesc momentele prezente.

decât să te PLANGI de ceea ce s-a întâmplat deja.Am divorţat de a mă lamenta pentru ceea ce a fost în trecut şi cu atât mai puţin să fac eforturi să-i consider vinovaţi pe alţii. . Astfel am renunţat la imaginea mea amărâtă şi am descoperit că e mai bine să INVETI din trecut.

Aşa că sunt burlac de aceste sentimente rele. . căreia îi promit să-i fiu fidel pentru tot restul zilelor mele. . sunt căsătorit cu fericirea.

de a crea vise ca apoi să te trezeşti şi să începi să le realizezi. să întâlneşti mulţi prieteni care sunt în aceste momente aşteptând să venim şi să le spunem ceva de bine. .Este bine să fii fericit şi să trăieşti aşteptând o nouă zi cu expectative. sunt fericit că pot să fac diferenţa chiar şi de la distanţă.

Simplu sunt fericit că sunt viu şi pot să scriu această notă. . .. că pot să întind o mână şi să ajut fără să fac atâta caz..Să ştiu că. cu cuvintele mele am putut să fac pe cineva să se simtă bine.

Si să ştiu că aş putea călători fără să am nevoie de bilet de avion. Sunt atât de fericit să-mi deschid mail-urile şi să citesc mesajele prietenilor mei. că sunt mai rapid să-mi dedic afecţiunea mea şi nu plătesc excesul de bagaj. . mă simt fericit de faptul că trimiţându-mi un mail şiau amintit că exist şi prin el mi-au dat un salut de prietenie. de vapor sau de tren.

dar atât de speciale pentru mine. .Mă umplu de bucurie să pot întâlni acest frumos sentiment pentru lucruri atât de vulgare.. sau banale pentru unii ..

Autor: desconocido Pieza musical: “Te he visto pasar” Autor necunoscut Piesa muzicală: “Te-am văzut trecând”. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful