Anetaret e grupit : Dorarta Ulqinaku Erion Cuni Endrit Lala Imelda Hasa Uarda Vatoci www.bluvakanze.

com/bookstore.com www.sites.google.com/site/wwwprojectsite

Diagrama e kontekstit

Diagrama funksionale

Home Page

New Products

User Profile

Regjistrim

Regjistrim

Pas Regjistrimit

User Profile pas regjistrimit

Ndrysho info te llogarise

Ndrysho adresen e dergimit

Shto Adrese Primare

Ndrysho fjalekalim

Shfaq Porosite

Ndrysho Leternjoftim

Specials

Search & Advanced Search

Te rejat & Me te shiturit

Kontakt

Informacion mbi blerjen

Informacion i pageses

Konfirmim

Perfundim

Lexo Online

Shfaqja e librit per lexim

Gjuhet & Currencies

Administrator Log-in

Afisho Admin

Kategorite

Shto nje Produkt te ri

Vendosja e nje imazhi

Vendos produktin ne kategorine e tij

Customers

Porosite

Mobile preview

Faqja e hyrjes ne arshiven e aplikacionit.

Perdoruesi librari ka nje nderfaqe te veten, ne te cilen vendos librat dhe produktet te cilat I sherbejne pjeses tjeter te aplikacionit.

Faqja ku behet upload I materialeve nga perdoruesit librari.

Paneli I Administrimit te Materialeve

Informacion mbi Perdoruesit

Perdoruesi I Arshives zgjedh nese deshiron te beje nje njoftim te ri.

Faleminderit!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful